INVIMED Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
N!eb!esk@ wrote:Mynia2314 mam pytanie odnośnie kliniki w której byłaś, możesz mi zdradzić gdzie przyjmuje doktor C ze szczęśliwą ręką i dobrym podejściem?
Invimed Dr C. ale jak była potrzeba to przyjęła mnie też w szpitalu w Katowicachfausti lubi tę wiadomość
Mynia2314
M-Asthenospermia, Teratozoospermia, Oligospermia, zły MSOME 0% prawidłowych plemników, 2,5% I klasy, ŻPN.
Ja -MTHFR A1298C hetero i PAI-1 4G hetero, zły wynik CBA cytokiny
2 transfery, 2 ciąże, 1 szczęśliwe urodzenie 3040 gram 51 cm -
maruda34 wrote:No niestety nie mam jeszcze sukcesu ale idziemy w dobrym kierunku. Co do przekazywania pacjentow to jest to tylko wtedy jak juz jest sie w trakcie stymulacji...punkcja czy transfer i jesli Twoj lekarz do ktorego chodzisz ma np urlop to wtedy umawia Cie do innego. Ja wlasnie bylam w takiej sytuacji.
Ja chodze do Dr.S i przyjmuje 3 razy w tyg( 2 razy w godz popoludniowych a raz w godz porannych)
Wizyty od koniecznosci tego do czego podchodzisz czy IUI czy IVF.
Od początku miałam Dr C., Dr S. robiła mi tylko punkcje. Nie odebrałam dr S. dobrze zostawiła mnie po punkcji samą a w recepcji zostawiła zalecenia i informacje że odwołuje transfer bez podania osobiście przyczyny. Z Dr C. zawsze był kontakt i pomoc, wszystko wyjaśniała dokładnie i miała czas. Ale tak jak piszecie dla każdej jest inny dr dobry.Mynia2314
M-Asthenospermia, Teratozoospermia, Oligospermia, zły MSOME 0% prawidłowych plemników, 2,5% I klasy, ŻPN.
nick nieaktualnyMynia2314 wrote:Od początku miałam Dr C., Dr S. robiła mi tylko punkcje. Nie odebrałam dr S. dobrze zostawiła mnie po punkcji samą a w recepcji zostawiła zalecenia i informacje że odwołuje transfer bez podania osobiście przyczyny. Z Dr C. zawsze był kontakt i pomoc, wszystko wyjaśniała dokładnie i miała czas. Ale tak jak piszecie dla każdej jest inny dr dobry.
-
Mynia2314 wrote:Od początku miałam Dr C., Dr S. robiła mi tylko punkcje. Nie odebrałam dr S. dobrze zostawiła mnie po punkcji samą a w recepcji zostawiła zalecenia i informacje że odwołuje transfer bez podania osobiście przyczyny. Z Dr C. zawsze był kontakt i pomoc, wszystko wyjaśniała dokładnie i miała czas. Ale tak jak piszecie dla każdej jest inny dr dobry.
One na gore chodza tylko zrobic zabieg i zaraz po schodza na dol bo maja pacjentki. Tez Ja widzialam tylko chwile jak mi zalecenia dawala i tyle. Nie jest Twoim lekarzem prowadzacym wiec zrobila tylko to co miala przekazac. -
Selina wrote:Kadetko myślę o Tobie od rana! Kciuki kciukiiii Czekam na info
36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
Ambriel wrote:Też sprawdzam czy Kadetka dawała coś znaćSelina wrote:Kadetko myślę o Tobie od rana! Kciuki kciukiiii Czekam na info
niestety dziewczyny.... nie udało sięWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 20:33
Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy -
Kadetka wrote:Selina wrote:Kadetko myślę o Tobie od rana! Kciuki kciukiiii Czekam na info /QUOTE]
niestety dziewczyny.... nie udało się
36 lat
5 lat starań
endometrioza I stopień, hiperprolaktynemia, MTHFR C677 T hetero PAI I hetero immunologia
3x IUI nie udane
09.2019 start IV -
Dzięki Monikaa89.... To że mnie się nie udało nie oznacza że Wam się nie uda dziewczyny! Wręcz przeciwnie.. statystyka musi się zgadzać... :]Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy -
fausti wrote:Mynia, przepraszam ale czy lekarz miał na ciebie czekać z kwiatami?Mynia2314
nick nieaktualnymaruda34 wrote:One na gore chodza tylko zrobic zabieg i zaraz po schodza na dol bo maja pacjentki. Tez Ja widzialam tylko chwile jak mi zalecenia dawala i tyle. Nie jest Twoim lekarzem prowadzacym wiec zrobila tylko to co miala przekazac.
-
Mynia2314 wrote:Z kwiatami nie ale mogła powiedzieć na recepcji czemu odwołuje transfer a nie tylko recepta i "cześć" Transfer świeżych zarodków jest ważny więc chciałam wiedzieć czemu doktor zdecydowała że nie będzie mi dany
Jak juz nie powiedziala nic to trzeba dopytac. Ja kiedys to 2 razy po wyjsciu z gabinetu jeszcze sie wracalam bo o czyms zapomnialam .Mynia2314 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maruda34 wrote:Pytasz mnie o punkcje??
Ja mam mrozone zarodkiMynia2314
Mynia2314 wrote:Powodzenia, ja oba transfery miałam z mrożonych, dla mnie to mega stres ale chyba dlatego że naczytałam się że świeży lepszy. A jak widać córeczka nam się udała.
Nie dziekuje,zeby nie zapeszac
Czasami warto odpuscic to czytanie itp, wiem to po sobie. Mozna na glowe dostac.
Moj pierwszy tez byl z mrozonego, niestety poronienie biochemiczne.
W poniedzialek mam kolejny i tez mam mega stres bo to nasz ostatni mrozaczek.
Gratuluje coreczkiSelina, Mynia2314 lubią tę wiadomość