INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
plinka2017 wrote:Pokazałam mu tą wiadomość, to się tylko uśmiechnął 😁
Już się powoli uspokajam, jak będzie coś się działo to pojedziemy od razu na IP.
Lindalia o matko, na brzuch to wogóle mega strach. Ale dobrze, że nic się nie stało.
A jak się czujesz poza bolącym tyłkiem ? -
lindalia wrote:To był chyba 7 miesiąc, brzuch konkretny, ale wszystko skończyło się dobrze.
A jak się czujesz poza bolącym tyłkiem ?
Zrobiło mi się mega słabo i niedobrze. Ale to być może z nerwów, teraz już jest ok. Został już tylko siniec i mega ból i oby na tym się skończyło 🥴
wzięłam prysznic żeby ochłonąć i mąż włącza film, więc się odpręże 😉dobuska lubi tę wiadomość
Nat. ciąża - Poronienie 8 t.c. 09.2018
PCOS, nied. tarczycy, IO
PAI1 hetero, MTHFR homo
Od 2018 dalsze starania, IUI, bez skutku
2021 InVitro IMSI uzyskano 2 blastki
Transfer świeży 2.06.2021 4AA c.bioch.
Transfer 2.07.2021❄️ 4BA 🙏
6 dpt ⏸️
10.03.2022 Wiktor 3825 g 🥰
03.2023 walczymy o rodzeństwo 💪
Pobrane 18 🥚11 dojrzałych
Mamy 6 ❄️
3x 4ba, 4bb, 3aa, 3ba
25.04 transfer ❄️ 4ba
6 dpt ⏸️, 7 dpt beta 64, 9 dpt beta 194, 11 dpt beta 542, 13 dpt beta 1299 , 20 dpt beta 10734, 27 dpt ❤️ 0,75 cm, 30 dpt ❤️ 0,94 cm
9+4 🖤 dziewczynka. łyżeczkowanie -
plinka2017 wrote:Pokazałam mu tą wiadomość, to się tylko uśmiechnął 😁
Już się powoli uspokajam, jak będzie coś się działo to pojedziemy od razu na IP.
Lindalia o matko, na brzuch to wogóle mega strach. Ale dobrze, że nic się nie stało. -
Mysza strasznie mi przykro... Ale pamiętaj że masz jeszcze jednego ❄️ i może akurat Tobie bardziej podejdzie cykl sztuczny ✊ jest szansa, że już w kolejnym miesiącu podejdziesz ❤️
Plinka matko ale żeś gracji nabrała w ciąży 😉 też się uśmiałam co dobuska Ci napisała 🤣 maluszek tam jest mocno chroniony. Nie denerwuj się i spędź miło wieczór 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2021, 21:24
plinka2017, dobuska lubią tę wiadomość
Starania od 2016
06-11.2020 3 x IUI ☹️ ICSI(2 transfery) ☹️
Zmiana kliniki + badanie immunologii
04.2021 IMSI Mamy ❄️❄️
05.2021 transfer 3bb ❄️ z 5 doby (z akupunkturą, Clexane, wlewem z accofilu, intralipidem i encortolonem) 6dpt beta 45, 8dpt beta 149, 11dpt beta 507, 13dpt beta 1280, 25 dpt❤️
21.11.2021 urodził się Kacper 1045 gram -
Geraltowa wrote:Mysza strasznie mi przykro... Ale pamiętaj że masz jeszcze jednego ❄️ i może akurat Tobie bardziej podejdzie cykl sztuczny ✊ jest szansa, że już w kolejnym miesiącu podejdziesz ❤️
Plinka matko ale żeś gracji nabrała w ciąży 😉 też się uśmiałam co dobuska Ci napisała 🤣 maluszek tam jest mocno chroniony. Nie denerwuj się i spędź miło wieczór 😘 -
nick nieaktualnyJej, dawno mnie tu nie było, ale myślę o Was często. Dobuska, Lindalia, Geraltowa, Kate, Paprotka, Plinka, Dzudi mam nadzieję, że z Waszymi ciążami wszystko dobrze i że czujecie się dobrze. Jakieś nowe wieści u Was? Plinka czytałam o upadku, mam nadzieję, że wszystko ok!
Motyl, gratulacje!
Mamuśki Kasia, Dana, Lukaszkowa jak żyjecie?plinka2017, dobuska lubią tę wiadomość
-
Ula30 wrote:Jej, dawno mnie tu nie było, ale myślę o Was często. Dobuska, Lindalia, Geraltowa, Kate, Paprotka, Plinka, Dzudi mam nadzieję, że z Waszymi ciążami wszystko dobrze i że czujecie się dobrze. Jakieś nowe wieści u Was? Plinka czytałam o upadku, mam nadzieję, że wszystko ok!
Motyl, gratulacje!
Mamuśki Kasia, Dana, Lukaszkowa jak żyjecie?
A Wy z maluszkiem jak się macie?😊😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2021, 19:01
Nerwusek92 lubi tę wiadomość
Udane 2IVF-Zdarzył się cud😍
Maj 2022r-rodzi się synuś🤱💙 -
Ula30 wrote:Jej, dawno mnie tu nie było, ale myślę o Was często. Dobuska, Lindalia, Geraltowa, Kate, Paprotka, Plinka, Dzudi mam nadzieję, że z Waszymi ciążami wszystko dobrze i że czujecie się dobrze. Jakieś nowe wieści u Was? Plinka czytałam o upadku, mam nadzieję, że wszystko ok!
Motyl, gratulacje!
Mamuśki Kasia, Dana, Lukaszkowa jak żyjecie?
A co u Was?😘 -
nick nieaktualnyMotyl12 wrote:Ula-dziękuję za zwolnienie brzuszka🤗pamiętam jak pisałam o tym jak rodziłaś💓💓💓dzisiaj beta prawie 430💪
A Wy z maluszkiem jak się macie?😊😉
U nas tak: jest już coraz milej, ale mały ma coraz więcej okresów aktywności, więc ja mam mniej czasu 😄. Myślę, że nie ma co narzekać. Ładnie rośnie, z laktacją już problemy minęły, ja doszłam do siebie. Śmigamy z wózkiem z 9km dziennie- korzystamy z pogody. Czas ucieka 😨.dobuska, Geraltowa, Motyl12, Nerwusek92, Sosenka lubią tę wiadomość
-
U nas tez w porzadku. Kolki minely. Podcinamy w poniedzialek wędzidełko. Malutki rośnie jak na drożdżach. Wszystko okej
dobuska, Geraltowa, Ula30, Nerwusek92, plinka2017, Sosenka, penceence, Motyl12, kate2friend lubią tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
Ula30 wrote:Super, jeszcze chwila i będziesz umawiać wizytę.
U nas tak: jest już coraz milej, ale mały ma coraz więcej okresów aktywności, więc ja mam mniej czasu 😄. Myślę, że nie ma co narzekać. Ładnie rośnie, z laktacją już problemy minęły, ja doszłam do siebie. Śmigamy z wózkiem z 9km dziennie- korzystamy z pogody. Czas ucieka 😨.dobuska, Motyl12 lubią tę wiadomość
Starania od 2016
04.2021 IMSI Mamy ❄️❄️
05.2021 transfer 3bb ❄️ z 5 doby (z akupunkturą, Clexane, wlewem z accofilu, intralipidem i encortolonem) 6dpt beta 45, 8dpt beta 149, 11dpt beta 507, 13dpt beta 1280, 25 dpt❤️
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ula30 wrote:Jakoś dopiero teraz zobaczyłam że Dobuska i Geraltowa jesteście praktycznie w tym samym momencie ciąży. 😄
-
dobuska wrote:No różnica kilku dni, tygodnia - w zależności od USG. Moja mała jeszcze tak nie daje o sobie znać, na razie pojedyncze muśnięcia, ale ona jest dosyć malutka.
Plinka i jak cukry po insulinie? I jak się czujesz po upadku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2021, 09:15
dobuska, Motyl12 lubią tę wiadomość
Starania od 2016
04.2021 IMSI Mamy ❄️❄️
Geraltowa wrote:Ja nie zmieniłam suwaczka i ciągle jest wg ostatniej miesiączki 😉 hihi od musniecia się zaczyna i później dobuska mamuśka nie będziesz też spać jak malutka będzie chciała potańczyć ❤️ a ja się muszę pochwalić bo dosłownie od paru dni brzuch rośnie mi w oczach. Chyba Kasia pisała, że jej też tak wyszedł z dnia na dzień. Także mam nadzieję że jeszcze tydzień i naprawdę będzie wyglądał jak prawdziwy ciążowy 🙂
Plinka i jak cukry po insulinie? I jak się czujesz po upadku?
Ja jak leze i położę rękę na macicy to czuje gdzie ona leży. Czy z prawej strony, czy na dole. Kiedyś trafiłam na wariactwa i poczułam, jak odpłynęła z jednego miejsca w drugie. Ale ja przez brzuch jeszcze tego nie czuje
Ale super, ze Ty już rośniesz! 🥺❤️❤️Geraltowa lubi tę wiadomość