X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną INVIMED Katowice
Odpowiedz

INVIMED Katowice

Oceń ten wątek:
  • Liczka Przyjaciółka

Wysłany: 29 stycznia 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Miki .
    Tobie też życzę żeby wszystko się udało , przecież tyle już czekasz na te swoje ❄.A drużyna duża na pewno będzie sukces.W końcu coś się dzieje

Andżelika
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2018, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzelika heej :) kiedy masz wizyte w lutym? moze sie miniemy, bo tez bede w polowie miesiaca :)

MiKi trzymamy kciuki pojutrze i w najblizszych dniach! :) To ile, 2 zarodki podajecie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2018, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina wrote:
    Andzelika heej :) kiedy masz wizyte w lutym? moze sie miniemy, bo tez bede w polowie miesiaca :)

MiKi trzymamy kciuki pojutrze i w najblizszych dniach! :) To ile, 2 zarodki podajecie?
    Dzięki <3 jutro ważny dzień :) bierzemy jednego bąbelka :)

Selina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2018, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiKi dobra decyzja :) Daj znać jutro jak będziesz po
    U mnie znów mały dołek, testy negatywne. Robię jeszcze jutro będę dla potwierdzenia, ale na bank będzie jedno wielkie zero

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2018, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina wrote:
    MiKi dobra decyzja :) Daj znać jutro jak będziesz po
    U mnie znów mały dołek, testy negatywne. Robię jeszcze jutro będę dla potwierdzenia, ale na bank będzie jedno wielkie zero
    Dam znać co i jak :) selina smutam się razem z tobą :( będziesz jeszcze próbować czy podejdziesz w lutym do IUI jak pisałaś? Co na to dr? Ma jakieś sugestie?

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina, czekamy na ustalenia! Tulę mocno Kochana!
    Mika kciuki za transfer!
    Kozamomia już urodziła, mam nadzieję, że nie zabije mnie, że się wypaplałam :D

MiKi23 lubi tę wiadomość

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2018, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    Selina, czekamy na ustalenia! Tulę mocno Kochana!
    Mika kciuki za transfer!
    Kozamomia już urodziła, mam nadzieję, że nie zabije mnie, że się wypaplałam :D
    Dziękuje Kochana :) oooo jak cudnie :) ciekawe jak wrażenia, czekam aż się odezwie i powie coś więcej :) teraz się musi bobaskiem nacieszyć :) matka chrzestna pewnie zadowolona, się spytam jej jutro :)

innamorata88 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2018, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiKi23 wrote:
    Dam znać co i jak :) selina smutam się razem z tobą :( będziesz jeszcze próbować czy podejdziesz w lutym do IUI jak pisałaś? Co na to dr? Ma jakieś sugestie?
    IUI w połowie lutego, to już pewne. Dostaliśmy listę badań i czekam na @ żeby z nimi ruszyć. Najpierw krew a później wymazy

Innamorata Dzieki :) wizyta 12.02. i później pewnie k.14ego :) Ty juz widzę końcówka, to trzymam kciuki za szybkie i dobre rozwiązanie!
    No i gratulacje dla Kozamoni! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2018, 15:40

innamorata88 lubi tę wiadomość

• Liczka Przyjaciółka

Wysłany: 30 stycznia 2018, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selina, wizytę mam 13 lutego na 10:30 ale cały czas czekam na grafik Dr Cygal bo ma jednak przejmować 14 i 15 więc chciałam bardzo jechać 14 żeby nie kombinować w pracy, ale zobaczymy.

Selina lubi tę wiadomość

Andżelika
  • maruda34 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2018, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Widze ze u kazdej sie juz cos dzieje..fajnie.
    I u mnie tez. Wczoraj byla wizyta ustalajaca stymulacje do IVF. Z lutowa @ zaczynam brac leki od Dr.Pasnika przez 14 dni a od 21d.c Gonapeptyl i dzialamy

• Klaki Debiutantka

Wysłany: 30 stycznia 2018, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maruda34 wrote:
    Hej dziewczyny.
    Widze ze u kazdej sie juz cos dzieje..fajnie.
    I u mnie tez. Wczoraj byla wizyta ustalajaca stymulacje do IVF. Z lutowa @ zaczynam brac leki od Dr.Pasnika przez 14 dni a od 21d.c Gonapeptyl i dzialamy

witam! a jeśli mogę zapytać z jakiego konkretnie powodu byłaś u dr Paśnika?? ja mam wizytę 5 lutego. wysył mi złe wyniki immunologiczne, mam nadkrzepliwośc i wrogi śluz.

Szapiro lubi tę wiadomość

klaki
  • maruda34 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaki wrote:
    witam! a jeśli mogę zapytać z jakiego konkretnie powodu byłaś u dr Paśnika?? ja mam wizytę 5 lutego. wysył mi złe wyniki immunologiczne, mam nadkrzepliwośc i wrogi śluz.

Hej
    Tez mam problemy immunologiczne.Problem z zagniezdzaniem sie zarodka i jakby to powiedziec nie akceptuje meza

• Anecia666 Koleżanka

Wysłany: 31 stycznia 2018, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, czy któraś z Was korzystała z usług fizjoterapeuty w sieci naszych klinik? Mam problemy z kręgosłupem, ciekawe czy to wpływa na niepowodzenie ivf

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 10:20

2016:
    Starania naturalne.
    Badanie nasienia męża - Azospermia ;/
    Działamy.
    2017
    Przygotowanie do ivf w Invimedzie
    2022 Wracamy do gry!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2018, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaki to jeszcze nie tak strasznie (jeśli tak mogę to ująć). Wrogi śluz i tak omijamy przy IUI czy in vitro a na nadkrzepliwosc dostaniesz zapewne Clexane od owu (czy tam punkcji). Chyba że doktor sugerował w mailu coś innego?
    U nas badania immuno koniec końców są ok, uczulenia na męża nie mam ani nie wytwarzam p.cial. Nie wiem tylko co z krzepliwością, bo PAI1 homo mam, ale nie badałam się szerzej na trombofilie
    Coś czuję, że niebawem tu będzie zielono :)

• Liczka Przyjaciółka

Wysłany: 31 stycznia 2018, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    A te leki na 14 dni to na hrelicobacter pylori? A co za badanie na wrogi śluz robiłaś? bo już gubię się czy też robiłam .

Andżelika
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2018, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liczka wrote:
    Dzień dobry,
    A te leki na 14 dni to na hrelicobacter pylori? A co za badanie na wrogi śluz robiłaś? bo już gubię się czy też robiłam .
    Badanie na wrogość śluzu to test pct czyli w okresie około owulacyjnym po stosunku 8-10h idziesz na badanie i pobierają śluz szyjkowy sprawdzając żywotność plemników

• Liczka Przyjaciółka

Wysłany: 31 stycznia 2018, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Selina , w takim razie dobrze kojarzylam że tego nie miałam .Jak dobrze pamiętam to poprzednia doktor coś o tym wspominała ale jednak nie zleciła do badania.

Andżelika
  • Liczka Przyjaciółka

Wysłany: 31 stycznia 2018, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak tam nasza Miki ?

Andżelika
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2018, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liczka wrote:
    Ciekawe jak tam nasza Miki ?
    hejjjko już jestem :) mam się dobrze, mały jest już z nami <3 w końcu! Jest to piękna blastocysta 3AA :) teraz zostało mi branie leków a rozpiska długa i czekać na betę, choć to daleko bo aż 12 luty! Buziaki :*

innamorata88, kozamonia, Selina lubią tę wiadomość

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2018, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiKi23 wrote:
    hejjjko już jestem :) mam się dobrze, mały jest już z nami <3 w końcu! Jest to piękna blastocysta 3AA :) teraz zostało mi branie leków a rozpiska długa i czekać na betę, choć to daleko bo aż 12 luty! Buziaki :*
    Trzymam kciuki za kropka ❤️ Wow, dowiedziałaś się jakiej był klasy?? Ja do tej pory nie uzyskałam takiego info odnośnie naszych kropków :D

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
‹‹ 26 27 28 29 30 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ