INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
kozamonia wrote:Dobrze, że jesteś z powrotem
poza tym dr śmiała się wczoraj ze jej statystki psuje tym nie udanym crio
wszystko przez ten progesteron nieszczęsny teraz będziemy go obserwować inaczej, badanie proga dzien przed crio, jeśli będzie niski to dzwigamy dawke, mam tez przepisana luteine zobaczymy czy mnie nie uczuli
A reszta jak tam? Liczka, Selina, JustiJusti, Innamorata?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2018, 16:56
18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
Hejka. Ja jutro idę na konsultacje do naszej dr. Zobaczymy co mi powie. Chciałabym od następnego cyklu zacząć przygotowania do IFV.3 nieudane IUI wystarczą. Pani dr powiedziala , że oni w klinice robią max 4 jednak przy moim wieku i latach starań już trzeba przejść chyba na opcję ostateczną. Nadal nikt mnie nie oświecił co do funkcji koordynatora. Ja nikogo takiego przy IUI nie miałam.
-
Wydaje mi się, że każdy ma koordynatora. Z kim miałaś pierwsze spotkanie w invimedzie przed spotkaniem z Panią Dr ?
1 IVF -1 blastka - criotransfer - po immunosupresji
20.02.19 r. - 2 IVF - 1 blastka - transfer z Accofilem (Kir AA) cud ! ❤️
18.11.19 r. - synuś ❤️ -
Pierwsze spotkanie jest z p. Ola
Dostajesz wizytówkę z nr i dzwonisz gdy chcesz coś wiedzieć lub zdobyć receptę. Dr nie zawsze jest dostępna więc wszelkie pytania dot. wizyt, leków itp. dzwonisz do niej. Poprostu pierwsza linia kontaktu18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
Z panią w rejestracji. Jedna to Justyna a druga chyba Natalia. Nie pamiętam, abym kiedykolwiek z kimś się kontaktowała. Jak potrzebuję receptę to piszę email i dostaję info z rejestracji, że jest do odbioru. Jak potrzeba odświerzyć badania do zabiegu (niestety co 6 m-cy)to informuje mnie pani z laboratorium, tzn. tam gdzie się pobiera próbki. Muszę spytać o to dziś przed wizytą. Chyba zrobię sobię listę, żeby niczego nie pominąć .
-
Dokładnie, ja miałam pierwsze spotkanie z p. Olą. Ona też zajmowała się mna przy HSG podczas przygotowań.
Jak chce umówić wizytę to dzwonię do niej bo infolinia mam wrażenie że jest ciężka w obsłudze1 IVF -1 blastka - criotransfer - po immunosupresji
20.02.19 r. - 2 IVF - 1 blastka - transfer z Accofilem (Kir AA) cud ! ❤️
18.11.19 r. - synuś ❤️ -
Ja nadal czekam na wiadomość od dr w sprawie wyników z piątku. Miałam już zacząć brać leki wcześniej przed transferem bo u mnie ten progesteron nawala, a teraz dupa. Jeszcze miałam podjechać na wlew, ale przez to zamieszanie teraz nie wiadomo kiedy ahh...
A reszta śpi czy co? Mało nas tu się udziela.
Wyniki już są, wsio ok, teraz czekam na sms od dr co dalej moj wielki tydzień się zaczął najprawdopodobniej w czwartek jadę po bąbelki tym razem 2 3dniowe śnieżaki teraz się musi udać! Bo zaś dostane ochrzan za psucie statystykWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 11:30
18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
kozamonia wrote:Szczerze mówiąc to ja nie miałam spotkania z koordynatorem. Dostałam tylko od niej maila przed punkcją i transferem jak się przygotować. I do tego był jej nr telefonu w razie potrzeby kontaktu.
Gratulacje ♡kozamonia lubi tę wiadomość
-
Hejka,
My właśnie wróciliśmy do domu po wizycie. Podczas scratchingu doktor pobrala wycinek do badania histopatologicznego i okazało się że miałam polipy na endometrium i to mogło się też przyczynić do poprzedniego niepowodzenia. Od dziś ruszamy z kolejną batalią zastrzyków.wizyta kolejna w piątek.Andżelika -
Liczka wrote:Hejka,
My właśnie wróciliśmy do domu po wizycie. Podczas scratchingu doktor pobrala wycinek do badania histopatologicznego i okazało się że miałam polipy na endometrium i to mogło się też przyczynić do poprzedniego niepowodzenia. Od dziś ruszamy z kolejną batalią zastrzyków.wizyta kolejna w piątek.18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
Liczka wrote:Tak jest łącznie 11 ,ale wieczorem przyszedł progesteron i chyba bardzo niski 1,4 W poprzednim podejściu zaczynałam badanie progesteronu od wyniku 54 .mam nadzieję że coś ruszy.18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe |