INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie karmcie trolla...
Mam do Was pytanie, bo nr do Pani dr nie mam a zanim mi odpisze koordynator to pewnie trochę minie. Jestem przeziębiona, dość mocny katar, zawalone zatoki płukanie je Irigasinem, psikam różnymi spreyami i zażywam bardziej ziołowe preparaty. Myślicie że mogę zażyć Groprinosin? On mi zawsze pomagał -
Zarodki podane do macicy w stadium blastocysty zagnieżdżają się w śluzówce macicy na ogół w ciągu 1 - 2 dni po transferze. Po pomyślnej implantacji zapłodnionego oocytu, trofoblast zaczyna produkować przenikającą do krwi gonadotropinę kosmówkową. Wykrywalne stężenie hCG we krwi (powyżej 1 mlU/ml) pojawia się najpóźniej do 48. godzin po implantacji zapłodnionej komórki jajowej. Naszym pacjentkom, dla osiągnięcia wiarygodnych wyników, zalecamy jednak oznaczenie poziomu hCG po upływie 12 – 14 dni od transferu, choć pierwsze oznaki wzrostu poziomu hCG we krwi po transferze rozwiniętej blastocysty można zaobserwować już po 10. dniach od transferu. Proszę raz jeszcze oznaczyć stężenie hCG za kilka dni, a wynik potraktować jako wiążący.
Skopiowalam wypowiedź doktora z innej kliniki i chce w to wierzyć i liczę na zmiany . Kurczę nie mogę wstawiać buziekAndżelika -
Liczka wrote:Hej dziewczęta,
Ja dziś nie wytrzymałam 8 dpt i zrobiłam sikańca,oczywiście 1 kreska wyskoczyła natychmiastowo.
Niektóre testy nie pokazują ciąży mimo iż jest.Selina lubi tę wiadomość
18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny*MiKi23* wrote:Hej Kochane ja jestem 17dpt i dziś beta 3048, prog 47
Duża ta beta? Bo ja nie wiem jak ma przyrastać? Ostatnio robiłam 5 dni temu.
Liczka testowałaś?*MiKi23* lubi tę wiadomość
-
Selina wrote:Myślę że beta jak najbardziej ok tym bardziej jeśli jest więcej niż 1 dzidek
A ile dzidkow siedzi to się okaże w poniedziałek o matko będę się cykac przed wizytą.18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
MiKi23 kciuki za kropki!! beta hcg w 18dpt wynosiła raptem 1106 jak na moje oko będzie dwójka maluszków.
Kozamonia, zanosimy w ramce zdjęcie na leżaczku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ecb4962a9c16.jpgMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:MiKi23 kciuki za kropki!! beta hcg w 18dpt wynosiła raptem 1106 jak na moje oko będzie dwójka maluszków.
Kozamonia, zanosimy w ramce zdjęcie na leżaczku
O mamuniu teraz to napisałaś, to mam dużo wyższą ta betę niż ty w podobnym dniu chyba zejdę na tej kozetce na USG jak będą dwainnamorata88, Selina lubią tę wiadomość
18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
Liczka wrote:Hej dziewczęta,
U mnie tak, jak czułam 10 dpt :
Progesteron 16,8
Beta < 1,2
Napisałam do doktor przed 18 i cisza , ale złudzeń to żadnych nie mam ale czy brać wieczorne leki to nie wiem.
Szkoda że się nie udało masz mrozaki?18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
Liczka wrote:Nic do tej pory nie napisała.
Nie mam nic A było 10 to jakaś masakra.
Przykro mi wiem że moje słowa nie pomoga ale wiem że walka jest ciężka.
Będziesz podchodzić jeszcze raz? Tym razem dr napewno weźmie cię z innej strony18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
Dzień dobry,
23:25 dostałam odpowiedź, nawet nie muszę powtarzać bety.
Na tym etapie moja przygoda z in vitro się zakończyła. obiecalismy sobie z mężem że ze względów finansowych podchodzimy dwa razy. Miałam w listopadzie i teraz marzec za każdym razem ta sama sytuacja podają mi 2 A pozostałe w 5 dobie są złej budowy i nie można ich zamrozić. Myślę że potrzebna by była do zrobienia genetyka zarodków A to chyba kolejne 8 tyś . Jest mi bardzo przykro że w tym p....kraju nie ma pomocy dla starających się o szczęście . Oczywiście wszystkim Wam zycze spełnienia swoich marzeń...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 07:57
MałaMi90 lubi tę wiadomość
Andżelika -
nick nieaktualnyAndzelika cholera jasna strasznie mi przykro kochana. Żadne moja słowa Cię nie pociesza, wiem o tym. Fakt, te wszystkie badania są bardzo drogie Wierzę jednak, że uda Wam się jeszcze zostać rodzicami. Wejdziesz tu do nas któregoś dnia, że los Was zaskoczył. Tego Co życzę
-
Liczka
Może podejdziecie jeszcze raz do IVF za jakiś czas? W między czasie zrobicie badania, konsultacje u innych lekarzy. Albo może zmienić klinikę, myśleliście nad tym? Znam jeszcze jedna cudotwórczyni w Katowicach zapisy długie ale warto spróbować ( przyjmuje na konsultację jedna parę dziennie i poświęca godz na rozmowę, zapisy już na lipiec)18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe |