INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
My już wizytę w klinice mamy za sobą, nie miałam jeszcze wtedy zdjęć, więc Asia została tylko zaprezentowana po raz drugi na żywoinnamorata88 wrote:Kozamonia, zanosimy w ramce zdjęcie na leżaczku

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ecb4962a9c16.jpg
Też właśnie myślałam o zdjęciu w ramce
poślę dr pocztą 
Liczka strasznie mi przykro, że się nie udało. Trzymam mocno kciuki, żeby w waszym życiu pojawiła się szansa na kolejne podejście, a może uda się zajść naturalnie? Różne cuda się dzieją jak człowiek przestaje żyć procedurami. -
nick nieaktualny
-
Tak o niejSelina wrote:MiKi mówisz o dr Palidze? Tak też dużo dobrego o niej slyszalam. Jednak tu chyba nie chodzi o to, że lekarz frazy czy lepszy a jakieś inne kwestie. Może trzeba jeszcze bardziej się przyjrzeć genetyce i immunologii

Bo też się nad nią zastanawiałam
Co lekarz to inne spojrzenie, można spróbować się zapisać a w między czasie coś działać. Najbardziej zbadać ta wredna immunologie bo czasem ona płata figle, a genetyka też jeśli chodzi o słabe zarodki. Decyzja należy do Liczki my możemy pomóc i doradzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 16:16
Selina, innamorata88 lubią tę wiadomość
18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
Wybaczcie że wtrącam się do wątku ale poszukuję kogoś kto robił badania w laboratorium SYNEVO. Konkretnie chodzi mi o badanie oceny stopnia czystości pochwy.
Czy któraś wykonywała to badanie w tym laboratorium???
Bardzo proszę o odpowiedz... Sprawa życia i śmierci
49 cykl starań...
-
nick nieaktualnyTak ja robiłam w zeszłym roku. Wynik dostałam po 2dniach bodajżerudainka wrote:Hej dziewczyny,
Wybaczcie że wtrącam się do wątku ale poszukuję kogoś kto robił badania w laboratorium SYNEVO. Konkretnie chodzi mi o badanie oceny stopnia czystości pochwy.
-
Ja wykonałam ale czekam dalej na wyniki,rudainka wrote:Hej dziewczyny,
Selina a na Chlamydie ile czekałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 20:06
Lipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:( brak zarodków
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka 🥲
3 IVF 2❄️❄️
8.12.2025 po 4 latach przerwy ❄️3BB
(Accofil,Acard, Prograf, Neoparin, Prolutex, Utragestan, Papaveryna, Atosiban) I duzooo pozytywnej emocji🤣
5dpt beta 10,4 progesteron 16....
7dpt beta 45 progesteron 27
9dpt beta 122.2 progesteron 66
11 dpt beta 288.8 progesteron 71.4
14 dpt beta 1086.7 progesteron 30
21 dpt beta 20268.9 progesteron 90.9
31.12 mamy ❤️
Cudzie trwaj ❤️❤️❤️

-
Ja miałamrudainka wrote:Hej dziewczyny,
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Dziewczyny, potrzebuję informacji czy na wynikach macie pole "uwagi" na samym końcu czy pod wynikami nic nie ma?

Chodzi mi o taką informację. Czy u Was też są uwagi?
Bo nie wiem czy moje uwagi nie wykluczają ważności badaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 20:27
49 cykl starań...
-
nick nieaktualnyNie mam akurat takiego pola, nie wiem czemurudainka wrote:Czy mogę Cię poprosić o informację czy pod wynikami w polu uwagi miałaś coś wpisane?
Patrzyłam jeszcze na wyniki męża, bo też u nich robił posiew w cewki moczowej i on ma pole Uwagi. Ma tam wpisane Flora fizjologiczna kolonizująca ujście cewki moczowej - pojedyncze kolonie.
To mój wynik:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/20da8cc5d8c9.png
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 20:54
-
nick nieaktualnyNie robiłam u nich chlamydii. Chlamydię i całą resztę robiłam w CBM na Jana a jak mi wyszła wtedy ureaplasma i ją leczyłam, to później poszłam na kontrolę właśnie do Synevo na Basztowej i tam od razu zrobiłam biocenozę kolejny raz, bo też mi kazano. Czekałam na te 2 wyniki 2-3dni jakoś takKasiak621 wrote:Ja wykonałam ale czekam dalej na wyniki,
Selina a na Chlamydie ile czekałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 20:56
-
Selina wrote:Nie mam akurat takiego pola, nie wiem czemu
Patrzyłam jeszcze na wyniki męża, bo też u nich robił posiew w cewki moczowej i on ma pole Uwagi. Ma tam wpisane Flora fizjologiczna kolonizująca ujście cewki moczowej - pojedyncze kolonie.
To mój wynik:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/20da8cc5d8c9.png
Hmmm.. Dziwne... Moje wyniki są i wiele uboższe. Jest zbadanych o wiele mniej punktów niż u Ciebie. Pytanie czemu...
Fajnie by było jakby jeszcze innamorata88 odniosła się so tego badania.. Czy ma podobnie do Ciebie czy do mnie
49 cykl starań...
-
Witam! Ja polecam sprawdZenie immunologii jaknjuz nie wiadomo o co chodzi*MiKi23* wrote:Tak o niej

Bo też się nad nią zastanawiałam
Co lekarz to inne spojrzenie, można spróbować się zapisać a w między czasie coś działać. Najbardziej zbadać ta wredna immunologie bo czasem ona płata figle, a genetyka też jeśli chodzi o słabe zarodki. Decyzja należy do Liczki my możemy pomóc i doradzić
klaki -
nick nieaktualnyWiesz co ja robiłam dokładnie biocenozę pochwy, może Twoje badanie było uboższe w wyniki, bo się inaczej nazywało? To moje robiłam w kwietniu zeszłego rokurudainka wrote:Hmmm.. Dziwne... Moje wyniki są i wiele uboższe. Jest zbadanych o wiele mniej punktów niż u Ciebie. Pytanie czemu...
Fajnie by było jakby jeszcze innamorata88 odniosła się so tego badania.. Czy ma podobnie do Ciebie czy do mnie
Natomiast moj maz robił wymaz i on ma opis taki jak TyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 21:44
-
Czyli małżonek miał uboższy opis tak?Selina wrote:Wiesz co ja robiłam dokładnie biocenozę pochwy, może Twoje badanie było uboższe w wyniki, bo się inaczej nazywało? To moje robiłam w kwietniu zeszłego roku
Natomiast moj maz robił wymaz i on ma opis taki jak Ty

Uwagi mnie wygląda tak.. W uwagach niby materiału za mało... Więc w teorii wypadałoby ponownie wykonać badanie. Ale może jednak starczy to co mam.
Ale nie wiem czy właśnie w tych wynikach są wszystkie punkty które mają być czy właśnie nie ma ze względu na za małą ilość materiału..
49 cykl starań...
-
nick nieaktualnyNie moge kliknac w Twoja miniaturke, wiec nie widze co tam masz napisane. Mozesz to zamiescic jakos inaczej?rudainka wrote:Czyli małżonek miał uboższy opis tak?

Uwagi mnie wygląda tak.. W uwagach niby materiału za mało... Więc w teorii wypadałoby ponownie wykonać badanie. Ale może jednak starczy to co mam.
Ale nie wiem czy właśnie w tych wynikach są wszystkie punkty które mają być czy właśnie nie ma ze względu na za małą ilość materiału..
Maz mial ubozszy opis, bo miał wymaz z cewki a ja miałam biocenoze pochwy, wtedy widocznie jest wiecej tych parametrów.
A czemu Ty wymaz zrobiłaś? Do czego to potrzebujesz w ogle? -
Selina wrote:Nie moge kliknac w Twoja miniaturke, wiec nie widze co tam masz napisane. Mozesz to zamiescic jakos inaczej?
Maz mial ubozszy opis, bo miał wymaz z cewki a ja miałam biocenoze pochwy, wtedy widocznie jest wiecej tych parametrów.
A czemu Ty wymaz zrobiłaś? Do czego to potrzebujesz w ogle?

Lepiej widać?
Wymaz robiłam bo potrzebny do IFV...
Co prawda nie w Katowicach, ale pisałam tu bo z tego co czytałam było największe prawdopodobieństwo że ktoś robił w synevo badanka
49 cykl starań...
-
nick nieaktualny