INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
JustiJusti wrote:To super. Ja też dr powiedziałam, że jak nie będzie jakichś przeciwskazań to chcę świeżaka a dopiero jak nie wyjdzie mrozaczka.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Ja też mam zawsze słabe endometrium od 7,5-9,5mm grubszego nie miałam
ale mieszkaniec/y się przyjął/eli ciekawa jestem co tam w brzuchu siedzi
ale u mnie za to problemy z progiem który zawiesił sie na wartości 20 ng/ml a zaplecze lekow jest takie, ze nie wiem czy juz da sie zwiekszac dawki18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
Hej dziewczęta,
Mój progesteron też już płata figle, piątek 115 A poniedziałek 101 .Nasza cudotworczyni zwieszyla mi utrogestan i mówi że spokojnie bo spadło niewiele.
Bardziej martwi mnie to ze dziś zadzwoniłam do Pani Oli bo embriolog nie dzwonił i mi powiedziała że nie ma nic mrożaków A było 8 .źle się dzieliły boję się że ze wszystkimi tak może być.Andżelika -
Liczka wrote:Hej dziewczęta,
Mój progesteron też już płata figle, piątek 115 A poniedziałek 101 .Nasza cudotworczyni zwieszyla mi utrogestan i mówi że spokojnie bo spadło niewiele.
Bardziej martwi mnie to ze dziś zadzwoniłam do Pani Oli bo embriolog nie dzwonił i mi powiedziała że nie ma nic mrożaków A było 8 .źle się dzieliły boję się że ze wszystkimi tak może być.
Wiesz coś już więcej?18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
Kozamonia, innamorata miałyście też badana betę i proga co dwa dni od transferu do pierwszego USG? Jeżdżę co dwa dni do Katowic na badania, każde 86zl. Potrzebne to? W moim przypadku może progesteron tak bo mam niski trzeba kontrolować, ale beta?
Krucho już mamy z kasą...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 23:24
18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
Liczka wrote:Miki miałam 10 zarodków z czego 2 podali mi w piątek i tych pozostałych 8 nic nie zamrozili. Z całego in vitro mam tylko w sobie 2 nadzieje... oby były silniejsze niż pozostałe.
Musisz myśleć o tych bąbelkach które są z tobą. Czytałam o dziewczynach na forum, którym żaden zarodek nie dotrwał do mrożenia, miały tylko świeży transfer 2 lub 3 dniowych i się udało tak młode zarodki lepiej się rozwijają u mamusi niż na szkle18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
Liczka wrote:Miki nie wiem czy trzeba te badania , ale jak tak , to może lepiej do diagnostyki jedź bezpośrednio albo synevo to zapłacisz z 50 zl a nie 8618.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
*MiKi23* wrote:Kozamonia, innamorata miałyście też badana betę i proga co dwa dni od transferu do pierwszego USG? Jeżdżę co dwa dni do Katowic na badania, każde 86zl. Potrzebne to? W moim przypadku może progesteron tak bo mam niski trzeba kontrolować, ale beta?
Krucho już mamy z kasą... -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Czy któraś ma dziś wizytę w klinice?
MiKi wydaje mi się, że że oni współpracują z Diagnostyką i z Synevo. Ja jak miałam cytologię tam robiona to badanie pokazało mi się w panelu jak się zalogowałam na stronę diagnostyki, czyli tam muszą wysyłać. Kiedyś też widziałam u nich kuriera z Synevo, ja tam bym robiła chyba jednak gdzie indziej, bo fakt ceny za te badania są wyższe -
Selina wrote:Cześć dziewczyny
Czy któraś ma dziś wizytę w klinice?
MiKi wydaje mi się, że że oni współpracują z Diagnostyką i z Synevo. Ja jak miałam cytologię tam robiona to badanie pokazało mi się w panelu jak się zalogowałam na stronę diagnostyki, czyli tam muszą wysyłać. Kiedyś też widziałam u nich kuriera z Synevo, ja tam bym robiła chyba jednak gdzie indziej, bo fakt ceny za te badania są wyższe
Ja się dziś wybieram na 141 IVF -1 blastka - criotransfer - po immunosupresji
20.02.19 r. - 2 IVF - 1 blastka - transfer z Accofilem (Kir AA) cud ! ❤️
18.11.19 r. - synuś ❤️ -
Oby tak było....
Ale sie martwię , kto by nie myślał, każda z nas fiksuje jak tylko coś się dzieje.
Nasza klinika progesteron wysyła do Synevo na 100 % więc jak pójdziesz do nich bezpośrednio to będziesz tylko mms z wynikami wysyłać na tel do Pani doktor i będzie to samo tylko taniej.Andżelika -
*MiKi23* wrote:Kozamonia, innamorata miałyście też badana betę i proga co dwa dni od transferu do pierwszego USG? Jeżdżę co dwa dni do Katowic na badania, każde 86zl. Potrzebne to? W moim przypadku może progesteron tak bo mam niski trzeba kontrolować, ale beta?
Krucho już mamy z kasą...Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
U mnie na miejscu to wynik są na następny dzień albo dwa dni póżniej, bo też je do Krakowa wysyłają i sama je muszę odbierać. Synevo najbliżej w Katowicach. Tak jest w małych miejscowościach, że nie ma bardziej nowoczesnych punktow pobran. boszeee...
przemecze sie trudno...18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
nick nieaktualnyoska_m wrote:Ja się dziś wybieram na 14
Kurczę jak już się zdecydowaliśmy na to IUI to klapa z pęcherzykami zawsze rosną mi jak szalone po stymulacji a teraz mam tylko 1 brałam Lamettę 2 cykl. Mimo to robimy IUI, trudno, nie nastawiamy się i dr też radziła się na 1szą nie nastawiać, bo rzadko się udaje wiadomo, ale przynajmniej będą pierwsze koty za płotykarolcia35 lubi tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Miki a nie masz nigdzie w okolicy punktu z Diagnostyki? Oni mają dosyć rozległą sieć.
Ale już mam zmniejszoną częstotliwość badań jadę dopiero w poniedziałek, booooo :
BETA 245 !!! A progesteron 35,48 !!! Normalnie czad!
Podejrzenie jest ze to bliźniaki dr tak sądzi, a ja czujęSelina, karolcia35, kozamonia lubią tę wiadomość
18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe |