INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiulka84 wrote:U mnie dobrze chociaż ciągle brak czasu doba jakby sie skurczyla 😜młody daje popalić jest bardzo żywy a przy tym tez straszny przytulas i taki maminy ze czasem mam dość 🙃narazie faza na drugie dziecko mi przeszla😂
Dziewczyny juz wiem dlaczego żaden transfer mi sie nie udal bo nie mialam skarpet w ananasy😁
Chciałaś, to teraz tul bez przerwy!:D:D
No, a z tymi skarpetkami, to nie chcę Cię martwić, ale coś jest na rzeczy. 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2021, 15:20
-
dobuska wrote:To nas łączy chyba tylko to, że brzuch boli mniej.
Ja z kolei rano budzę się z lekkimi mdłościami. Ogólnie jakbym miała kaca. Słodkiego nie chcę jeść, a na myśl o jakichś tortach czy ciastach to aż mi niedobrze. No i kawy nie mogę pić. Niby mi nic nie śmierdzi, ale w ogóle nie mam na nią ochoty, a to dla mnie dziwne, bo ja jestem ogromnym kawoszem!
I jak mąż robi karkówkę, to mi niedobrze, chociaż ogólnie mięso nadal jem. W jednej chwili mnie mdli, a nagle po dziesięciu minutach się robię głodna jak wilk, ale tak to żadnych dziwnych zachcianek. Raz miałam! Chciało mi się arbuza, więc pan z czerwonego volvo bez słowa wstał i po niego pojechał.
No i jestem senna. Codzienna drzemka to już standard.
Teraz zauważyłam w suwaczku że jesteśmy równy tydzień od siebie💛dobuska lubi tę wiadomość
Starania od 2016
06-11.2020 3 x IUI ☹️ ICSI(2 transfery) ☹️
Zmiana kliniki + badanie immunologii
04.2021 IMSI Mamy ❄️❄️
05.2021 transfer 3bb ❄️ z 5 doby (z akupunkturą, Clexane, wlewem z accofilu, intralipidem i encortolonem) 6dpt beta 45, 8dpt beta 149, 11dpt beta 507, 13dpt beta 1280, 25 dpt❤️
21.11.2021 urodził się Kacper 1045 gram -
Geraltowa wrote:Mmm karkówka! Na samą myśl ślinanki mi pracują 😉 to najważniejsze, że mdłości są lekkie i nie ma wymiotów. Tyle się nameczylysmy żeby zajść w tą ciąże, to żeby się wyrównało powinnyśmy ją przejść bez żadnych dolegliwości 😘 to że te bóle brzucha przechodzą to też duży plus, lepiej się funkcjonuje.
Teraz zauważyłam w suwaczku że jesteśmy równy tydzień od siebie💛Ja bym się tam brakiem wymiotów jeszcze nie cieszyła. To dopiero szósty tydzień, a niestety kobiety w mojej rodziny to raczej tuliły się z porcelaną.
Zniosę wszystko
Co do tego tygodnia to ja już to dawno zauważyłam.
Geraltowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marzycielka7 wrote:Pieknie pieknie pieknie ❤️❤️❤️Teraz trzymamy kciuki żeby jak najwiecej się zapłodnilo i by dały bobaski ✊✊✊✊🥰
Czułaś ból jajnikow czy podbrzusza ? Bo przy takiej ilości ja bym chyba zgięta w pół chodziła😉
Ty jutro podglądasz? Dobrze pamiętam? Jak sie czujesz?Marzycielka7 lubi tę wiadomość
-
lindalia wrote:Potwierdzę to, co mówiła każda tutaj- sprawa indywidualna i u każdej inaczej. Ja czułam się dobrze, cały czas chodziłam do pracy. Jak się okazało bolał mnie czasem jajnik mniej produktywny, a ten, który dał więcej jajeczek nie odezwał się ani razu.
Ty jutro podglądasz? Dobrze pamiętam? Jak sie czujesz?
Tak
Jutro na 14 mam wizytę
Czasem mnie zakłuje prawy jajnik ale tak nic poza tym 😒
Dzis wypada mi wieczorem 5 dzień zastrzyku wiec mam nadzieje ze chociaż ruszyły
Boje się troche ze znów zobaczy ciemność na monitorze ale chce wierzyć ze tym razem będzie inaczej 🙏 -
nick nieaktualnyMarzycielka7 wrote:Tak
Jutro na 14 mam wizytę
Boje się troche ze znów zobaczy ciemność na monitorze ale chce wierzyć ze tym razem będzie inaczej 🙏Marzycielka7 lubi tę wiadomość
-
Magda faktycznie tak jak pisałaś. Doktor rozpisał mi protokół do crio i wystawił receptę. Wszystko dostałam na maila, a na wizytę mam przyjechać między 11-13 dc. Najlepsze, że 🐒 rozkręciła się i chyba już dzisiejszy dzień będę liczyć jako 1dc.
Gratuluje każdej z Was dzisiejszych sukcesów ❤️
Plinka beta faktycznie niska, ale może jeszcze nie wszystko stracone. To forum już widziało zdrowe ciążę mimo początkowo niskiej bety
Dzudi i Marzycielka kciuki za jutrzejsze wizyty ✊
Odnośnie skarpetek w ananasy...mi szczęścia skubane nie przyniosły, ale dam im jeszcze jedną szansę za niedługi czas 😁Ma_gda, plinka2017, dobuska, Marzycielka7 lubią tę wiadomość
-
Marzycielka7 wrote:Tak
Jutro na 14 mam wizytę
Boje się troche ze znów zobaczy ciemność na monitorze ale chce wierzyć ze tym razem będzie inaczej 🙏Marzycielka7 lubi tę wiadomość
-
mo_Nika wrote:Magda faktycznie tak jak pisałaś. Doktor rozpisał mi protokół do crio i wystawił receptę. Wszystko dostałam na maila, a na wizytę mam przyjechać między 11-13 dc. Najlepsze, że 🐒 rozkręciła się i chyba już dzisiejszy dzień będę liczyć jako 1dc.
może bedziemy podobnie transferować, bo u mnie też 1 dc.
mo_Nika lubi tę wiadomość
-
plinka2017 wrote:Dziewczyny, dziś mam 8 dpt blastki i beta 13,4... Nie wiem czy się cieszyć czy to nie za mało 🤔
Może nie jest duża, ale jest i są duże szanse że przyspieszy. Mogła być późniejsza implantacjaA który to transfer? Co zmieniłaś?
Starania od końca 2019r. -
Gosiaczek:* wrote:Może nie jest duża, ale jest i są duże szanse że przyspieszy. Mogła być późniejsza implantacja
A który to transfer? Co zmieniłaś?
Pierwszy transfer, świeży. 5 dni po punkcji.
I niestety z 6 dojrzałych komórek tylko 2 były ok, 1 mi podali i 1 jest zamrożona.
Ech, no zobaczymy co wyjdzie w sobotę 😉Nat. ciąża - Poronienie 8 t.c. 09.2018
PCOS, nied. tarczycy, IO
PAI1 hetero, MTHFR homo
Od 2018 dalsze starania, IUI, bez skutku
2021 InVitro IMSI uzyskano 2 blastki
Transfer świeży 2.06.2021 4AA c.bioch.
Transfer 2.07.2021❄️ 4BA 🙏
6 dpt ⏸️
10.03.2022 Wiktor 3825 g 🥰
03.2023 walczymy o rodzeństwo 💪
Pobrane 18 🥚11 dojrzałych
Mamy 6 ❄️
3x 4ba, 4bb, 3aa, 3ba
25.04 transfer ❄️ 4ba
6 dpt ⏸️, 7 dpt beta 64, 9 dpt beta 194, 11 dpt beta 542, 13 dpt beta 1299 , 20 dpt beta 10734, 27 dpt ❤️ 0,75 cm, 30 dpt ❤️ 0,94 cm
9+4 🖤 dziewczynka. łyżeczkowanie -
Jutro na 14 mam wizytę
-
Jutro na 14 mam wizytę
Starania od 2014r. ☹️
INVIMED POZNAŃ
IVF - maj 2021
Rozpoczęcie stymulacji - 10.05
PUNKCJA - 21.05 💉
CRIOTRANSFER - 17.06 blastocysta 4AB 🍀 11dpt - beta <1,2 mIU 💔
20 LIPIEC21' - transfer blastek 4bb i 3bb 🍀 - 5dpt⏸️, 6dpt - bhcg 24 mIU/ml🍀 8dpt - bhcg 91 mIU/ml🍀 9dpt - bhcg 149mIU/ml🍀 11dpt - bhcg 332,2mIU/ml🍀 13dpt - bhcg 769mIU/ml🍀15dpt - bhcg 2120mIU/ml🍀
16dpt - pęcherzyk ciążowy 7,7mm z ciałkiem żółtkowym 🍀
21dpt - bhcg 22tys+ 🍀
27dpt - 6mm👶 i bijące❤️
35dpt - 7t5d - 1,26mm👶
12t5d - 6,5cm 👶 156ud/min ❤️ Chłopak? 💙 I PRENATALNE
13t6d - 90g 👶
15t0d - 118g 👶
17t0d - 177g 👶 SYN 💙
17t6d - 200g 👶
21t1d - 423g 👶 II PRENATALNE
21t6d - 500g 👶
24t5d - 804g 👶