INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Badanie beta hcg napewno masz w programie i nie musisz za nie płacić. Nie pamiętam, czy miałam wizytę bezpośrednio po transferze, ale jeżeli tak to chyba też jest w cenie crio.
Jak dobrze kojarzę to po crio płaciłam ok 1700 zł, bo miałam i embryo Glue i kroplówkę z intralipidu. -
nick nieaktualnykozamonia wrote:Badanie beta hcg napewno masz w programie i nie musisz za nie płacić. Nie pamiętam, czy miałam wizytę bezpośrednio po transferze, ale jeżeli tak to chyba też jest w cenie crio.
Jak dobrze kojarzę to po crio płaciłam ok 1700 zł, bo miałam i embryo Glue i kroplówkę z intralipidu.kozamonia, Selina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykozamonia wrote:Miki, decyzja odnośnie zarodków podjęta?
A jak u Ciebie? Jak dzidzia? Daje się już we znaki? ZazdroszczęWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2018, 17:59
-
MiKi23 wrote:No podjęta, chcemy zabrać dwa 5-dniowe dr się na pewno będzie opierać, bo ostatnio nie była zadowolona, ale mam nadzieję że nam pozwoli hehe boję się tylko o to by się dobrze rozmrozily...
A jak u Ciebie? Jak dzidzia? Daje się już we znaki? Zazdroszczę
U mnie już trochę ciężko się robi, no ale co się dziwić jak zaczęłam już 36 tydzień wszystko przygotowane i czekamy na ten wielki dzień -
nick nieaktualnyKozamonia Ale to zleciało ja już marze o wyprawce, wózku, tych słodkich ciuszkach. U mnie w rodzinie to non stop ktoś rodzi i kupuję non stop ciuszki dla kogoś, tylko nie dla siebie czasem to smutne, ale mówię sobie, że jestem bliżej niż dalej i to mi za niedługo będą gratulować
Trzymam &&& by wszystko się udało i wasze spełnienie było zdrowe i wesołe:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2018, 21:52
-
Witam. Jestem na początku drogi do in vitro więc wszystko jest dla mnie nowe. Chciałbym się dowiedzieć odnośnie pakietu i InviMed tego za 6.500 w Katowicach. Ile muszę jeszcze do tego doliczyć?08.11.2001 mama 2 bliźniaczek w niebie [*]
19.09.2002 synuś Dawidek
CP-22.01-2015
CP-09.03.2017-9 tydz (*)syn, usunięcie drugiego jajowodu. -
mgielka1983 wrote:Witam. Jestem na początku drogi do in vitro więc wszystko jest dla mnie nowe. Chciałbym się dowiedzieć odnośnie pakietu i InviMed tego za 6.500 w Katowicach. Ile muszę jeszcze do tego doliczyć?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
kozamonia wrote:Jeżeli dobrze pamiętam to AH to nacinanie otoczki zarodka.08.11.2001 mama 2 bliźniaczek w niebie [*]
19.09.2002 synuś Dawidek
CP-22.01-2015
CP-09.03.2017-9 tydz (*)syn, usunięcie drugiego jajowodu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiKi23 wrote:Kozamonia ty miałaś EmbryoGlue przy 3dniowcach, bo dr mi też chce zapodac ale mam się zastanowić. I mówiła że dają przy blastusiach a przy 3 dniowych nie bo to nic nie daje, a ty miałaś. Proponowała ci to ona czy sama poprosilas?
-
nick nieaktualnySelina wrote:A Ty co się nie chwalisz że transfer masz za tydzień? Jak było na usg podgladowym?
Na USG było wszystko ok endo ma 7,7 mm moze nie duzo, ale dr mowi ze od 7,5 mm jest w normie ale troche jeszcze podrosnie, jajniki w normie wszystko cud miód. Na środę transfer a w poniedziałek na wizyte bo mi estradiol kuleje i mam dołożoną dawke estrofemu, bo troche niski. Poza tym ciagle zastanawiałam sie ile bąbli zabrac. Myslałam ciagle o dwoch 5-dniowych ale ryzyko blizniat i niedonoszonej ciazy wiec głowe mam zapełniona myslami tylko o tym...
A co u ciebie?? -
nick nieaktualnyMiKi23 wrote:Hej Kochana a no widzisz zapomniałam tu dopisać z tego podniecenia po wizycie
Na USG było wszystko ok endo ma 7,7 mm moze nie duzo, ale dr mowi ze od 7,5 mm jest w normie ale troche jeszcze podrosnie, jajniki w normie wszystko cud miód. Na środę transfer a w poniedziałek na wizyte bo mi estradiol kuleje i mam dołożoną dawke estrofemu, bo troche niski. Poza tym ciagle zastanawiałam sie ile bąbli zabrac. Myslałam ciagle o dwoch 5-dniowych ale ryzyko blizniat i niedonoszonej ciazy wiec głowe mam zapełniona myslami tylko o tym...
A co u ciebie??
Skoro nie 2 zarodki to ile, jeden? Skoro z 2ma jest ryzyko
U mnie jeszcze po staremu, w lutym IUI mamy w planie Wiem jak wiele jest niepowodzeń w tej procedurze, ale a nuż może to wyjście dla nas. Może za którymś razem się uda
Póki co jestem po owu i mam testować końcem miesiąca, ale nie nastawiam się na cud
-
nick nieaktualnySelina wrote:No to wszystko jest na dobrej drodze, super
Skoro nie 2 zarodki to ile, jeden? Skoro z 2ma jest ryzyko
U mnie jeszcze po staremu, w lutym IUI mamy w planie Wiem jak wiele jest niepowodzeń w tej procedurze, ale a nuż może to wyjście dla nas. Może za którymś razem się uda
Póki co jestem po owu i mam testować końcem miesiąca, ale nie nastawiam się na cud
Byle do przodu udac sie uda napewno dr Ania cos poradzi bo widac ze jej zalezy na kazdym przypadku dusza człowiek
Moc &&&& dla ciebieSelina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny