INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
oska_m wrote:Nie kojarzycie może czy w invimedzie często pacjentki odwołują wizyty?
-
MiKi23 wrote:Do samej procedury brałam 1 zastrzyk Elonva, potem były zastrzyki Puregon i Orgalutran i Ovitrelle 1 zastrzyk. Potem po punkcji dostałam antyki Atywie na wyciszenie jajników, bo mialam dużo komórek i groziła mi hiperka. Więc nie było tego dużo.
Koszty kosztami, ale ty masz już na pewno dużo pakietów badań zrobionych, ja startowałam od zera, bo nie miałam wcześniej IUI. Tak więc jak narazie zapłaciliśmy tak z 12 tys za IVF + Crio (ok 2500) i teraz będę miała drugie Crio i kolejne 2500 nie moje
Te 2500 to rozumiem,że leki plus CRIO ? Zauważyłam, że w większości robią IVF z mrozaczków. -
JustiJusti wrote:Te 2500 to rozumiem,że leki plus CRIO ? Zauważyłam, że w większości robią IVF z mrozaczków.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:My mieliśmy IVF w cyklu stymulacyjnym
-
Liczka wrote:Miałam dzwonić po niedzieli ale nie wiem czy nie będę potrzebowała dziś bo albo przyszła prędzej @ albo pozostałości po scratching mnie przestraszyły.
Ja po scratingu też miałam plamienie i dr po zabiegu powiedziała żebym się tym nie martwiła jeśli się pojawi. -
Dziewczyny te badania hormonów podczas stymulacji (E2 i Progesteron), to przy każdej wizycie monitorującej wykonują? Jeśli tak to przed czy po i czy wyniki są od razu? Zastanawiam się po co te badania są wykonywane. Tak samo te badania do niezbędne do punkcji - robią je bezpośrednio przed punkcją?
Liczę co się lepiej opłaca czy pakiet zostań rodzicem czy ICSI. Mam ubezpieczenie zdrowotne i dużo badań mogę sobie zrobić w jego ramach. Lepszy jest ten IMSI jednak w pakiecie Zostań rodzicem podane jest , iż robiony jest jeden z tych pakietów, przypuszczam, że nie z wyboru pacjenta .Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2018, 17:04
-
nick nieaktualnyJustiJusti wrote:Te 2500 to rozumiem,że leki plus CRIO ? Zauważyłam, że w większości robią IVF z mrozaczków.
-
nick nieaktualnyJustiJusti wrote:Dziewczyny te badania hormonów podczas stymulacji (E2 i Progesteron), to przy każdej wizycie monitorującej wykonują? Jeśli tak to przed czy po i czy wyniki są od razu? Zastanawiam się po co te badania są wykonywane. Tak samo te badania do niezbędne do punkcji - robią je bezpośrednio przed punkcją?
Liczę co się lepiej opłaca czy pakiet zostań rodzicem czy ICSI. Mam ubezpieczenie zdrowotne i dużo badań mogę sobie zrobić w jego ramach. Lepszy jest ten IMSI jednak w pakiecie Zostań rodzicem podane jest , iż robiony jest jeden z tych pakietów, przypuszczam, że nie z wyboru pacjenta .
Czy IMSI czy ICSI decyduje lekarz na podstawie wyników
Ja osobiście miałam pakiet ZR, bo tam było wszystko, a ja zaczynałam od zera, bo jak pisałam nie miałam IUI. Podchodziłam w grudniu.
Pogadaj z dziewczynami w recepcji one wiedzą najwięcej i doradza, albo z koordynatorem opieki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2018, 17:35
-
nick nieaktualnyLiczka wrote:Miki , mam pytanie Zastrzyk Elonva był tylko sam jeden i dopiero na kontroli po 4-5 dniach dochodziły kolejne? Bo chyba zakręcona byłam i nie pamiętam co doktor mówiła?
Ponawiam pytanie -
nick nieaktualnyLiczka wrote:Dziękuję Ci kochana , bo już panikuje. Ale jak coś to już wiem że dobrze pamiętam , bo na rozpisce mam jeszcze inne leki podane ale to chyba na później
-
nick nieaktualny
-
kozalia wrote:Innamorata, Kozamonia, a można wiedzieć gdzie rodziłyscie?Pytałyscie o szpital Cygalową, czy same wybieralyscie? I czy ona w Invimedzie prowadziła ciąże do końca?
Co do szpitala to decydowałam się rodzić SN i wybrałam szpital u mnie w Rudzie Śląskiej jeżeli chodzi o porodówkę to polecam bardzokozalia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny co to za funkcja koordynatorki. Ja w Invimedzie miałam 3 IUI i nie miałam nikogo takiego.
-
Taa obserwuje was i widzę co tu się wyprawia. Cicho jak na cmentarzu
Musiałam jeszcze raz konto założyć miałam problemy techniczne ahh
Co tam u was, ja mam transfer za tydzień czwartek-piatek, dokładnie nie wiem bo synevo się zawiesiło i nie dostałam wyników badania jak kilka innych pacjentek. Klinika pracuje nad problememkozamonia lubi tę wiadomość
18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe |