INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelina wrote:Andzelika heej
kiedy masz wizyte w lutym? moze sie miniemy, bo tez bede w polowie miesiaca
MiKi trzymamy kciuki pojutrze i w najblizszych dniach!To ile, 2 zarodki podajecie?
jutro ważny dzień
bierzemy jednego bąbelka
Selina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelina wrote:MiKi dobra decyzja
Daj znać jutro jak będziesz po
U mnie znów mały dołek, testy negatywne. Robię jeszcze jutro będę dla potwierdzenia, ale na bank będzie jedno wielkie zeroselina smutam się razem z tobą
będziesz jeszcze próbować czy podejdziesz w lutym do IUI jak pisałaś? Co na to dr? Ma jakieś sugestie?
-
Selina, czekamy na ustalenia! Tulę mocno Kochana!
Mika kciuki za transfer!
Kozamomia już urodziła, mam nadzieję, że nie zabije mnie, że się wypaplałamMiKi23 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Selina, czekamy na ustalenia! Tulę mocno Kochana!
Mika kciuki za transfer!
Kozamomia już urodziła, mam nadzieję, że nie zabije mnie, że się wypaplałamoooo jak cudnie
ciekawe jak wrażenia, czekam aż się odezwie i powie coś więcej
teraz się musi bobaskiem nacieszyć
matka chrzestna pewnie zadowolona, się spytam jej jutro
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiKi23 wrote:Dam znać co i jak
selina smutam się razem z tobą
będziesz jeszcze próbować czy podejdziesz w lutym do IUI jak pisałaś? Co na to dr? Ma jakieś sugestie?
Innamorata Dziekiwizyta 12.02. i później pewnie k.14ego
Ty juz widzę końcówka, to trzymam kciuki za szybkie i dobre rozwiązanie!
No i gratulacje dla Kozamoni!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2018, 15:40
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
maruda34 wrote:Hej dziewczyny.
Widze ze u kazdej sie juz cos dzieje..fajnie.
I u mnie tez. Wczoraj byla wizyta ustalajaca stymulacje do IVF. Z lutowa @ zaczynam brac leki od Dr.Pasnika przez 14 dni a od 21d.c Gonapeptyl i dzialamy
witam! a jeśli mogę zapytać z jakiego konkretnie powodu byłaś u dr Paśnika?? ja mam wizytę 5 lutego. wysył mi złe wyniki immunologiczne, mam nadkrzepliwośc i wrogi śluz.Szapiro lubi tę wiadomość
klaki -
Klaki wrote:witam! a jeśli mogę zapytać z jakiego konkretnie powodu byłaś u dr Paśnika?? ja mam wizytę 5 lutego. wysył mi złe wyniki immunologiczne, mam nadkrzepliwośc i wrogi śluz.
Hej
Tez mam problemy immunologiczne.Problem z zagniezdzaniem sie zarodka i jakby to powiedziec nie akceptuje meza -
Cześć, czy któraś z Was korzystała z usług fizjoterapeuty w sieci naszych klinik? Mam problemy z kręgosłupem, ciekawe czy to wpływa na niepowodzenie ivf
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 10:20
2016:
Starania naturalne.
Badanie nasienia męża - Azospermia ;/
Działamy.
2017
Przygotowanie do ivf w Invimedzie
2022 Wracamy do gry! -
nick nieaktualnyKlaki to jeszcze nie tak strasznie (jeśli tak mogę to ująć). Wrogi śluz i tak omijamy przy IUI czy in vitro a na nadkrzepliwosc dostaniesz zapewne Clexane od owu (czy tam punkcji). Chyba że doktor sugerował w mailu coś innego?
U nas badania immuno koniec końców są ok, uczulenia na męża nie mam ani nie wytwarzam p.cial. Nie wiem tylko co z krzepliwością, bo PAI1 homo mam, ale nie badałam się szerzej na trombofilie
Coś czuję, że niebawem tu będzie zielono -
nick nieaktualnyLiczka wrote:Dzień dobry,
A te leki na 14 dni to na hrelicobacter pylori? A co za badanie na wrogi śluz robiłaś? bo już gubię się czy też robiłam . -
nick nieaktualnyLiczka wrote:Ciekawe jak tam nasza Miki ?
mam się dobrze, mały jest już z nami
w końcu! Jest to piękna blastocysta 3AA
teraz zostało mi branie leków a rozpiska długa i czekać na betę, choć to daleko bo aż 12 luty! Buziaki :*
innamorata88, kozamonia, Selina lubią tę wiadomość
-
MiKi23 wrote:hejjjko już jestem
mam się dobrze, mały jest już z nami
w końcu! Jest to piękna blastocysta 3AA
teraz zostało mi branie leków a rozpiska długa i czekać na betę, choć to daleko bo aż 12 luty! Buziaki :*
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości