X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną INVIMED POZNAŃ
Odpowiedz

INVIMED POZNAŃ

Oceń ten wątek:
  • Dżoanniks Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2022, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lindalia wrote:
    Dziewczyny, kojarzycie jak w laboratorium na Polnej wygląda odbior wyników? Tylko osobiście, czy jakoś online albo mailowo też można?

Online. Załóż sobie konto w domu, w labie tylko potwierdzasz i wyniki masz wtedy na swoim koncie :).

Leon ur. 28.02.2023 ❤️
  • lindalia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2022, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoanniks wrote:
    Online. Załóż sobie konto w domu, w labie tylko potwierdzasz i wyniki masz wtedy na swoim koncie :).
    O tu mam założyc konto ?: https://erejestracja.gpsk.ump.edu.pl/ :)

• Dżoanniks Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2022, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lindalia wrote:
    O tu mam założyc konto ?: https://erejestracja.gpsk.ump.edu.pl/ :)

Tak :) dokładnie tutaj i tak jak piszą w instrukcji :).

https://erejestracja.gpsk.ump.edu.pl/Users/Register

Leon ur. 28.02.2023 ❤️
  • lindalia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2022, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoanniks wrote:
    Tak :) dokładnie tutaj i tak jak piszą w instrukcji :).

https://erejestracja.gpsk.ump.edu.pl/Users/Register
    Dzięki. :) a wtedy po oddaniu materiału na badania gdzie znajdę zakładkę z wynikami? Bo póki co mam: start / wizyty/ poradnie/ konto/ regulamin /wyloguj

• Dżoanniks Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2022, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lindalia wrote:
    Dzięki. :) a wtedy po oddaniu materiału na badania gdzie znajdę zakładkę z wynikami? Bo póki co mam: start / wizyty/ poradnie/ konto/ regulamin /wyloguj

Będą widoczne w dokumentach pacjenta, która to zakładka pojawi się po potwierdzeniu.

Leon ur. 28.02.2023 ❤️
  • lindalia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2022, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoanniks wrote:
    Będą widoczne w dokumentach pacjenta, która to zakładka pojawi się po potwierdzeniu.
    Tylko jeszcze się upewnię, że potwierdzam w laboratorium, tak ? :)

• Dżoanniks Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2022, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lindalia wrote:
    Tylko jeszcze się upewnię, że potwierdzam w laboratorium, tak ? :)

Tak ja przed pobraniem powiedziałam, że chcę potwierdzić (w okienku) i tu niestety nie pamiętam, czy dostałam smsa czy do ręki coś. Ale to panie Ci powiedzą 😅.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2022, 17:13

Leon ur. 28.02.2023 ❤️
  • lindalia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2022, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoanniks wrote:
    Tak ja przed pobraniem powiedziałam, że chcę potwierdzić i tu niestety nie pamiętam, czy dostałam smsa czy do ręki coś. Ale to panie Ci powiedzą 😅.
    Ok, bardzo Ci dziękuję :)

• lukaszkowa Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2022, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Geraltowa wrote:
    Mam to samo. Nic nie robię ale ładnie się goi. Mam ja bardzo nisko to nie ma szans żeby było ja widać w bikini chociaż szczerz3 mówiąc jakoś nie przywiązuje do tego większej wagi. Byłam na kontroli i tam wszystko w środku też w porządku. Jestem dosyć chuda teraz po tym wszystkim ale mam taką faldke nad tą blizną. A jak u Ciebie to wygląda? I pamiętam ze miałaś problem ze coś zostalo ale nie doczytalam już jsk to się skończyło?

Dobuska co u Was?
    Tak, krótko po cc papralo mi się przy tym krańcowym szwie ale maść z antybiotykiem załatwiła sprawę w 2 dni. Też ładnie się goi i dlatego chyba tego nie ruszam. Tę fałdkę miałam do pewnego momentu ale teraz jest juz calkiem płasko.

Geraltowa lubi tę wiadomość

👪🐶🌲
    Invimed Poznań
    Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
    Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
    Marzec 2023 - ciąża naturalna.
    Basia - 6/12/2023 3680g
  • Carla1980 Koleżanka

Wysłany: 30 stycznia 2022, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :-)
    Mam do sprzedania
    - Prolutex (25mg 7 fiolek) całe 1opak. z terminem ważności 02.2022, nie otwierany.
    Ja ruszam za kilka miesięcy w Invimed więc nie zdążę go wykorzystać.

Starania od 2013r.
    AMH: 6,2 Kariotypy: OK
    3xIUI nieudane
    Klinka Invimed Poznań:1 procedura 6tc[*] w 2015,1crio :-(, 2 crio :-(
    Maj 2018 - 2 procedura pierwszy raz w Progr. Miej.
    21.06.2018 crio 2blastki: 9dpt 209,20 ; 11dpt 467,80 niestety 9tc [*]
    21.11.2019 crio 2 blastki: 9dpt 13; 11dpt 12,1 ; cb :-(
    22.07.2020 Pickup 20 komórek z czego 6 crio blastek
    24.08.2020 FET 5AB❄️ 8dpt 1,7😭
    2021 -2024 odpoczynek psychiczny
    11.2024r. wkrótce działamy Invimed Poznań
  • Motyl12 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2022, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lindalia wrote:
    Motyl12, a może założysz sobie konto na fb tylko po to, aby korzystać z grupy ? Takie wiesz, konto widmo. 😆
    Chyba większości z nas korzystanie z grupy na fb będzie najłatwiejsze.
    Zakładajcie i nie patrzcie na mnie✌️

Udane 2IVF-Zdarzył się cud😍
    Maj 2022r-rodzi się synuś🤱💙
  • Aniaaaa Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2022, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Geraltowa wrote:
    Czuje się trochę zacofana. Pierwsze słyszę co to discord 😜[/QUOT

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2022, 23:55

• Aniaaaa Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2022, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Geraltowa wrote:
    Kir aa. Byłam u invimedowej immuno. Wcześniej nigdy bety nie miałam pozytywnej
    Ja to samo tylko kir BX pani doktor chce mi dać accfill nie wiem czy to dobry pomysł.

• dobuska Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2022, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam!
    Ja naprawdę Was przepraszam, że nie piszę. Wszystko czytam, ale z pisaniem gorzej, bo i z psychiką gorzej.
    Generalnie ja dalej nie mam izolacji, jedynie kwarantannę. Nikt się tutaj tym nie przejmuje. Powiedziano mi jednak, że jak moja kwarantanna się skończy, a ją mam do trzeciego lutego, wtedy zrobią mi test (muszę dopytać jaki), i jeśli będzie negatywny, przeniosą mnie na oddział na zdrowych, a tam będę próbowała rodzic naturalnie. Generalnie się cieszę, chociaż mi tu ciężko bardzo, ale z drugiej strony co jeśli nagle ta izolacja mi wskoczy i będę musiała czekać kolejne dwa dni? Albo test wyjdzie dalej pozytywny? Dzisiaj będzie ordynator to wypytam.
    Mam już 2 cm rozwarcia. Już albo tylko. Powoli na KTG pojawiają się jakieś skurcze, ale to nic regularnego. Cukry też na czczo jakieś niższe. No nie wiem, mnie to chyba do terminu dotrzyma :D tak czy inaczej jestem w szpitalu wiec liczę, że wszystko tu będą kontrolować.

Night lubi tę wiadomość

• Dżoanniks Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2022, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska wrote:
    Hej Wam!
    Ja naprawdę Was przepraszam, że nie piszę. Wszystko czytam, ale z pisaniem gorzej, bo i z psychiką gorzej.
    Generalnie ja dalej nie mam izolacji, jedynie kwarantannę. Nikt się tutaj tym nie przejmuje. Powiedziano mi jednak, że jak moja kwarantanna się skończy, a ją mam do trzeciego lutego, wtedy zrobią mi test (muszę dopytać jaki), i jeśli będzie negatywny, przeniosą mnie na oddział na zdrowych, a tam będę próbowała rodzic naturalnie. Generalnie się cieszę, chociaż mi tu ciężko bardzo, ale z drugiej strony co jeśli nagle ta izolacja mi wskoczy i będę musiała czekać kolejne dwa dni? Albo test wyjdzie dalej pozytywny? Dzisiaj będzie ordynator to wypytam.
    Mam już 2 cm rozwarcia. Już albo tylko. Powoli na KTG pojawiają się jakieś skurcze, ale to nic regularnego. Cukry też na czczo jakieś niższe. No nie wiem, mnie to chyba do terminu dotrzyma :D tak czy inaczej jestem w szpitalu wiec liczę, że wszystko tu będą kontrolować.

Trzymam kciuki za negatywny test✊✊.

Leon ur. 28.02.2023 ❤️
  • Motyl12 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2022, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia Dobuska, oby był negat✊🍀

Udane 2IVF-Zdarzył się cud😍
    Maj 2022r-rodzi się synuś🤱💙
  • Kassssia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2022, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobuska - oby wynik był negatywny ✊
    A Ty masz jeszcze jakieś objawy infekcji?

l22n9vvj7eq2lufw.png
  • lindalia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2022, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobuska, nieustannie trzyman kciuki i podziwiam Twoją szyjkę za wytrzymałość! :)

• dobuska Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2022, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu, nie mam już objawów. Czasem chrząkne, trochę mam przytkany nos. Coś, co ma większość ludzi przez całą zimę 🤷🏻‍♀️
    Lindalia, często tak jest z tą szyjką, że się ją powstrzymuje, a potem ona jest mocna. Koleżanka leżała pop ciąży z szyjką 1 cm, a teraz jak już może rodzic, to nic się nie dzieje.
    Mało tego, moja mała była cały czas nisko, a teraz jest za wysoko do porodu jeszcze. Położna mi tłumaczyła, że wtedy była nisko w stosunku do wieku ciąży, ale teraz już powinna być jeszcze niżej. :)

• lindalia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2022, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobuska wrote:
    Kasiu, nie mam już objawów. Czasem chrząkne, trochę mam przytkany nos. Coś, co ma większość ludzi przez całą zimę 🤷🏻‍♀️
    Lindalia, często tak jest z tą szyjką, że się ją powstrzymuje, a potem ona jest mocna. Koleżanka leżała pop ciąży z szyjką 1 cm, a teraz jak już może rodzic, to nic się nie dzieje.
    Mało tego, moja mała była cały czas nisko, a teraz jest za wysoko do porodu jeszcze. Położna mi tłumaczyła, że wtedy była nisko w stosunku do wieku ciąży, ale teraz już powinna być jeszcze niżej. :)
    No ewidentnie Mała czeka do terminu. 😆 jak w terminie, to w terminie.
    Czyli na pewno zostajesz już w tym szpitalu covidowym ?

‹‹ 1641 1642 1643 1644 1645 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ