Forum Starając się z pomocą medyczną INVIMED POZNAŃ
Odpowiedz

INVIMED POZNAŃ

Oceń ten wątek:
  • Renesme Autorytet
    Postów: 725 360

    Wysłany: 30 lipca 2019, 16:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie dobrze Kate nic się nie denerwuj choć wiem że się tak nie da do końca nie denerwować.
    Pisałam do Koordynatorki żeby spytała lekarza czy mam dodatkowo jakieś badania zrobić. Może coś mi bardziej dolega że ciąża się nie rozwinęła a ona odpisała że wszystko ustali ze mną dr na wizycie. Wolałabym szybciej badania zrobić bo jak pojadę tego 19 sierpnia to prawdopodobnie będę w drugim cyklu i chciała bym ze wszystkim zdążyć przed trzecim cyklem w którym mam mieć transfer.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2019, 20:06

    13/12/19 Synuś 8 cm👶❤️
    04/12/19 dzidzia 5cm❤️
    07/11/19 dzidzia 1,23 cm❤️
    31/10/19 dzidzia 8 mm❤️
    13 dpt 1409, 47💞
    11 dpt 606,02💞
    03/10/19podana blastka 4BA z EG zostań z nami

    16/05/19blastka 4AA 8tc😩
  • Karr Autorytet
    Postów: 784 852

    Wysłany: 30 lipca 2019, 21:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renesme na pewno każe powtórzyć wirusologie jeśli masz wyniki starsze niż 6 miesięcy.. (edit: nie wiem czemu wczesnidj wpisalam 2 mce)
    ja byłam w ostatni piątek u gina na nfz do którego chodziłam przed leczeniem w Invimed i stwierdziła , że wszystko ok, tylko u ujścia szyjki jeszcze widzi pozostałości i że się same oczyszczą, jeśli mam plamienia, jutro idę na betę i liczę, że wreszcie będzie nieciążowa...

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 07:01

    Renesme lubi tę wiadomość

    f674ce6649.png

    DRUGA PROCEDURA
    2019.10. 9dpt - 155 ; 11dpt - 392 ; 15dpt - 2061 ; 21dpt - 10.348 ; 24dpt - ❤ 😍✊✊✊
    2019.05. 9dpt - 19 ; 11dpt - 24 ; 14dpt - 47 ; 18dpt - 216 ; 22dpt - 698 ; 24dpt - 851 ; 42dpt - 1756 ; 43dpt - 1615 (8t+4) :(
    2019.04. 9dpt 8,28 ; 11dpt 2,8 :(
    2019.02. punkcja, transfer odroczony


    PIERWSZA PROCEDURA
    2018.07./04./02. beta 3x0 :(
  • Renesme Autorytet
    Postów: 725 360

    Wysłany: 31 lipca 2019, 12:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wirusologia we wrześniu wyjdzie mi równo 6 miesięcy bo robiłam w marcu

    13/12/19 Synuś 8 cm👶❤️
    04/12/19 dzidzia 5cm❤️
    07/11/19 dzidzia 1,23 cm❤️
    31/10/19 dzidzia 8 mm❤️
    13 dpt 1409, 47💞
    11 dpt 606,02💞
    03/10/19podana blastka 4BA z EG zostań z nami

    16/05/19blastka 4AA 8tc😩
  • i_ka Autorytet
    Postów: 1446 1141

    Wysłany: 31 lipca 2019, 12:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny 22.07. miałam transfer 3 dniowych zarodków. Jutro jest 10dpt- myślicie, ze jest sens już robić betę czy czekać do 12 dpt, tak jak kazał lekarz... Bije się z myślami, a dziś doszło pieczenie jajników, które pojawia się u mnie przed @ i zaczynam świrować 😀

    klz99vvj720njnd5.png
    12.12.2019 mamy ❤️
    Beta7dpt61,21;9dpt177,4;11dpt465,05;14dpt1965,72
    18.11.2019 FET ❄️
    10.2019 II IVF
    ❄️❄️❄️❄️
    —————————————-
    7.2019 FETx2 - beta <0,1
    6.2019 I IVF ❄️❄️
    —————————————-
    9.17 - pocz. starań; 9.18 Invimed
    Endometrioza I st., AMH 1,91
    MTHFR_677C-T hetero, PAI-1 homo
    on: morf. 1% Kariotypy: ok
  • Cicha. Ekspertka
    Postów: 202 83

    Wysłany: 31 lipca 2019, 12:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    i_ka wrote:
    Dziewczyny 22.07. miałam transfer 3 dniowych zarodków. Jutro jest 10dpt- myślicie, ze jest sens już robić betę czy czekać do 12 dpt, tak jak kazał lekarz... Bije się z myślami, a dziś doszło pieczenie jajników, które pojawia się u mnie przed @ i zaczynam świrować 😀

    Jak masz się w jakiś sposób stresować, to zrób już jutro bete :) trzymam kciuki!

    Renesme lubi tę wiadomość

    PCOS, hashimoto, endometrioza,kir AA

    wrzesień 2018: ciąża naturalna - 5 tydzień [*]
    styczeń 2019: start z ivf
    marzec 2019: start stymulacji/długi protokół/pobrano 25 komórek
    kwiecień 2019: mamy 9 mrozaczków
    kwiecień 2019: criotransfer - 5 tydzień [*]
    lipiec 2019: criotransfer z Accofil, Encorton, Neoparin - 4 tydzień [*]
  • Karr Autorytet
    Postów: 784 852

    Wysłany: 31 lipca 2019, 15:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renesme wrote:
    Wirusologia we wrześniu wyjdzie mi równo 6 miesięcy bo robiłam w marcu
    To nie powinnaś musieć powtarzać, chociaż po "naszych" przejściach może dr zaleci... ja miałam badania z lutego, więc będę musiała robić na nowo i tak...
    Dzisiejsza beta 33, więc juz prawie koniec gehenny, jaką było czekanie:)
    We wrześniu planuję urlopik krótki, więc najszybciej zgłoszę się po ostatniego mrozaka pod koniec września...

    kate2friend, Renesme, Asiulka84 lubią tę wiadomość

    f674ce6649.png

    DRUGA PROCEDURA
    2019.10. 9dpt - 155 ; 11dpt - 392 ; 15dpt - 2061 ; 21dpt - 10.348 ; 24dpt - ❤ 😍✊✊✊
    2019.05. 9dpt - 19 ; 11dpt - 24 ; 14dpt - 47 ; 18dpt - 216 ; 22dpt - 698 ; 24dpt - 851 ; 42dpt - 1756 ; 43dpt - 1615 (8t+4) :(
    2019.04. 9dpt 8,28 ; 11dpt 2,8 :(
    2019.02. punkcja, transfer odroczony


    PIERWSZA PROCEDURA
    2018.07./04./02. beta 3x0 :(
  • Cicha. Ekspertka
    Postów: 202 83

    Wysłany: 31 lipca 2019, 15:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karr wrote:
    To nie powinnaś musieć powtarzać, chociaż po "naszych" przejściach może dr zaleci... ja miałam badania z lutego, więc będę musiała robić na nowo i tak...
    Dzisiejsza beta 33, więc juz prawie koniec gehenny, jaką było czekanie:)
    We wrześniu planuję urlopik krótki, więc najszybciej zgłoszę się po ostatniego mrozaka pod koniec września...

    Super,że beta już tak spadła! :)

    Karr lubi tę wiadomość

    PCOS, hashimoto, endometrioza,kir AA

    wrzesień 2018: ciąża naturalna - 5 tydzień [*]
    styczeń 2019: start z ivf
    marzec 2019: start stymulacji/długi protokół/pobrano 25 komórek
    kwiecień 2019: mamy 9 mrozaczków
    kwiecień 2019: criotransfer - 5 tydzień [*]
    lipiec 2019: criotransfer z Accofil, Encorton, Neoparin - 4 tydzień [*]
  • Karr Autorytet
    Postów: 784 852

    Wysłany: 31 lipca 2019, 16:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cicha. wrote:
    Super,że beta już tak spadła! :)

    Dzięki, też czuję ulgę:)
    Pytanko do dziewczyn z mutacją genu Mthfr C677T, jakie i w jakich dawkach witaminy metylowane bierzecie? Na receptę?

    f674ce6649.png

    DRUGA PROCEDURA
    2019.10. 9dpt - 155 ; 11dpt - 392 ; 15dpt - 2061 ; 21dpt - 10.348 ; 24dpt - ❤ 😍✊✊✊
    2019.05. 9dpt - 19 ; 11dpt - 24 ; 14dpt - 47 ; 18dpt - 216 ; 22dpt - 698 ; 24dpt - 851 ; 42dpt - 1756 ; 43dpt - 1615 (8t+4) :(
    2019.04. 9dpt 8,28 ; 11dpt 2,8 :(
    2019.02. punkcja, transfer odroczony


    PIERWSZA PROCEDURA
    2018.07./04./02. beta 3x0 :(
  • Renesme Autorytet
    Postów: 725 360

    Wysłany: 31 lipca 2019, 16:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziwne jest to wszystko bo ja mam te mutacje i dr kazał tylko jesc prewenit intensif że ja nie potrzebuje metylowanego kwasu foliowego a może powinnam dlatego też straciłam ciążę.

    oloowa2709 lubi tę wiadomość

    13/12/19 Synuś 8 cm👶❤️
    04/12/19 dzidzia 5cm❤️
    07/11/19 dzidzia 1,23 cm❤️
    31/10/19 dzidzia 8 mm❤️
    13 dpt 1409, 47💞
    11 dpt 606,02💞
    03/10/19podana blastka 4BA z EG zostań z nami

    16/05/19blastka 4AA 8tc😩
  • i_ka Autorytet
    Postów: 1446 1141

    Wysłany: 31 lipca 2019, 16:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Karr!
    Cicha a u Ciebie jak sytuacja, Ty już testowałas po transferze?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 16:29

    Karr lubi tę wiadomość

    klz99vvj720njnd5.png
    12.12.2019 mamy ❤️
    Beta7dpt61,21;9dpt177,4;11dpt465,05;14dpt1965,72
    18.11.2019 FET ❄️
    10.2019 II IVF
    ❄️❄️❄️❄️
    —————————————-
    7.2019 FETx2 - beta <0,1
    6.2019 I IVF ❄️❄️
    —————————————-
    9.17 - pocz. starań; 9.18 Invimed
    Endometrioza I st., AMH 1,91
    MTHFR_677C-T hetero, PAI-1 homo
    on: morf. 1% Kariotypy: ok
  • i_ka Autorytet
    Postów: 1446 1141

    Wysłany: 31 lipca 2019, 16:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dr tez nie kazał metylowanych przy moich mutacjach, do tego zbadałam sama kwas foliowy i b12 i wyniki w normie, b12 nawet ponad normę mi wyszło...

    oloowa2709 lubi tę wiadomość

    klz99vvj720njnd5.png
    12.12.2019 mamy ❤️
    Beta7dpt61,21;9dpt177,4;11dpt465,05;14dpt1965,72
    18.11.2019 FET ❄️
    10.2019 II IVF
    ❄️❄️❄️❄️
    —————————————-
    7.2019 FETx2 - beta <0,1
    6.2019 I IVF ❄️❄️
    —————————————-
    9.17 - pocz. starań; 9.18 Invimed
    Endometrioza I st., AMH 1,91
    MTHFR_677C-T hetero, PAI-1 homo
    on: morf. 1% Kariotypy: ok
  • Cicha. Ekspertka
    Postów: 202 83

    Wysłany: 31 lipca 2019, 17:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    i_ka wrote:
    Super Karr!
    Cicha a u Ciebie jak sytuacja, Ty już testowałas po transferze?

    Transfer był w poniedziałek, więc betowanie jeszcze przede mną. Chciałabym już teraz wiedzieć czy się udało :)

    PCOS, hashimoto, endometrioza,kir AA

    wrzesień 2018: ciąża naturalna - 5 tydzień [*]
    styczeń 2019: start z ivf
    marzec 2019: start stymulacji/długi protokół/pobrano 25 komórek
    kwiecień 2019: mamy 9 mrozaczków
    kwiecień 2019: criotransfer - 5 tydzień [*]
    lipiec 2019: criotransfer z Accofil, Encorton, Neoparin - 4 tydzień [*]
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7342 10415

    Wysłany: 31 lipca 2019, 17:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karr wrote:
    Dzięki, też czuję ulgę:)
    Pytanko do dziewczyn z mutacją genu Mthfr C677T, jakie i w jakich dawkach witaminy metylowane bierzecie? Na receptę?
    Ja mam mutację heterozygotyczną i biorę kwas foliowy metylowany 400mg, b12 metylowaną 1000mg. Do tego zwykłą b6 i Wit D3 4000. Wszystko bez recepty :)

    Karr lubi tę wiadomość

    oar843r8jpmp224p.png

    6 lat starań o kropka
    _____________________
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • Cicha. Ekspertka
    Postów: 202 83

    Wysłany: 31 lipca 2019, 17:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renesme wrote:
    Dziwne jest to wszystko bo ja mam te mutacje i dr kazał tylko jesc prewenit intensif że ja nie potrzebuje metylowanego kwasu foliowego a może powinnam dlatego też straciłam ciążę.

    Może skonsultuj to z immunologiem? Bo mi immunolog zalecił metylowane (też mam mutacje MTHFR)

    PCOS, hashimoto, endometrioza,kir AA

    wrzesień 2018: ciąża naturalna - 5 tydzień [*]
    styczeń 2019: start z ivf
    marzec 2019: start stymulacji/długi protokół/pobrano 25 komórek
    kwiecień 2019: mamy 9 mrozaczków
    kwiecień 2019: criotransfer - 5 tydzień [*]
    lipiec 2019: criotransfer z Accofil, Encorton, Neoparin - 4 tydzień [*]
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7342 10415

    Wysłany: 31 lipca 2019, 17:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renesme wrote:
    Dziwne jest to wszystko bo ja mam te mutacje i dr kazał tylko jesc prewenit intensif że ja nie potrzebuje metylowanego kwasu foliowego a może powinnam dlatego też straciłam ciążę.
    Też mi kazał brać Prewenit, ale jak mi powiedziałam, że biorę te witaminy w osobnych tabletkach, to kazał brać tak jak brałam :) Też mnie zdziwiło, że przy mutacji to zalecił, ale wolałam nie ryzykować i łykać swoje metyle 😜

    oar843r8jpmp224p.png

    6 lat starań o kropka
    _____________________
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7342 10415

    Wysłany: 31 lipca 2019, 17:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    i_ka wrote:
    Mi dr tez nie kazał metylowanych przy moich mutacjach, do tego zbadałam sama kwas foliowy i b12 i wyniki w normie, b12 nawet ponad normę mi wyszło...
    Jak masz ponad normę, to znaczy, że nie przyswajasz, co jest skutkiem mutacji. Dlatego lepiej brać metolywaną, nawet profilaktycznie, bo nie zaszkodzi a może pomóc.

    oar843r8jpmp224p.png

    6 lat starań o kropka
    _____________________
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • Karr Autorytet
    Postów: 784 852

    Wysłany: 31 lipca 2019, 18:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie też czytałam , że przy mutacji wyniki mogą być ponad normę nawet , bo gromadzi się w organizmie... chyba kupię metyle sama i będę łykać... albo myślałam , żeby zrobić jeszcze NK i pójść z wynikami do immunologa, żeby do dr S mieć jakiś papier, skoro on taki oporny :)

    f674ce6649.png

    DRUGA PROCEDURA
    2019.10. 9dpt - 155 ; 11dpt - 392 ; 15dpt - 2061 ; 21dpt - 10.348 ; 24dpt - ❤ 😍✊✊✊
    2019.05. 9dpt - 19 ; 11dpt - 24 ; 14dpt - 47 ; 18dpt - 216 ; 22dpt - 698 ; 24dpt - 851 ; 42dpt - 1756 ; 43dpt - 1615 (8t+4) :(
    2019.04. 9dpt 8,28 ; 11dpt 2,8 :(
    2019.02. punkcja, transfer odroczony


    PIERWSZA PROCEDURA
    2018.07./04./02. beta 3x0 :(
  • Cicha. Ekspertka
    Postów: 202 83

    Wysłany: 31 lipca 2019, 18:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karr wrote:
    No właśnie też czytałam , że przy mutacji wyniki mogą być ponad normę nawet , bo gromadzi się w organizmie... chyba kupię metyle sama i będę łykać... albo myślałam , żeby zrobić jeszcze NK i pójść z wynikami do immunologa, żeby do dr S mieć jakiś papier, skoro on taki oporny :)

    Tak, dr S bez wyników badań nic nie zaleci - tak już ma ;)

    Karr lubi tę wiadomość

    PCOS, hashimoto, endometrioza,kir AA

    wrzesień 2018: ciąża naturalna - 5 tydzień [*]
    styczeń 2019: start z ivf
    marzec 2019: start stymulacji/długi protokół/pobrano 25 komórek
    kwiecień 2019: mamy 9 mrozaczków
    kwiecień 2019: criotransfer - 5 tydzień [*]
    lipiec 2019: criotransfer z Accofil, Encorton, Neoparin - 4 tydzień [*]
  • oloowa2709 Autorytet
    Postów: 332 274

    Wysłany: 31 lipca 2019, 22:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja również dostałam zalecenia brania prewenit mimo ze mam obie mutacje. Akurat u mnie to sie sprawdziło, homocysteina pieknie spadala i reszta badan tzn kwas foliowy i witaminy b w ładnych wartościach. Ale będę to sprawdzać pp wakacjach bo ost wyniki sprzed pol roku.. Tez mam mieszane uczucia czy np. Nie powinnam brac acard od owu.. Mowil ze od pozytywnego testu zleci.. Tyle ze ja takiego nie widziałam w życiu u siebie a to już ponad 3 lata starań.. I wiecie co, boję się ze juz takiego nie zobaczę.. Vzeka. 5 a wizytę 19 sierpnia i zobaczymy jak tam torbiele. Jesli ich nie ma, namowie dr na inseminacje bo jednak chce wyczerpac wszytskie możliwości przed in vitro..

    Starania od 04.2016,Niedoczynnośc tarzcycy,Mutacje MTHFR C677T i A1298C., PAI1 homo,Hiperprolaktynemia05.2017 HSG, drozne oba
    07.2018 histeroskopia Endometrium polipowate.
    Mąż OK.
    10.2018 Start Invimed, badania, cykle stymulowane, torbiel 8cm...
    03. 2020 start 1 procedura, krótki PROTOKÓŁ, stymulacja nieudana, punkcja odwołana.

    06.2020 naturalny cud 🙏34 dc II, 35dc bhcg 5854, 37 dc 12144, 41dc jest zarodek i jest ♥️
    Ciąża na clexane, acard, letrox, prenatal.
    f2w3e6hhgugtnv3c.png
  • i_ka Autorytet
    Postów: 1446 1141

    Wysłany: 31 lipca 2019, 22:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikA_89! wrote:
    Jak masz ponad normę, to znaczy, że nie przyswajasz, co jest skutkiem mutacji. Dlatego lepiej brać metolywaną, nawet profilaktycznie, bo nie zaszkodzi a może pomóc.
    Dziwne, ze dr S widział te moje wyniki i uznał, ze wszystko jest ok. W ogóle jakoś nie chciał podejmować ze mną tematów mutacji, powiedział, ze te dwie co mam są łagodne i nie maja żadnego znaczenia. Dołożył mi tylko acard. A i B12 metylowana to nawet kazał odłożyć jak zobaczył, ze wynik jest ponad normę, a kwas foliowy wziąć do końca i potem już normalny brać. I już sama teraz nie wiem co robić? 🤦‍♀️
    Dziewczyny co biorą prewenit intensiv, bierzecie jeszcze osobno kwas foliowy?

    klz99vvj720njnd5.png
    12.12.2019 mamy ❤️
    Beta7dpt61,21;9dpt177,4;11dpt465,05;14dpt1965,72
    18.11.2019 FET ❄️
    10.2019 II IVF
    ❄️❄️❄️❄️
    —————————————-
    7.2019 FETx2 - beta <0,1
    6.2019 I IVF ❄️❄️
    —————————————-
    9.17 - pocz. starań; 9.18 Invimed
    Endometrioza I st., AMH 1,91
    MTHFR_677C-T hetero, PAI-1 homo
    on: morf. 1% Kariotypy: ok
‹‹ 316 317 318 319 320 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego