INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Desire87 wrote:Dziewczynki ile mniej więcej powinno wynosić endo do transferu??
Wg tego co czytałam między 9 a 15 mm. Takie powinno być. Pewnie są czasami od tego odstępstwa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2021, 13:48
Desire87 lubi tę wiadomość
Leon ur. 28.02.2023 ❤️ -
Katrin83 wrote:Dziewczyny jutro już powinnam iść do pracy koniec urlopu😪więcej nie chcą dac. Mój mąż zły ze chce iść do pracy,,tylko praca i praca,, pomysl o sobie. Dodam że dobrze się czuje brzuch nie boli. Wiem że decyzja musi być moja,ale może wy się wypowiecie co byście zrobiły?
Kiedy testujesz? Powodzenia✊🍀😁💓🐣Katrin83, Staraczka007, Martens lubią tę wiadomość
Udane 2IVF-Zdarzył się cud😍
Maj 2022r-rodzi się synuś🤱💙 -
Motyl12 wrote:Ja byłam całe 2procedury na zwolnieniach lekarskich-troche z kliniki, troche od internisty i jedno od psychologa. Pracuję w korpo gdzie jest mega presja i stres. Postawiłam na siebie i maluszka który rośnie teraz w moim brzuszku. Uważam ze to była b.dobra decyzja. Teraz tez patrz tylko na swoje dobro i zdrowie. W pracy nikt Ci nie podziękuje że poswiecasz i ryzykujesz tak długie przygotowania do invitro na poczet roboty.
Kiedy testujesz? Powodzenia✊🍀😁💓🐣 -
Desire87 wrote:Dziewczynki ile mniej więcej powinno wynosić endo do transferu??
Desire87 lubi tę wiadomość
-
Hej jutro mam punkcje rano, mam pytanie czy któraś z Was było lekko przeziębiona ? Mam delikatny katar bez dramatu i nic poza tym, obawiam się przesunięcia a sporo się nacierpiałam podczas stymulacji, niech mi ktoś powie ze ja nie mam pecha .. 😒 wczoraj skończyło się dziwne krwawienie z dróg rodnych podobne do miesiączki które może występować ale bardzo rzadko i teraz przeziębienie… ehh 😑
-
Staraczka007 wrote:Hej jutro mam punkcje rano, mam pytanie czy któraś z Was było lekko przeziębiona ? Mam delikatny katar bez dramatu i nic poza tym, obawiam się przesunięcia a sporo się nacierpiałam podczas stymulacji, niech mi ktoś powie ze ja nie mam pecha .. 😒 wczoraj skończyło się dziwne krwawienie z dróg rodnych podobne do miesiączki które może występować ale bardzo rzadko i teraz przeziębienie… ehh 😑
Ja byłam chora, aż mi test na covid przed punkcją zrobili, bo miałam chrypę i było słychać 🤭 (a jestem zaszczepiona). Normalnie mnie dopuścili. Jedyne co no to gorączka byłaby szkodliwa, bo źle wpływa na jajka.
Przed punkcją, dzwoniłam do położnych i jak byłam na pobraniu krwi też się pytałam, czy na pewno jest ok i powiedziały, że lekarz zdecyduje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2021, 16:08
Staraczka007 lubi tę wiadomość
Leon ur. 28.02.2023 ❤️ -
Dżoanniks wrote:Ja byłam chora, aż mi test na covid przed punkcją zrobili, bo miałam chrypę i było słychać 🤭 (a jestem zaszczepiona). Normalnie mnie dopuścili. Jedyne co no to gorączka byłaby szkodliwa, bo źle wpływa na jajka.
Przed punkcją, dzwoniłam do położnych i jak byłam na pobraniu krwi też się pytałam, czy na pewno jest ok i powiedziały, że lekarz zdecyduje.
Dziękuje, pocieszyłaś mnie ❤️ -
A słuchajcie jeśli chodzi o paznokcie to położna mówiła żeby ściągnąć lakier z prawej ręki palca wskazującego, ściągałyście całość ? Robie przez wiele lat paznokcie i obawiam się ze gdybym je wszystkie miała to nic nie będzie i czy u stop tez ściągałyście ?
-
Dziewczyny, jak to jest z opłatą za przechowywanie zarodków na rok, jeśli je wykorzystam w tym miejscu to mogę liczyć na jakiś zwrot ? Czy ma takiej opcji ?🙂11.18 Histeroskopia ,2xIUI
06.19 In Vitro- 5 zarodków, po badaniu 3 zdrowe
07.19 Transfer , 12.19 Transfer
05.20 Transfer
Zmiana kliniki -2 i 3 procedura in vitro- beta 0 lub biochemiczne
Zmiana kliniki - 4 procedura
22.11 transfer 4bb i 3ba
7dpt 165🍀
9dpt 372🍀
11dpt 601🍀
14 dpt 1081🍀
21 dpt wizyta są 2 zarodki 👊🍀
34 dpt Mamy jedno ❤
-
Aguś93 wrote:Dziewczyny, jak to jest z opłatą za przechowywanie zarodków na rok, jeśli je wykorzystam w tym miejscu to mogę liczyć na jakiś zwrot ? Czy ma takiej opcji ?🙂
Ja sie o to pytałam- powiedziano mi, że musiałabym wykorzystać wszystkie zarodki w ciągu 3 m-cy wtedy by rozważyli zwrot. Oczywiście trzeba zwrócić się z prośbą na piśmie, bo oni sami z siebie to nie zwracają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2021, 16:51
Aguś93 lubi tę wiadomość
Leon ur. 28.02.2023 ❤️ -
Staraczka007 wrote:A słuchajcie jeśli chodzi o paznokcie to położna mówiła żeby ściągnąć lakier z prawej ręki palca wskazującego, ściągałyście całość ? Robie przez wiele lat paznokcie i obawiam się ze gdybym je wszystkie miała to nic nie będzie i czy u stop tez ściągałyście ?
Ja póki co odpuściłam
Zrobię sobie na wolnym delikatne jak się uda oczywiście 😏Staraczka007, Aguś93 lubią tę wiadomość
-
Katrin83 wrote:Tak Kochana ide do lekarza i biore chorobowe testuje juz w poniedzialek😬. A z kliniki dostałaś chorobowe? Ja zapytałam to tylko na transfer i punkcję chcial dac. Miałaś jakieś dolegliwości po udanym transferze? Gratuluję i zdrówka dla Ciebie i maluszka
Katrin a Ty jesteś u doktora S. ?
Bo ja mam taka prace ze w życiu nie pojde po
transferze do pracy 🙈 -
mo_Nika wrote:Marzycielka u mnie też zawsze z tym problem, ale podobno po scratching'u lepiej endo rośnie. Będę to teraz sprawdzać 🙃
No ja narazie jadę jutro na podglad i zobaczymy czy jest wogole szansa na jakąkolwiek punkcję 😏
Marze choćby o jednym zarodku silnym który da radę i pokona wszystkie przeciwności 🙏