INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
innamorata88 wrote:Kozamonia, zanosimy w ramce zdjęcie na leżaczku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ecb4962a9c16.jpg
Też właśnie myślałam o zdjęciu w ramce poślę dr pocztą
Liczka strasznie mi przykro, że się nie udało. Trzymam mocno kciuki, żeby w waszym życiu pojawiła się szansa na kolejne podejście, a może uda się zajść naturalnie? Różne cuda się dzieją jak człowiek przestaje żyć procedurami. -
nick nieaktualny
-
Selina wrote:MiKi mówisz o dr Palidze? Tak też dużo dobrego o niej slyszalam. Jednak tu chyba nie chodzi o to, że lekarz frazy czy lepszy a jakieś inne kwestie. Może trzeba jeszcze bardziej się przyjrzeć genetyce i immunologii
Bo też się nad nią zastanawiałam
Co lekarz to inne spojrzenie, można spróbować się zapisać a w między czasie coś działać. Najbardziej zbadać ta wredna immunologie bo czasem ona płata figle, a genetyka też jeśli chodzi o słabe zarodki. Decyzja należy do Liczki my możemy pomóc i doradzićWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 16:16
Selina, innamorata88 lubią tę wiadomość
18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
Wybaczcie że wtrącam się do wątku ale poszukuję kogoś kto robił badania w laboratorium SYNEVO. Konkretnie chodzi mi o badanie oceny stopnia czystości pochwy.
Czy któraś wykonywała to badanie w tym laboratorium???
Bardzo proszę o odpowiedz... Sprawa życia i śmierci49 cykl starań...
-
nick nieaktualnyrudainka wrote:Hej dziewczyny,
Wybaczcie że wtrącam się do wątku ale poszukuję kogoś kto robił badania w laboratorium SYNEVO. Konkretnie chodzi mi o badanie oceny stopnia czystości pochwy.
Bardzo proszę o odpowiedz... Sprawa życia i śmierci -
rudainka wrote:Hej dziewczyny,
Bardzo proszę o odpowiedz... Sprawa życia i śmierci
Selina a na Chlamydie ile czekałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 20:06
Lipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
rudainka wrote:Hej dziewczyny,
Bardzo proszę o odpowiedz... Sprawa życia i śmierciMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Dziewczyny, potrzebuję informacji czy na wynikach macie pole "uwagi" na samym końcu czy pod wynikami nic nie ma?
Chodzi mi o taką informację. Czy u Was też są uwagi?
Bo nie wiem czy moje uwagi nie wykluczają ważności badaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 20:27
49 cykl starań...
-
nick nieaktualnyrudainka wrote:Czy mogę Cię poprosić o informację czy pod wynikami w polu uwagi miałaś coś wpisane?
Patrzyłam jeszcze na wyniki męża, bo też u nich robił posiew w cewki moczowej i on ma pole Uwagi. Ma tam wpisane Flora fizjologiczna kolonizująca ujście cewki moczowej - pojedyncze kolonie.
To mój wynik:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/20da8cc5d8c9.png
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 20:54
-
nick nieaktualnyKasiak621 wrote:Ja wykonałam ale czekam dalej na wyniki,
Selina a na Chlamydie ile czekałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 20:56
-
Selina wrote:Nie mam akurat takiego pola, nie wiem czemu
Patrzyłam jeszcze na wyniki męża, bo też u nich robił posiew w cewki moczowej i on ma pole Uwagi. Ma tam wpisane Flora fizjologiczna kolonizująca ujście cewki moczowej - pojedyncze kolonie.
To mój wynik:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/20da8cc5d8c9.png
Hmmm.. Dziwne... Moje wyniki są i wiele uboższe. Jest zbadanych o wiele mniej punktów niż u Ciebie. Pytanie czemu...
Fajnie by było jakby jeszcze innamorata88 odniosła się so tego badania.. Czy ma podobnie do Ciebie czy do mnie49 cykl starań...
-
*MiKi23* wrote:Tak o niej
Bo też się nad nią zastanawiałam
Co lekarz to inne spojrzenie, można spróbować się zapisać a w między czasie coś działać. Najbardziej zbadać ta wredna immunologie bo czasem ona płata figle, a genetyka też jeśli chodzi o słabe zarodki. Decyzja należy do Liczki my możemy pomóc i doradzićklaki -
nick nieaktualnyrudainka wrote:Hmmm.. Dziwne... Moje wyniki są i wiele uboższe. Jest zbadanych o wiele mniej punktów niż u Ciebie. Pytanie czemu...
Fajnie by było jakby jeszcze innamorata88 odniosła się so tego badania.. Czy ma podobnie do Ciebie czy do mnie
Natomiast moj maz robił wymaz i on ma opis taki jak TyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 21:44
-
Selina wrote:Wiesz co ja robiłam dokładnie biocenozę pochwy, może Twoje badanie było uboższe w wyniki, bo się inaczej nazywało? To moje robiłam w kwietniu zeszłego roku
Natomiast moj maz robił wymaz i on ma opis taki jak Ty
Uwagi mnie wygląda tak.. W uwagach niby materiału za mało... Więc w teorii wypadałoby ponownie wykonać badanie. Ale może jednak starczy to co mam.
Ale nie wiem czy właśnie w tych wynikach są wszystkie punkty które mają być czy właśnie nie ma ze względu na za małą ilość materiału..49 cykl starań...
-
nick nieaktualnyrudainka wrote:Czyli małżonek miał uboższy opis tak?
Uwagi mnie wygląda tak.. W uwagach niby materiału za mało... Więc w teorii wypadałoby ponownie wykonać badanie. Ale może jednak starczy to co mam.
Ale nie wiem czy właśnie w tych wynikach są wszystkie punkty które mają być czy właśnie nie ma ze względu na za małą ilość materiału..
Maz mial ubozszy opis, bo miał wymaz z cewki a ja miałam biocenoze pochwy, wtedy widocznie jest wiecej tych parametrów.
A czemu Ty wymaz zrobiłaś? Do czego to potrzebujesz w ogle? -
Selina wrote:Nie moge kliknac w Twoja miniaturke, wiec nie widze co tam masz napisane. Mozesz to zamiescic jakos inaczej?
Maz mial ubozszy opis, bo miał wymaz z cewki a ja miałam biocenoze pochwy, wtedy widocznie jest wiecej tych parametrów.
A czemu Ty wymaz zrobiłaś? Do czego to potrzebujesz w ogle?
Lepiej widać?
Wymaz robiłam bo potrzebny do IFV...
Co prawda nie w Katowicach, ale pisałam tu bo z tego co czytałam było największe prawdopodobieństwo że ktoś robił w synevo badanka49 cykl starań...
-
nick nieaktualny