INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Moniatka wrote:Kasiek0806, jeszcze nie. Jedynie tyle, żeby jutro Pani doktor wszystko mi napisała, to póki co mój jedyny stres 😂🙈 Czego nie można powiedzieć o mężu 😉😂🙉
Oby Pani dr dotrzymała słowa i dala Ci znać co i jak, bo to tylko niepotrzebny stres. Czyli w Waszym przypadku, to Ty musisz uspokajać męża, a nie odwrotnie😆 będzie wszystko dobrze. Jak będziesz na siłach to odezwij się jak było. Trzymam kciuki😉 -
Moniatka wrote:Czyli lekarza prowadzącego będziesz mieć bliżej miejsca zamieszkania, nie będziesz dojeżdżać już do Katowic?
Ja mieszkam tysiąc km od Katowic😊 dla mnie jedyna możliwość, to tu na miejscu chodzić do lekarza.👩🦰+👨>40
Mimo leczenia brak ciąży naturalnej
AZ
●Reprofit:
❄21.01.2022
Transfer 5 dniowego❌
●Invimed Katowice+ immunologia.
KIR AA, Allo Mlr 33%
brak implantacyjnych
Leki:Accofil, encorton, Acard
20.12. Biopsja CD138+ CD56 ✅
❄02.02.2023
transfer 3 dniowego 9 I-II
Brak pulsu 8 tydzień💔👼 -
Kasiek0806 wrote:Oby Pani dr dotrzymała słowa i dala Ci znać co i jak, bo to tylko niepotrzebny stres. Czyli w Waszym przypadku, to Ty musisz uspokajać męża, a nie odwrotnie😆 będzie wszystko dobrze. Jak będziesz na siłach to odezwij się jak było. Trzymam kciuki😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2023, 11:29
-
Ada M wrote:Sorry dopiero teraz zobaczyłam pytanie.
Ja mieszkam tysiąc km od Katowic😊 dla mnie jedyna możliwość, to tu na miejscu chodzić do lekarza. -
Ja piszę od piątku do dr C, ale póki co nie mam żadnej odpowiedzi. Dziś odebrałam drugie wyniki tych NK w macicy (CD56). Poziom spadł z 667 mm/kw na 120 mm/kw. Różnica jest duża. Chciałabym w końcu dostać zielone światło na transfer. Jutro będę dzwonić do kliniki do opiekuna, żeby się przypomnieć.
MałaMi a dr mówiła ci może kiedy dokładnie idzie na ten zabieg kolana? Nie będzie jej cały marzec czy jak?
Ogólnie teraz jestem mega przeziębiona i muszę się wyleczyć porządnie. Poczekam na nią i jej powrót, ale niech mi tylko odpisze na moje smsy, żebyśmy się mogły ugadać.
Ja: PAI-1 4G/4G, ANA2 +, ANA3 -, niedobór białka S, nadmiar antytrombina III, KIR AA, NK 10%, mutacja MTHFR, rozjechanego cytokiny, AlloMLR - 0%, AZS, uNK - 667/mm2 --> zbite do 120/mm2
On: teratozoospermia, HLA C2C2
▪️27.06.2023 kriotransfer blastki 4BA z Accofilem, Atosibanem, embrioglue, Encorton, Prograf.
6dpt - 27,14 🍀 prog 29
8dpt - 54,79 🍀 prog 24
10dpt - 162,73 🍀 prog 22
13dpt - 981,75 🍀 prog 28
15dpt - 2311 🍀 prog 45
17dpt - 4651 🍀 prog 22
24dpt - 20823 🍀 prog 27
31/07 USG - jest 💜 !!! 🤞🍀🎉 -
Czy ja dobrze kojarzę, że dziś Moniatka ma cc?🙂 Jeśli tak, to mocno trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie i zdrowiuśkiego, różowiutkiego bobaska.👶🤱💚🤞🍀
Ja: PAI-1 4G/4G, ANA2 +, ANA3 -, niedobór białka S, nadmiar antytrombina III, KIR AA, NK 10%, mutacja MTHFR, rozjechanego cytokiny, AlloMLR - 0%, AZS, uNK - 667/mm2 --> zbite do 120/mm2
On: teratozoospermia, HLA C2C2
▪️27.06.2023 kriotransfer blastki 4BA z Accofilem, Atosibanem, embrioglue, Encorton, Prograf.
6dpt - 27,14 🍀 prog 29
8dpt - 54,79 🍀 prog 24
10dpt - 162,73 🍀 prog 22
13dpt - 981,75 🍀 prog 28
15dpt - 2311 🍀 prog 45
17dpt - 4651 🍀 prog 22
24dpt - 20823 🍀 prog 27
31/07 USG - jest 💜 !!! 🤞🍀🎉 -
Rybka85 wrote:Czy ja dobrze kojarzę, że dziś Moniatka ma cc?🙂 Jeśli tak, to mocno trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie i zdrowiuśkiego, różowiutkiego bobaska.👶🤱💚🤞🍀
I dziękuję za kciuki, proszę, trzymajcie mocno 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2023, 16:17
zimowa, Rybka85 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,
Za dwa dni mam mieć wizytę u naprotechnologa i dziś jak na złość zaczęłam plamić. Doktor wspomniał abym najlepiej przyjechała nie mając miesiączki ...Jestem załamana,tyle tyg czekałam i jak zwykle wiatr w oczy 😪
Nie wiem co robić? Napisać do niego i go poinformować? Czy jechać na żywioł i powiedzieć, że okres mnie zaskoczył🙈 -
Natalia___ wrote:Dziewczyny,
Za dwa dni mam mieć wizytę u naprotechnologa i dziś jak na złość zaczęłam plamić. Doktor wspomniał abym najlepiej przyjechała nie mając miesiączki ...Jestem załamana,tyle tyg czekałam i jak zwykle wiatr w oczy 😪
Nie wiem co robić? Napisać do niego i go poinformować? Czy jechać na żywioł i powiedzieć, że okres mnie zaskoczył🙈 -
Moniatka wrote:No właśnie, myślałam o Tobie i przeszukiwałam forum, żeby do Ciebie napisać. To zależy jak daleko do niego masz. Fatygować się, ponosić koszty wizyty, paliwa itd., a żeby z wizyty nic nie było, to trochę szkoda. Ja bym zadzwoniła i zapytała co uważa w takiej sytuacji i zasugerowała, że mimo wszystko chce przyjechać przeanalizować aktualne wyniki. Tak na marginesie, jak leżałam w szpitalu na endokrynologii ginekologicznej, to normalnie robili usg dopochwowe w trakcie miesiączki. Kwestia tylko Twojego komfortu.
Dzięki Moniatka za odpowiedź.
Potrzebowałam wsparcia 🙏
Na szczęście nie mam daleko bo 30 km . Mam do niego numer tel.to napiszę, że bardzo mi zależy na tej wizycie (ogólnie nie chce jej odwoływać) 🥺
Ale wspomnę o tych plamieniach.
Nie wiem, czy on robi badania pacjentkom jak mają miesiączkę, ale ja wiele razy miałam badania np w miesiączce bo wtedy widać te moje polipy...
Ehm . Ok idę pisać do niego...buuuu, ryczeć mi się chce 🤧 -
Natalia___ wrote:Odpisal :
"macie Państwo przyjechac pojutrze w czwartek "
Jak cudownie!
Z wrażenia aż przestałam plamić, ale pewnie dostanę ta miesiączkę 🫣
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2023, 17:42