INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane ja już w domku
Widziałam zdjęcie Michasia, dr mi go pokazała, tak jak jej kazałaś inna hehe
A na USG pokazał się mały słodziak siedzi centralnie na środku po drugim pęcherzyku jest ślad, czyli był ale zaniknął za tydzień jadę na kroplówkę, a za dwa tygodnie na USG serduszkowe. Będę pod opieką dr do 12 tyg.
Termin mam na 20.11
Jest cudnie!!!
Dziękuję za kciuki!Selina, innamorata88, kozamonia, karolcia35 lubią tę wiadomość
18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
nick nieaktualny
-
*MiKi23* serdeczne gratulacje!! Bardzo, bardzo się cieszę ! Czekałam na informację od Ciebie.. co chwila odświeżałam forum czyli jednak jedno maleństwo... też byłam przekonana, że będą bliźniaki!!
Dziewczyny witam Was wszystkie ciepło.. podczytuję Was od jakiegoś czasu dlatego już zdążyłam Was polubić i troszkę poznać Wasze historie.. sama jeszcze się nie udzielałam się na forum.. jesteśmy na etapie - decyzja podjęta.. teraz musimy podreperować zdrowie, żeby moc wziąć się do pracy W Invimedzie leczymy się u dr A. Cygal.
Pozdrawiam serdecznie
*MiKi23* lubi tę wiadomość
Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy -
*MiKi23* wrote:Hej kochane ja już w domku
Widziałam zdjęcie Michasia, dr mi go pokazała, tak jak jej kazałaś inna hehe
A na USG pokazał się mały słodziak siedzi centralnie na środku po drugim pęcherzyku jest ślad, czyli był ale zaniknął za tydzień jadę na kroplówkę, a za dwa tygodnie na USG serduszkowe. Będę pod opieką dr do 12 tyg.
Termin mam na 20.11
Jest cudnie!!!
Dziękuję za kciuki!
MiKi pięknie!! po 12 tc można do dr się przepisać do Silesia Med na Mickiewicza
Kadetka witamy!! Bardzo dobry wybór lekarza!Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Selina wrote:MiKi mega się cieszę, e wszystko dobrze! To teraz nudnej i dobrej ciąży życzę
Inna betuje w środę/czwartek, siedzę cicho bo nic się u mnie nie dzieje. Nie liczcie, że wpadnę tu roześmiana za parę dniSelina lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Hahaha obiecałam pokazać fotkę w leżaczku, oto i ona haha
MiKi pięknie!! po 12 tc można do dr się przepisać do Silesia Med na Mickiewicza
Kadetka witamy!! Bardzo dobry wybór lekarza!
do 12 tyg przyjmuje normalnie w invimedzie ?1 IVF -1 blastka - criotransfer - po immunosupresji
20.02.19 r. - 2 IVF - 1 blastka - transfer z Accofilem (Kir AA) cud ! ❤️
18.11.19 r. - synuś ❤️ -
innamorata88 dziękuję Wybierając lekarza szukałam opinii na forum... więc to też po części Wasza zasługa!
oska_m mogę zapytać jak idzie Ci zbijanie homocysteiny? Ja właśnie teraz mam taką samą misję...
Czy któraś z Was korzystała z KD ?innamorata88 lubi tę wiadomość
Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
*MiKi23* wrote:Na USG mały był taki nie wyraźny taki tyci w środeczku. Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze. A kiedy widać pikajace serduszko?Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:U mnie na pierwszym usg był tylko pęcherzyk na wizytę serduszkową wybrałam się dopiero z początkiem 7 tygodnia.18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
Kadetka wrote:innamorata88 dziękuję Wybierając lekarza szukałam opinii na forum... więc to też po części Wasza zasługa!
oska_m mogę zapytać jak idzie Ci zbijanie homocysteiny? Ja właśnie teraz mam taką samą misję...
Czy któraś z Was korzystała z KD ?
na pewno wiem, żeby nie badać homocysteiny w śląskich laboratoriach na Żelaznej oni chyba nie badają tej krwi od razu i wyniki wychodzą zawyżone, robiłam w diagnostyce dzień po śląskich i wyszła mi o jakieś 2 punkty niższa.
Teraz mam w okolicach 8,21 IVF -1 blastka - criotransfer - po immunosupresji
20.02.19 r. - 2 IVF - 1 blastka - transfer z Accofilem (Kir AA) cud ! ❤️
18.11.19 r. - synuś ❤️ -
MiKI23 cudownie, że mogłaś ujrzeć swojego Skarba! Wszytsko będzie dobrze! Na następnej wizycie pewnie usłyszysz serduszko a ta kroplówka to z czego..? Z jakiego powodu podana?Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
nick nieaktualnyInna dziękuję za Te słowa zawsze jak coś takiego przeczytam wstępuje we mnie nowa siła i wiara aczkolwiek naprawdę wolę się miło zaskoczyć niż rozczarować
Kadetka witamy
Ja zbijalam homo z poziomu 11,2 Jaki teraz mam nie wiem, ale w listopadzie chyba czy grudniu było już 8,6, więc jeszcze ciut do zabicia. Możliwe że już jest dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 20:13
innamorata88 lubi tę wiadomość