INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelina wrote:Andzelika heej kiedy masz wizyte w lutym? moze sie miniemy, bo tez bede w polowie miesiaca
MiKi trzymamy kciuki pojutrze i w najblizszych dniach! To ile, 2 zarodki podajecie?Selina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelina wrote:MiKi dobra decyzja Daj znać jutro jak będziesz po
U mnie znów mały dołek, testy negatywne. Robię jeszcze jutro będę dla potwierdzenia, ale na bank będzie jedno wielkie zero -
Selina, czekamy na ustalenia! Tulę mocno Kochana!
Mika kciuki za transfer!
Kozamomia już urodziła, mam nadzieję, że nie zabije mnie, że się wypaplałamMiKi23 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Selina, czekamy na ustalenia! Tulę mocno Kochana!
Mika kciuki za transfer!
Kozamomia już urodziła, mam nadzieję, że nie zabije mnie, że się wypaplałaminnamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiKi23 wrote:Dam znać co i jak selina smutam się razem z tobą będziesz jeszcze próbować czy podejdziesz w lutym do IUI jak pisałaś? Co na to dr? Ma jakieś sugestie?
Innamorata Dzieki wizyta 12.02. i później pewnie k.14ego Ty juz widzę końcówka, to trzymam kciuki za szybkie i dobre rozwiązanie!
No i gratulacje dla Kozamoni!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2018, 15:40
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
maruda34 wrote:Hej dziewczyny.
Widze ze u kazdej sie juz cos dzieje..fajnie.
I u mnie tez. Wczoraj byla wizyta ustalajaca stymulacje do IVF. Z lutowa @ zaczynam brac leki od Dr.Pasnika przez 14 dni a od 21d.c Gonapeptyl i dzialamy
witam! a jeśli mogę zapytać z jakiego konkretnie powodu byłaś u dr Paśnika?? ja mam wizytę 5 lutego. wysył mi złe wyniki immunologiczne, mam nadkrzepliwośc i wrogi śluz.Szapiro lubi tę wiadomość
klaki -
Klaki wrote:witam! a jeśli mogę zapytać z jakiego konkretnie powodu byłaś u dr Paśnika?? ja mam wizytę 5 lutego. wysył mi złe wyniki immunologiczne, mam nadkrzepliwośc i wrogi śluz.
Hej
Tez mam problemy immunologiczne.Problem z zagniezdzaniem sie zarodka i jakby to powiedziec nie akceptuje meza -
Cześć, czy któraś z Was korzystała z usług fizjoterapeuty w sieci naszych klinik? Mam problemy z kręgosłupem, ciekawe czy to wpływa na niepowodzenie ivf
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 10:20
2016:
Starania naturalne.
Badanie nasienia męża - Azospermia ;/
Działamy.
2017
Przygotowanie do ivf w Invimedzie
2022 Wracamy do gry! -
nick nieaktualnyKlaki to jeszcze nie tak strasznie (jeśli tak mogę to ująć). Wrogi śluz i tak omijamy przy IUI czy in vitro a na nadkrzepliwosc dostaniesz zapewne Clexane od owu (czy tam punkcji). Chyba że doktor sugerował w mailu coś innego?
U nas badania immuno koniec końców są ok, uczulenia na męża nie mam ani nie wytwarzam p.cial. Nie wiem tylko co z krzepliwością, bo PAI1 homo mam, ale nie badałam się szerzej na trombofilie
Coś czuję, że niebawem tu będzie zielono -
nick nieaktualnyLiczka wrote:Dzień dobry,
A te leki na 14 dni to na hrelicobacter pylori? A co za badanie na wrogi śluz robiłaś? bo już gubię się czy też robiłam . -
nick nieaktualnyLiczka wrote:Ciekawe jak tam nasza Miki ?
innamorata88, kozamonia, Selina lubią tę wiadomość
-
MiKi23 wrote:hejjjko już jestem mam się dobrze, mały jest już z nami w końcu! Jest to piękna blastocysta 3AA teraz zostało mi branie leków a rozpiska długa i czekać na betę, choć to daleko bo aż 12 luty! Buziaki :*Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości