INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam przy I crio skoki, max miałam 16 a po dwóch dniach 14, strartowałam z 5 w dniu tranferu po pieciu dniach brania lekow. Az dr byla zdziwiona i pytala czy napewno biore leki. Dlatego wiem co to jest stres przy niskim wyniku proga.Liczka wrote:Miki suuper...
Podwójne szczęście
U mnie mniej ciekawie, progesteron spadł teraz ze 101 na 17,8 masakra wszystko wygląda jak poprzednio. Dziewczyny miała tak któraś takie skoki?
Poza tym jak już wiesz u mnie ciężko rośnie. Dziś podskoczył po podwójnej dawce prolutexu
dr napewno zwiekszy ci drastycznie dawke. Po transferze musi mieć ponad 10, a przy pozytywnej becie najlepiej jak ma ponad 20.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 18:21
18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
No zobaczymy jak to dalej się ułożykozamonia wrote:Miki trzymam bardzo mocno kciuki, żeby to były bliźniaki i zostały oba z tobą

My niestety straciliśmy jednego w 8tc.
mam nadzieję ze będzie wszystko dobrze, choć trochę się boję tej dwójki, jak kiedyś chciałam tak teraz nastawiłam się na jednego a tu może być niespodzianka
oj co to będzie?
18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
Czesc kobitki, ile czeka sie na komplet badan do iui w klinice?,czy na wymazy z pochwy chlamydia itp dluzej sie czeka?Lipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY
3 IVF 2❄️❄️ -
nick nieaktualnyHejKasiak621 wrote:Czesc kobitki, ile czeka sie na komplet badan do iui w klinice?,czy na wymazy z pochwy chlamydia itp dluzej sie czeka?
Ja akurat nic w klinice nie robiłam, dość drogo tam badania wychodzą. Na stronie widziałam że mają promocję na badania do IUI dla kobiety i mężczyzny, ale wychodzi chyba k.800zl albo i więcej a my łącznie zapłaciliśmy 700zl. Wszystko z krwi w diagnostyce (mamy 5% zniżki) a wymazy robiłam w CBM w Krakowie na Jana.
Wyniki krwi jeszcze tego samego dnia były chyba wszystkie, albo prawie wszystkie. Na wymazy czekałam tydzień, ale wiem, że w Synevo robią w 2-3dni i w klinice też mi mówiono, że jak pobiorą na wizycie kontrolnej (monitoring 2dni przed IUI), to wyniki będą na czas. -
Mi dr pozwoliła robić 7dpt. Ale już 9-10dpt bankowo coś wyjdzieLiczka wrote:Ja właśnie na kolejnych badaniach progesteronu i do wieczora stres o wynik. Bete mam na 21 środa ale tak myślę o poniedziałku, co myślicie? Czuję się dobrze,boli tylko brzuch po prolutex bo teraz mam 2 razy dziennie.
ja też mam 2xprolutex :)o reszcie nie wspomnę
18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
Sam zastrzyk jest ok, tylko te bolesne guzkikozamonia wrote:2xdxiennie prolutex? Współczuję
ja miałam co dwa dni, krótko codziennie i ledwo to przeżyłam.
gorszy do wstrzykiwania jest neoparin, boli strasznie i są po nim siniaki 
ale jak trzeba to trzeba
Już się poniedziałku doczekać nie mogę by sprawdzić jak beta
18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
Mnie całe szczęście prolutex ominął, Miki kiedy masz wizytę u Cygal?*MiKi23* wrote:Sam zastrzyk jest ok, tylko te bolesne guzki
gorszy do wstrzykiwania jest neoparin, boli strasznie i są po nim siniaki 
ale jak trzeba to trzeba
Już się poniedziałku doczekać nie mogę by sprawdzić jak beta
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyJa jestem już po IUI
Wszystko dobrze i gładko przebiegło, nic nie bolało. Śmieszne, bo po wszystkim leżałam sobie głową w dół a pupa w górze na fotelu
w tle ta muzyczka relaksacyjna, prawie usnęłam.
Nie liczę na cuda, ale cieszę się, że mamy za sobą ten 1szy raz
innamorata88, oska_m, karolcia35, *MiKi23*, kozamonia lubią tę wiadomość
-
Selina my znów podobnie ten miesiąc mamy
my się szykujemy powoli do inseminacji, prawdopodobnie w maju podejdziemy do pierwszej.
Tak informacyjnie dopytywałam o ceny badań w diagnostyce i śląskich laboratoriach i w diagnostyce taniej - nawet bez karty
Selina lubi tę wiadomość
1 IVF -1 blastka - criotransfer
- po immunosupresji
20.02.19 r. - 2 IVF - 1 blastka - transfer z Accofilem (Kir AA) cud !
❤️
18.11.19 r. - synuś ❤️ -
Selinko powodzenia &&&&&&
Selina lubi tę wiadomość
AMH 0,54
10.2014 IMSI 2 zarodki
beta <0,1
05.2015 brak oocytów
03.2016 brak oocytów
08.2016 IMSI 1 zarodek, ciąża pozamaciczna
02.2017 IMSI 2 zarodki
beta <0,1
mlr 0%, I seria szczepień mlr 38%
10.2017 IMSI 3 zarodki 01.2018 crio
03.2018 crio
09.2018 crio 
12.2018 IMSI 2 zarodki 2-dniowe 4b i 5b w oczekiwaniu na crio...
NK 16,5%
07.2019 crio 4b, 12 dpt - 99,8; 13 dpt - 185,6; 15 dpt - 825,6; 17 dpt - 2509; 21 dpt - 4942
ciąża ektopowa -
Ale superSelina wrote:Ja jestem już po IUI
Wszystko dobrze i gładko przebiegło, nic nie bolało. Śmieszne, bo po wszystkim leżałam sobie głową w dół a pupa w górze na fotelu
w tle ta muzyczka relaksacyjna, prawie usnęłam.
Nie liczę na cuda, ale cieszę się, że mamy za sobą ten 1szy raz
a jednak podeszłaś 
Ja zawsze po transferze tak leże na zabiegowym
jak rakieta 
oooo i widzę że muzykę znów zapodali
ostatnio ją słyszałam jak miałam scratching czyli w listopadzie
a tak to cisza była 
Kciuków moooooccccc...!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2018, 16:56
Selina lubi tę wiadomość
18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny za kciuki i wsparcie
to bardzo budujące.
Póki co brzuch mnie tak boli jakbym porządną @ miała, no i rwie jajnik z którego ma być (lub właśnie jest) owu. Dawno mnie tak brzuch nie bolał przy owu, dobrze, że siedzę sobie spokojnie w pracy
MiKi o widzisz, taka cisza w pokoju jak się jest samemu to nic fajnego chyba, już ta muzyczka lepsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2018, 17:33