INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
maruda34 wrote:Nie dziekuje,zeby nie zapeszac
Czasami warto odpuscic to czytanie itp, wiem to po sobie. Mozna na glowe dostac.
Moj pierwszy tez byl z mrozonego, niestety poronienie biochemiczne.
W poniedzialek mam kolejny i tez mam mega stres bo to nasz ostatni mrozaczek.
Gratuluje coreczki
Będzie dobrze Kochana! Myśl pozytywnieNajszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy -
nick nieaktualnyMonikaa89 wrote:Mam 13 pęcherzyków. Ja absolutnie nie mam pretensji do p.dr bo zawalił niestety urolog. U mnie początek niestety był nieciekawy bo słabo się stymulowalam stąd duże dawki i dluga stymulacja. pęcherzyki nagle wystrzeliły tak jak i estradiol. Maruda troche mnie uspokoilas pisząc o tych lekach dzięki którym udało Ci się uniknąć hiperki. Teraz pozostaje nam już tylko czekać.
Monia jak u Ciebie się sprawy maja? Już po? -
maruda34 wrote:Mysle....ale wiesz jak to jest. Czasem tak bardzo sie chce a wychodzi jak wychodzi.
Ale wszystkie bedziemy w koncu te wozki pchaly dziewczyny
Oby to były prorocze słowa!maruda34 lubi tę wiadomość
Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- handel lekami.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 26 lipca 2018, 10:27
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Fausti dziękuję, że pytasz mamy 8 pęcherzyków. Teraz czekamy na info ile uda się zapłodnić. Czuje się dobrze, jem dużo nabiału. A co u Ciebie?Starania od 2013
Czynnik męski - Azoospermia
25.07.18 punkcja ❄️❄️❄️
7.09.18 bhcg 9dpt 279, 11dpt 799, 17dpt 10954 -
nick nieaktualnyMonikaa89 u mnie decyzja o szczepieniach i planowane IUI choć nie wiem czy odrazu nie zdecydujemy się na in vitro - szkoda mi czasu. A w IUI jakoś przestałam wierzyć - szkoda pieniędzy i czasu jak ma się udać po kilku razach dopiero.
A jak Twój Maz zniósł biopsje jądra - to pytanie od mojego Męża, który na sama myśl zrobił się blady . Udało się ?
-
nick nieaktualnyMyszaka76 wrote:Dziewczyny u jakich lekarzy jesteście?
Byłam u dr C. ale przeniosłam się do dr S. Nie wzbudziła mojego zaufania. Dziwnie miła i jak dla mnie trochę chaotyczna. Może to po prostu brak chemii choć podobno ma dobra rękę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 14:38
-
Myszaka76 wrote:Dziewczyny u jakich lekarzy jesteście?Lipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
Kojarzycie ile kosztuje scratching endometrium i intralipid w Invimedzie?Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
Fausti obyło się bez biopsji- okazało się, że wystarczylo to co znaleźli w nasieniu. To dzięki Panu embriologowi i dr.C. za co jesteśmy bardzo wdzięczni- w szczególności mój mąż . My jesteśmy właśnie u dr.C i jesteśmy zadowoleniStarania od 2013
25.07.18 punkcja ❄️❄️❄️
Po jakim czasie wiedziałyscie ile komórek się zapłodnilo? Czekamy od wczoraj w ogromnym stresie mam nadzieję, że p.dr da nam coś znać.Starania od 2013
25.07.18 punkcja ❄️❄️❄️
Monikaa89 wrote:Po jakim czasie wiedziałyscie ile komórek się zapłodnilo? Czekamy od wczoraj w ogromnym stresie mam nadzieję, że p.dr da nam coś znać.
Na drugi dzien juz wiadomo, czyli jesli wczoraj mialas punkcje to komorki byly zapladniane wiec dzis juz powinnas wiedziec co i jak -
nick nieaktualnyMonikaa89 wrote:Fausti obyło się bez biopsji- okazało się, że wystarczylo to co znaleźli w nasieniu. To dzięki Panu embriologowi i dr.C. za co jesteśmy bardzo wdzięczni- w szczególności mój mąż . My jesteśmy właśnie u dr.C i jesteśmy zadowoleni
To super wiadomosc !!!
Mi bardzo zależy żeby moc porozmawiać przed zabiegiem z lekarzem lub embriologiem. Mam nadzieje ze jasno wytłumaczą te kwestie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2018, 19:58
-
Monikaa89 wrote:Po jakim czasie wiedziałyscie ile komórek się zapłodnilo? Czekamy od wczoraj w ogromnym stresie mam nadzieję, że p.dr da nam coś znać.
Monika a nie umawiałaś się z dr jak się możecie dowiedzieć? Jeśli się nie przypomnieliście dr to nie liczyłabym na to, że sama będzie pamiętać o tym, żeby się dowiedzieć i dać Wam znać.. napisz jutro do niej SMS albo jedź zapytaj jeśli nie masz daleko..Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
Przed zabiegiem dostaliśmy pokój żeby się przygotować -odprowadziła nas położna i musieliśmy wypisać zgody itd. Tam były już przygotowane jednorazowe koszulki do zabiegu i jednorazowe kapcie. Przebraliśmy się i w międzyczasie przyszedł embriolog zaproponować żeby mąż oddał jeszcze nasienie. Byliśmy bardzo sceptyczni bo badanie miał robione już nie jeden raz. No ale zrobił swoje a po mnie przyszła położna żeby zaprowadzić na punkcje. Jak się wybudziłam od razu powiedziano mi, że udało się znalezc wystarczajaco plemników żeby zapłodnić moje komórki i ile komórek wyciągnęli. Później dochodzisz do siebie w pokoju i w międzyczasie przychodzi embriolog powiedzieć ile było dobrych komórek. Jak dla mnie organizacja super, wszystko przygotowane o nic nie musisz się martwić. Ja nie mam porównania z innym klinikami ale byliśmy bardzo zadowoleni
fausti lubi tę wiadomość
Starania od 2013
25.07.18 punkcja ❄️❄️❄️
Kadetka wrote:Kojarzycie ile kosztuje scratching endometrium i intralipid w Invimedzie?
scratching 80, jeśli będą robić histopatologie wycinka to dodatkowe 80, intralipid 200Kadetka lubi tę wiadomość
1 IVF -1 blastka - criotransfer - po immunosupresji
20.02.19 r. - 2 IVF - 1 blastka - transfer z Accofilem (Kir AA) cud ! ❤️
18.11.19 r. - synuś ❤️ -
Kadetko dr powiedziała że da nam znać. Zawalilam, że się nie przypomniałam dzisiaj.. przy tylu pacjentach ciężko o wszystkim pamietac. No trudno musimy jakoś wytrzymać do jutra, gapa ze mnie...Starania od 2013
25.07.18 punkcja ❄️❄️❄️
7.09.18 bhcg 9dpt 279, 11dpt 799, 17dpt 10954