INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Moniatka wrote:Ogólnie to dobrze, ale czekam na informacje w sprawie jutra od Pani doktor, więc tak na dobrą sprawę niewiem jeszcze co i jak😅
Ależ to zleciało 🙈
Jeszcze niedawno czytałam, że jesteś w ciąży, a tu za moment termin 🥹🥹
Trzymam mocno kciuki ✊️✊️✊️ -
A ja jeszcze się nie dostałam do lekarza ....
Ide dopiero jutro [ czyli 22 dpt ... ]I boję się bo przyrost dzisiejszej bety słaby ....
19 dpt beta 3300,0 progesteron 32,60
21 dpt beta 4814 4 progesteron 29,50
Wizyta w klinice dopiero 27 lutego. Jutro idę do lekarza który przyjmuje tutaj w moich okolicach.
Kiedyś czytałam że nie sprawdzą się bety powyżej 1 tysiąca ale nie wiem na ile to prawda , a dwa to dr S kazała mi sprawdzać...
-
Solejukowa11 wrote:A ja jeszcze się nie dostałam do lekarza ....
Ide dopiero jutro [ czyli 22 dpt ... ]I boję się bo przyrost dzisiejszej bety słaby ....
Wizyta w klinice dopiero 27 lutego. Jutro idę do lekarza który przyjmuje tutaj w moich okolicach.
Kiedyś czytałam że nie sprawdzą się bety powyżej 1 tysiąca ale nie wiem na ile to prawda , a dwa to dr S kazała mi sprawdzać...
Spokojnie nie martw się na zapas. Ja tez w pewnym momencie miałam niski przyrost bety, panikowałam tylko nie potrzebnie, bo okazało się, że wszystko jest w porządku. Poczekaj spokojnie do wizyty i mysl tylko pozytywnie😉 -
Solejukowa11 wrote:A ja jeszcze się nie dostałam do lekarza ....
Kiedyś czytałam że nie sprawdzą się bety powyżej 1 tysiąca ale nie wiem na ile to prawda , a dwa to dr S kazała mi sprawdzać... -
Moniatka wrote:Invimedowe siostry, melduję, że wczoraj wieczorem, dzięki wiedzy, pracy i zaangażowaniu Pani doktor C. na świecie pojawił się nowy człowiek🥰👩🦰+👨>40
Mimo leczenia brak ciąży naturalnej
AZ
●Reprofit:
❄21.01.2022
Transfer 5 dniowego❌
●Invimed Katowice+ immunologia.
KIR AA, Allo Mlr 33%
brak implantacyjnych
Leki:Accofil, encorton, Acard
20.12. Biopsja CD138+ CD56 ✅
❄02.02.2023
transfer 3 dniowego 9 I-II
Brak pulsu 8 tydzień💔👼 -
Moniatka wrote:Daj koniecznie znać, jak wrażenia po wizycie i co Wam powie. 🤗
Dziś byłam na wizycie u naprotechnologa. Spędziłam ponad 2,5 godziny w gabinecie. Przegladal moje wyniki badań i stwierdził, że część jest ok ,a część do poprawy.
Skupił się na badaniach :
- z krwi komorki nk (mam 14,6% a do staran zalecaja najlepiej poniżej 12%),oraz z macicy( cd56 mam 200mm^2)
Zaproponował mi intralipid do podania mam już wizytę umówiona na 7 marzec- usg plus podanie tego leku. Jestem w szoku ,że ma taką ogromna wiedze .
Wykonał mi usg dopochwowo, usg tarczycy i usg piersi oraz pobral wymaz na biocene pochwy Spodziewałam, że zaraz zostawię tam tysiaka ale miło się zaskoczyłam. ☺️
Najprawdopodobniej do powtórzenia będę mieć HSG oraz histeroskopie z uwagi na moje polipy.
.
No zobaczymy co to będzie, ale muszę być dobrej myśli 🙏
UfffRybka85, Moniatka lubią tę wiadomość
-
Natalia___ wrote:Dziś byłam na wizycie u naprotechnologa. Spędziłam ponad 2,5 godziny w gabinecie. Przegladal moje wyniki badań i stwierdził, że część jest ok ,a część do poprawy.
Skupił się na badaniach :
- z krwi komorki nk (mam 14,6% a do staran zalecaja najlepiej poniżej 12%),oraz z macicy( cd56 mam 200mm^2)
Zaproponował mi intralipid do podania mam już wizytę umówiona na 7 marzec- usg plus podanie tego leku. Jestem w szoku ,że ma taką ogromna wiedze .
Wykonał mi usg dopochwowo, usg tarczycy i usg piersi oraz pobral wymaz na biocene pochwy Spodziewałam, że zaraz zostawię tam tysiaka ale miło się zaskoczyłam. ☺️
Najprawdopodobniej do powtórzenia będę mieć HSG oraz histeroskopie z uwagi na moje polipy.
.
No zobaczymy co to będzie, ale muszę być dobrej myśli 🙏
Ufff
Może komuś przyda się taki specjalista przy poszukiwaniu drogi do upragnionej ciąży.👩🦰+👨>40
Mimo leczenia brak ciąży naturalnej
AZ
●Reprofit:
❄21.01.2022
Transfer 5 dniowego❌
●Invimed Katowice+ immunologia.
KIR AA, Allo Mlr 33%
brak implantacyjnych
Leki:Accofil, encorton, Acard
20.12. Biopsja CD138+ CD56 ✅
❄02.02.2023
transfer 3 dniowego 9 I-II
Brak pulsu 8 tydzień💔👼 -
Moniatka wrote:Invimedowe siostry, melduję, że wczoraj wieczorem, dzięki wiedzy, pracy i zaangażowaniu Pani doktor C. na świecie pojawił się nowy człowiek🥰
Cudownie!❤️👶🎉
Bardzo się cieszę z waszego szczęścia!🥹🥰
Teraz dopiero was czeka przygoda!😉Moniatka lubi tę wiadomość
Ja: PAI-1 4G/4G, ANA2 +, ANA3 -, niedobór białka S, nadmiar antytrombina III, KIR AA, NK 10%, mutacja MTHFR, rozjechanego cytokiny, AlloMLR - 0%, AZS, uNK - 667/mm2 --> zbite do 120/mm2
On: teratozoospermia, HLA C2C2
▪️27.06.2023 kriotransfer blastki 4BA z Accofilem, Atosibanem, embrioglue, Encorton, Prograf.
6dpt - 27,14 🍀 prog 29
8dpt - 54,79 🍀 prog 24
10dpt - 162,73 🍀 prog 22
13dpt - 981,75 🍀 prog 28
15dpt - 2311 🍀 prog 45
17dpt - 4651 🍀 prog 22
24dpt - 20823 🍀 prog 27
31/07 USG - jest 💜 !!! 🤞🍀🎉 -
W ogóle dziewczyny pisałam w czw z dr C. Miała mi ustalić wizytę na przyszłą środę 01/03. Niestety nie potwierdziła tego i nie napisała, na którą godzinę. ☹️ Jedyny plus taki, że przejrzała badania i mam zielone światło na transfer. W końcu!😃
Jak dobrze pójdzie transfer będzie na przełomie marca/kwietnia.
Byleby tylko dogadać się z dr w sprawie wizyty.🤞🍀
MałaMi a jak tam u ciebie?
Solejukowa jak tam po wizycie?
Natalia po przeczytaniu wpisu o naprotechnologu miałam odczucia, że trafiłaś do łebskiego lekarza, który zna się na rzeczy. Trzymam kciuki, że jego działania przyniosą upragniony efekt. Pisz na bieżąco, co ci tam przepisuje i mówi. Ta dziedzina często jest niedoceniana i wyśmiewana jako nie-medycyna, wróżenie z fusów, itd. Spotkałam się z takimi opiniami. Bardzo jestem ciekawa, jak to się wam potoczy dalej. 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2023, 20:27
Ja: PAI-1 4G/4G, ANA2 +, ANA3 -, niedobór białka S, nadmiar antytrombina III, KIR AA, NK 10%, mutacja MTHFR, rozjechanego cytokiny, AlloMLR - 0%, AZS, uNK - 667/mm2 --> zbite do 120/mm2
On: teratozoospermia, HLA C2C2
▪️27.06.2023 kriotransfer blastki 4BA z Accofilem, Atosibanem, embrioglue, Encorton, Prograf.
6dpt - 27,14 🍀 prog 29
8dpt - 54,79 🍀 prog 24
10dpt - 162,73 🍀 prog 22
13dpt - 981,75 🍀 prog 28
15dpt - 2311 🍀 prog 45
17dpt - 4651 🍀 prog 22
24dpt - 20823 🍀 prog 27
31/07 USG - jest 💜 !!! 🤞🍀🎉 -
Rybka85 wrote:W ogóle dziewczyny pisałam w czw z dr C. Miała mi ustalić wizytę na przyszłą środę 01/03. Niestety nie potwierdziła tego i nie napisała, na którą godzinę. ☹️ Jedyny plus taki, że przejrzała badania i mam zielone światło na transfer. W końcu!😃
Jak dobrze pójdzie transfer będzie na przełomie marca/kwietnia.
Byleby tylko dogadać się z dr w sprawie wizyty.🤞🍀
MałaMi a jak tam u ciebie?
Solejukowa jak tam po wizycie?
Natalia po przeczytaniu wpisu o naprotechnologu miałam odczucia, że trafiłaś do łebskiego lekarza, który zna się na rzeczy. Trzymam kciuki, że jego działania przyniosą upragniony efekt. Pisz na bieżąco, co ci tam przepisuje i mówi. Ta dziedzina często jest niedoceniana i wyśmiewana jako nie-medycyna, wróżenie z fusów, itd. Spotkałam się z takimi opiniami. Bardzo jestem ciekawa, jak to się wam potoczy dalej. 🙂
Ja nadal czekam do lekarza .... ma obsuwę. 2,5 h -
Ada M wrote:Podaj innym informacje: jak się nazywa i gdzie znaleść tego naprotechnologa.
Może komuś przyda się taki specjalista przy poszukiwaniu drogi do upragnionej ciąży.
jasne, nie ma problemu.
Doktor Adam Kuznik- przyjmuje w Skoczowie 😊Ada M lubi tę wiadomość