INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak progesteron
muszę mieć duże dawki teraz będzie duphaston, utrogestan, luteina a po Crio dojdzie jeszcze prolutex
dawka chyba z 1000%
mam nadzieję że będzie szybował w górę tym razem.
Teraz doczytałam że selina niby nie miała IUI
18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
Kobitki czy ktoras z was miala przez pania dr zlecony accofil? Jak wyglada to cenowo, czy odrazu na miejscu podaja czy mozna samemu zrobic zastrzykLipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:( brak zarodków
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka 🥲
3 IVF 2❄️❄️
8.12.2025 po 4 latach przerwy ❄️3BB
(Accofil,Acard, Prograf, Neoparin, Prolutex, Utragestan, Papaveryna, Atosiban) I duzooo pozytywnej emocji🤣
5dpt beta 10,4 progesteron 16....
7dpt beta 45 progesteron 27
9dpt beta 122.2 progesteron 66
11 dpt beta 288.8 progesteron 71.4
14 dpt beta 1086.7 progesteron 30
21 dpt beta 20268.9 progesteron 90.9
31.12 mamy ❤️
Cudzie Trwaj ❤️❤️❤️

-
nick nieaktualnyDziewczyny dziękuję, że o mnie pamiętacie, to naprawdę miłe
Ja jednak miałam doła ostatnimi czasy i zniknęłam z forum. Podczytuję Was jednak czasem, cieszę się, że tyle się u Was dzieje - Miki trzymam kciuki za piątek.
Obecnie mieliśmy miesiac przerwy, dlatego też IUI nie doszło do skutku. Dosłownie na dzie n przed wizytą monitorującą miałam taki zjazd emocjonalny, nic tylko ryczałam i czułam, że to IUI nie ma sensu. Mąż sie tez na mnie troche wkurzyl, ze jak to, ze robimy stos badan do tej procedury a ja teraz rezygnuje... ale jak z nim pogadalam o tym co czuje i jak wyglada ostatnio nasze zycie, to przyznal mi racje, dalismy sobie na wstrzymanie, ale mozliwe ze w marcu wrocimy do tego.
Bylismy na krotkim urlopie nad morzem, zlapalismy troche oddechu, jest lepiej.
Pozdrawiam Was wszystkie i pewnie jeszcze kiedys tu zajze, poki co dla mnie jest lepiej sie nie udzielac -
Witaj kochanaSelina wrote:Dziewczyny dziękuję, że o mnie pamiętacie, to naprawdę miłe
Ja jednak miałam doła ostatnimi czasy i zniknęłam z forum. Podczytuję Was jednak czasem, cieszę się, że tyle się u Was dzieje - Miki trzymam kciuki za piątek.
Obecnie mieliśmy miesiac przerwy, dlatego też IUI nie doszło do skutku. Dosłownie na dzie n przed wizytą monitorującą miałam taki zjazd emocjonalny, nic tylko ryczałam i czułam, że to IUI nie ma sensu. Mąż sie tez na mnie troche wkurzyl, ze jak to, ze robimy stos badan do tej procedury a ja teraz rezygnuje... ale jak z nim pogadalam o tym co czuje i jak wyglada ostatnio nasze zycie, to przyznal mi racje, dalismy sobie na wstrzymanie, ale mozliwe ze w marcu wrocimy do tego.
Bylismy na krotkim urlopie nad morzem, zlapalismy troche oddechu, jest lepiej.
Pozdrawiam Was wszystkie i pewnie jeszcze kiedys tu zajze, poki co dla mnie jest lepiej sie nie udzielac
Rozumiem cię dokładnie bo ja też miałam przed tym drugim crio doła
wszystkim dziewczyną z nowego forum udawało się za pierwszą próbą, tylko ja nie
teraz w piątek zabieram dwa 3 dniowe i licze na to ze teraz sie uda, bo juz nie chce mysleć co bedzie jak znowu nie wyjdzie 
Trzymam goraco kciuki i sciskam i bede wypatrywac wiadomosci od ciebie
kibicuje wam! W pełni wspieram myslami
Pozdrawiam
18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
Kasiak621 wrote:Kobitki czy ktoras z was miala przez pania dr zlecony accofil? Jak wyglada to cenowo, czy odrazu na miejscu podaja czy mozna samemu zrobic zastrzyk
Witam ja miałam accofil podany do macicy i kosztował niecałe 10 zl na receptę. Pozdrawiam
klaki -
oska_m wrote:Dokładnie, ja miałam pierwsze spotkanie z p. Olą. Ona też zajmowała się mna przy HSG podczas przygotowań.
Jak chce umówić wizytę to dzwonię do niej bo infolinia mam wrażenie że jest ciężka w obsłudze
Ja jak potrzebuje porozmawiać z dziewczynami z rejestracji to dzwonię na infolinię i mówię, że właśnie jestem w trakcie stymulacji i potrzebuje dopytać się o sprawy techniczne. Tak mi podpowiedziały dziewczyny. Zawsze łączą bezpośrednio z rejestracją. -
*MiKi23* wrote:Ja nadal czekam na wiadomość od dr w sprawie wyników z piątku. Miałam już zacząć brać leki wcześniej przed transferem bo u mnie ten progesteron nawala, a teraz dupa. Jeszcze miałam podjechać na wlew, ale przez to zamieszanie teraz nie wiadomo kiedy
ahh...
A reszta śpi czy co? Mało nas tu się udziela.
Wyniki już są, wsio ok, teraz czekam na sms od dr co dalej
moj wielki tydzień się zaczął
najprawdopodobniej w czwartek jadę po bąbelki
tym razem 2 3dniowe śnieżaki
teraz się musi udać! Bo zaś dostane ochrzan za psucie statystyk 
Trzymam kciuki. Bierzesz na ten okres jakiś urlop? Mnie nasz dr poradziła od punkcji wziąść 2 tygodnie urlopu lub L4. Obawiam się, że jak nie wyjdzie ze świerzakiem to czeka mnie kolejne wolne. W pracy to mnie chyba uduszą albo zwolnią. Jak to z Tobą wyglądało moja droga? -
Zostało mi z stymulacji przed IUI 15 tabletek Lametta i 9 tabletek Clostibegyt. Jeśli ktoś potrzebuje to zapraszam. Mnie już się nie przydadzą
.
-
No właśnie. Nawet jak miałam ostatnio pytania odnośnie kwesti IFV to dr wysłała mnie do pań z rejestracji. Spytałam dziewczyn o tą kwestię koordynatora i faktycznie jest to pani Ola z laboratorium.kozamonia wrote:Szczerze mówiąc to ja nie miałam spotkania z koordynatorem. Dostałam tylko od niej maila przed punkcją i transferem jak się przygotować. I do tego był jej nr telefonu w razie potrzeby kontaktu.
-
Widziałyście nową promocję odnośnie transferu mrozaczków w przypadku jak po punkcji nie będzie możliwy transfer świerzaków?
-
Urlopu nie brałami nie biorę bo pracuję w domu. Ja nie miałam świeżego transferu, teraz to było drugie crioJustiJusti wrote:Trzymam kciuki. Bierzesz na ten okres jakiś urlop? Mnie nasz dr poradziła od punkcji wziąść 2 tygodnie urlopu lub L4. Obawiam się, że jak nie wyjdzie ze świerzakiem to czeka mnie kolejne wolne. W pracy to mnie chyba uduszą albo zwolnią. Jak to z Tobą wyglądało moja droga?

Jeśli chodzi o promocje, to ja miałam ją przy pierwszym crio, za transfer sniezynek 1200zł plus ewentualne leki, kroplowki, wlewy, EG.
Oba crio wyszły mnie ok 1700zł
I crio: 1200+300(EG)+200(intralipid)
II crio: 1500+200(intralipid)+70(accofil)
i wiadomo nie liczę jescze lekówi, wizyt, badań krwi i dojazdów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 14:09
18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
Liczka kciuki za wizytę, potem nam poopowiadasz

U mnie spoczko, miałam troche dramatu z pecherzem bo myslalam ze z bolu zejde, taki mialam pelny
poza tym dostałam piekne zdjecie babelkow z usg i mam juz pierwsza fote do albumu
progesteron na dobrym poziomie, po dwoch dniach brania lekow mial 14 ng/ml
cuuudnie. Dzis znow wynik i jestem ciekawa jak wyjdzie. Teraz bede odpoczywac i wyleze sie za wszystkie czasy
Pozdrawiam.
18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe |
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH