INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Selina wrote:No to jeśli kazali zrobić Ci wymaz a nie biocenoze to masz wszystko ok chyba się nie ma czym przejmować
Mam nadzieję, że to wystarczy...
Nie dosyć, że pojechałabym 400km na marne ( znowu) to musiałabym czekać na kolejną szansę nie wiadomo ile...
Dzięki Selina za odpowiedź..
Zobaczymy co z tego wyjdzie49 cykl starań...
-
nick nieaktualnyrudainka wrote:Na liście badań do zrobienia było typowo "Ocena stopnia czystości pochwy" więc dokładnie takie zrobiłam...
Mam nadzieję, że to wystarczy...
Nie dosyć, że pojechałabym 400km na marne ( znowu) to musiałabym czekać na kolejną szansę nie wiadomo ile...
Dzięki Selina za odpowiedź..
Zobaczymy co z tego wyjdzie
No skoro stopień czystości, to jest ok Ja przed IUI miałam zrobić biocenozę, widocznie to trochę coś innego
Trzymam kciuki zatem -
Selina wrote:O matko czemu 400km? Nie masz w swojej bliższej okolicy jakiegoś labu?
No skoro stopień czystości, to jest ok Ja przed IUI miałam zrobić biocenozę, widocznie to trochę coś innego
Trzymam kciuki zatem
400km ode mnie jest klinika. Dlatego badania robiłam w laboratorium u siebie na miejscu. Ale jak nie będę miała kompletu badań to w klinice znowu mnie odeślą z kwitkiem
Teraz powymyślali po nowelizacji ustawy jakieś dziwne badania i człowiek się tylko stresuje...
Ja w 2014 przystąpiłam do IVF i po 3 próbach w 2016 wyszło. I teraz chciałam przystąpić znowu bo mam jeszcze 3 zamrożone zarodki, ale właśnie ze względu na zmianę ustawy to teraz napotykam same problemy49 cykl starań...
-
dziewczyny czy wasi faceci robili badanie nasienia w invimedzie? wyszły nam strasznie niskie wyniki a rok temu można powiedzieć że było ok. Na jednym z fotum czytałam że zdarza się invimedowi zaniżać wyniki jeżeli nie są to już badania np. przed inseminacją lub invitro.
Chcemy powtórzyć badania w innej klinice1 IVF -1 blastka - criotransfer - po immunosupresji
20.02.19 r. - 2 IVF - 1 blastka - transfer z Accofilem (Kir AA) cud ! ❤️
18.11.19 r. - synuś ❤️ -
oska_m wrote:dziewczyny czy wasi faceci robili badanie nasienia w invimedzie? wyszły nam strasznie niskie wyniki a rok temu można powiedzieć że było ok. Na jednym z fotum czytałam że zdarza się invimedowi zaniżać wyniki jeżeli nie są to już badania np. przed inseminacją lub invitro.
Chcemy powtórzyć badania w innej kliniceoska_m lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój mąż robił tylko SCD czyli fragmentację DNA. Wyszła trochę za wysoka
Poprzednie badania robił w innych 2 miejscach. Raz się jednak zdarzyło, że ilość spadła równo o połowę, był jednak wtedy 2miesiace po gorączce, więc może stąd. Było 240mln a spadło do 120mln, ale ponoć to i tak dobrze -
właśnie mąż nie był chory przez ten rok, nie brał żadnych leków ani antybiotyków. Jedynie suplementy które mu zmieniałam co jakiś czas, ostatnio brał androvit, wid D, wit C, Mace.
W zeszłym roku robiliśmy 2 razy badane raz w Bocianie wtedy była akcja darmowego badania wyniki też wyszły fatalne, powtórzyliśmy 2 mc później i wyszły ok. Lekarz powiedział wtedy że nie ma opcji że z 1% wzrosły na 5% nawet przy suplementacji.
Teraz korzystaliśmy w invimedzie z takiego kuponu 50% zniżki na badanie nasienia ze spotkania "obudź w sobie życie" gdzie sponsorem był invimed.
Normalnie mam wrażenie, że przy tych akcjach ściemniają na tych badaniach
Powtórzymy w innej klinice i zobaczymy co wyjdzie1 IVF -1 blastka - criotransfer - po immunosupresji
20.02.19 r. - 2 IVF - 1 blastka - transfer z Accofilem (Kir AA) cud ! ❤️
18.11.19 r. - synuś ❤️ -
oska_m wrote:dziewczyny czy wasi faceci robili badanie nasienia w invimedzie? wyszły nam strasznie niskie wyniki a rok temu można powiedzieć że było ok. Na jednym z fotum czytałam że zdarza się invimedowi zaniżać wyniki jeżeli nie są to już badania np. przed inseminacją lub invitro.
Chcemy powtórzyć badania w innej kliniceWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 21:33
-
nick nieaktualnyPina-malina wrote:Co masz na myśli z tym zaniżaniem? Pani Miki jakiś czas temu pisała o "naciąganiu" wyników do kwalifikacji do jakiegoś programu, wiec to się jedno z drugim nie klei. Jedna pisze o podciąganie wyników a druga o zanizaniu? Hmmmm dziwne.
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
Co tam u was?
Selina, JustiJusti, kozamonia, innamorata, Liczka i reszta...
U nas jak narazie spoko, czekam na USG ze zniecierpliwieniem bąbelki cały czas żyją, bo dają czasem jakiś znak, a jeden to zawsze nie pozwala mi spaćinnamorata88 lubi tę wiadomość
18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
kozamonia wrote:U nas dobrze, w przyszłym tygodniu mała kończy dwa miesiące leci ten czas nieubłaganie.
Ogólnie czujesz się dobrze, czy coś już ci doskwiera?
Narazie jest super, samopoczucie takie jak zawsze, tylko mam strasznie sucha skórę i wrażliwą18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
nick nieaktualnyMiKi taka skóra to chyba częsty objaw z tego co czytam. Najważniejsze że dobrze wsie czujesz
U mnie nic nowego, na szpilkach nie siedzę ,bo naprawdę nie sądzę by coś z tego było.
Ciągle jestem przeziębiona i się nie mogę z tego wykaraskać a naprawdę stosuje to co zawsze i to w sporych ilościach liczę, że do weekendu minie -
Selina wrote:MiKi taka skóra to chyba częsty objaw z tego co czytam. Najważniejsze że dobrze wsie czujesz
U mnie nic nowego, na szpilkach nie siedzę ,bo naprawdę nie sądzę by coś z tego było.
Ciągle jestem przeziębiona i się nie mogę z tego wykaraskać a naprawdę stosuje to co zawsze i to w sporych ilościach liczę, że do weekendu minie
Kciuki &&&Selina lubi tę wiadomość
18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
nick nieaktualnyDzięki za kciuki miło że ktoś wierzy w to bardziej niż ja
Mojemu organizmowi to ewidentnie się nie chce walczyć, ale z choroba ;> już pół apteki że sobą noszę do pracy i w maseczce pracuję, coby na nikogo nie kaszleć, szlag mnie trafia*MiKi23* lubi tę wiadomość
-
MiKi, nam już leci 4 tydzień kiedy to minęło - młody wszedł w okres ,,przy cycu najlepiej" i jego odłożenie graniczy z cudem, zaczął już gugać a ja mimo pobudki o 4 nad ranem i minimalnej ilości snu tryskam humorem co te hormony robią z nami jutro idziemy do Invimedu do Cygal po receptę na metformax i z fotką Michasia Selina, u mnie mega przeziębienie było pierwszym objawem udanego transferu!! Czekamy na betę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/40b43b80b960.jpg
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości