Forum Starając się z pomocą medyczną INVIMED POZNAŃ
Odpowiedz

INVIMED POZNAŃ

Oceń ten wątek:
  • i_ka Autorytet
    Postów: 781 472

    Wysłany: 24 stycznia, 16:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikA_89! wrote:
    W środę zapładniamy komórki i jak do rzeczywistości pójdzie to w sobotę transfer :) Urodziny w niedzielę planuję świętować w dwupaku 😍

    Co do DHEA, to ja brałam firmy Eljot, taki pomarańczowy. Wcześniej jednak sprawdziłam jaki mam poziom i wyszedł mi poniżej normy.
    Q10 łykałam jaki popadnie. Ostatnio chyba Naturell 😜
    Super Monia! Przyszły tydzień jest Wasz :) Wszystko musi pójść jak trzeba 🍀

    MonikA_89! lubi tę wiadomość

    oar89jcgzyqkxd26.png

    12.12.2019 mamy ❤️
    BetaHCG - 7dpt 61,21; 9dpt 177,4; 11 dpt 465,05; 14 dpt 1965,72
    18.11.2019 FET ❄️
    10.2019 II IVF
    Zostały ❄️❄️❄️❄️
    —————————————-
    22.07. 2019 FETx2 - beta <0,1
    6.2019 I IVF ❄️❄️
    09.17 - pocz. starań; 09.18 Invimed
    Endometrioza I st., HSG - ok,
    AMH 8.18-1,39, 1.19-1,89, 8.19-1,91
    MTHFR_677C-T hetero, PAI-1 homo
    on: morf. 1% Kariotypy: ok
  • Perelka Autorytet
    Postów: 360 386

    Wysłany: 24 stycznia, 16:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia jak szybciutko :) trzymam mocno kciuki żeby teraz wreszcie się udało ✊✊

    MonikA_89! lubi tę wiadomość

  • Asiulka84 Autorytet
    Postów: 1859 1282

    Wysłany: 24 stycznia, 16:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia no jak tak będziesz świętować urodziny to juz bedzie dobry znak😊kciuki za zarodeczki

    MonikA_89! lubi tę wiadomość

    Czekamy na syna 👶
    7295f0b3d0.png
    ~~~~~~~~~
    IV procedury in vitro - bez sukcesu
    Zostały nam❄❄
    ~~~~~~~~~
    AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
    MTHFR 1298A-C - homo
    PAI-1 - hetero
    NK - 21%
    ASA - 1:10
    ANA - ujemne
    ▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
    ▪endometrioza 1 stopień

    "Dopóki oddycham nie tracę nadziei"
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 6133 7781

    Wysłany: 24 stycznia, 17:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za wsparcie ♥️

    Asiulka84, Perelka, ZielonaPaprotka, Renessme, Karr, oloowa2709 lubią tę wiadomość

    5,5 roku starań o kropka
    _____________________
    Marzec '20 - AZ blastusia
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1,5, gru18-0,99, sie19-1,8, lis19- 2,2 , kir AA
  • Karr Autorytet
    Postów: 729 798

    Wysłany: 25 stycznia, 23:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, którym się ostatnio nie powiodło - przykro mi, ale walczcie dalej, nie możecie się poddać!
    Monia ✊✊✊ za komóreczki, zarodeczki i skuteczny transfer :)

    Ja jestem po kolejnym usg, test pappa prawidlowy, maluch ma 9cm i doktorek stwierdził, że tak jakby coś tam było między nogami, wygląda na chłopaka, ale wstydliwy i nóżki zaciskał, więc może upewnimy się na kolejnym usg dopiero ;) w sumie to mam wrażenie, że nic brzucha jeszcze nie mam, wieczorami tylko jakby bardziej widoczny...

    MonikA_89!, ZielonaPaprotka, Renessme lubią tę wiadomość

    f674ce6649.png

    DRUGA PROCEDURA
    2019.10. 9dpt - 155 ; 11dpt - 392 ; 15dpt - 2061 ; 21dpt - 10.348 ; 24dpt - ❤ 😍✊✊✊
    2019.05. 9dpt - 19 ; 11dpt - 24 ; 14dpt - 47 ; 18dpt - 216 ; 22dpt - 698 ; 24dpt - 851 ; 42dpt - 1756 ; 43dpt - 1615 (8t+4) :(
    2019.04. 9dpt 8,28 ; 11dpt 2,8 :(
    2019.02. punkcja, transfer odroczony


    PIERWSZA PROCEDURA
    2018.07./04./02. beta 3x0 :(
  • Perelka Autorytet
    Postów: 360 386

    Wysłany: 26 stycznia, 10:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny my zdecydowaliśmy się na trzecie ostatnie podejście:) nie chcemy w przyszłości sobie zarzucić że nie spróbowaliśmy. Pewnie się wyzerujemy do zera z oszczędności ale jakby się udało to każde pieniądze są tego warte. Dziś zrobiłam zamówienie suplementów za 470 zł ale chyba na 2-3 mc mam zapas. Mam juz wynik poziomu dhea i okazało sie że mam niedobór, wynik 0,8, a norma od 1,2 -6. Także też już lykam- oby pomoglo :) zamówiłam też ten koenzym alisson, który polecaliście.
    10 lutego mam wizytę u doktora zobaczymy czy będziemy startowali w marcu czy dluzsza suplementwcja i start w kwietniu:)

    Karr super że wszystko ok :) życzę spokojnej i nudnej ciąży:*

    Asiulka84, Karr, ZielonaPaprotka lubią tę wiadomość

  • Asiulka84 Autorytet
    Postów: 1859 1282

    Wysłany: 26 stycznia, 10:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karr wrote:
    Dziewczyny, którym się ostatnio nie powiodło - przykro mi, ale walczcie dalej, nie możecie się poddać!
    Monia ✊✊✊ za komóreczki, zarodeczki i skuteczny transfer :)

    Ja jestem po kolejnym usg, test pappa prawidlowy, maluch ma 9cm i doktorek stwierdził, że tak jakby coś tam było między nogami, wygląda na chłopaka, ale wstydliwy i nóżki zaciskał, więc może upewnimy się na kolejnym usg dopiero ;) w sumie to mam wrażenie, że nic brzucha jeszcze nie mam, wieczorami tylko jakby bardziej widoczny...
    Super kochana, moj maly tez na poczatku nie chcial pokazac co ma miedzy nogami😉wsumie jak juz znalam plec z nifty to pozniej na wizycie sie odsłonił. Mi brzuch dopiero od niedawna troche bardziej widac ale to tez zalezy ile zjem. A jak twoje samopoczucie jakies dolegliwosci.
    A tak wogole to teraz czekamy na Moni transfer dzy ktos jeszcze w najblizszym czasie?

    Czekamy na syna 👶
    7295f0b3d0.png
    ~~~~~~~~~
    IV procedury in vitro - bez sukcesu
    Zostały nam❄❄
    ~~~~~~~~~
    AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
    MTHFR 1298A-C - homo
    PAI-1 - hetero
    NK - 21%
    ASA - 1:10
    ANA - ujemne
    ▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
    ▪endometrioza 1 stopień

    "Dopóki oddycham nie tracę nadziei"
  • Karr Autorytet
    Postów: 729 798

    Wysłany: 26 stycznia, 14:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Generalnie ok, mdłości przeszły... tylko przeziebienie mnie dopadlo i kaszel i chyba naturalne lekarstwa (syrop z cebuli, sok malinowy) nie daja rady i musze isc do rodzinnego... :/

    f674ce6649.png

    DRUGA PROCEDURA
    2019.10. 9dpt - 155 ; 11dpt - 392 ; 15dpt - 2061 ; 21dpt - 10.348 ; 24dpt - ❤ 😍✊✊✊
    2019.05. 9dpt - 19 ; 11dpt - 24 ; 14dpt - 47 ; 18dpt - 216 ; 22dpt - 698 ; 24dpt - 851 ; 42dpt - 1756 ; 43dpt - 1615 (8t+4) :(
    2019.04. 9dpt 8,28 ; 11dpt 2,8 :(
    2019.02. punkcja, transfer odroczony


    PIERWSZA PROCEDURA
    2018.07./04./02. beta 3x0 :(
  • Asiulka84 Autorytet
    Postów: 1859 1282

    Wysłany: 26 stycznia, 15:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karr wrote:
    Generalnie ok, mdłości przeszły... tylko przeziebienie mnie dopadlo i kaszel i chyba naturalne lekarstwa (syrop z cebuli, sok malinowy) nie daja rady i musze isc do rodzinnego... :/
    Oj współczuję ja poki co raz bylam przeziebiona ale naszczescie syrop z cebuli cytryna imbir i miod postawily mnie na nogi. Teraz do dermatologa musze isc bo mi straszne uczulenie na rekach wyszlo :(

    Karr lubi tę wiadomość

    Czekamy na syna 👶
    7295f0b3d0.png
    ~~~~~~~~~
    IV procedury in vitro - bez sukcesu
    Zostały nam❄❄
    ~~~~~~~~~
    AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
    MTHFR 1298A-C - homo
    PAI-1 - hetero
    NK - 21%
    ASA - 1:10
    ANA - ujemne
    ▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
    ▪endometrioza 1 stopień

    "Dopóki oddycham nie tracę nadziei"
  • i_ka Autorytet
    Postów: 781 472

    Wysłany: 26 stycznia, 19:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski ja zejdę na zawał. Niedosyć, ze Pappa wyszło zle to od wczoraj rzygalam, a dzis miałam krwotok, ale to taki silny, ze byłam pewna, ze poroniłam. Karetka zabrała mnie na Polna, tam powiedzieli, ze ciąża żywa i wypisali do domu. A ja w domu nadal 🤮🤮🤮 i krwawiłam, wiec pojechalismy na IP na Lutycka. Tu potwierdzili, ze z ciąża ok, ale zostawili na noc i dostaje kroplówki na wzmocnienie. Jak jutro mi przejdzie to pójdę leżakować do domu.

    oar89jcgzyqkxd26.png

    12.12.2019 mamy ❤️
    BetaHCG - 7dpt 61,21; 9dpt 177,4; 11 dpt 465,05; 14 dpt 1965,72
    18.11.2019 FET ❄️
    10.2019 II IVF
    Zostały ❄️❄️❄️❄️
    —————————————-
    22.07. 2019 FETx2 - beta <0,1
    6.2019 I IVF ❄️❄️
    09.17 - pocz. starań; 09.18 Invimed
    Endometrioza I st., HSG - ok,
    AMH 8.18-1,39, 1.19-1,89, 8.19-1,91
    MTHFR_677C-T hetero, PAI-1 homo
    on: morf. 1% Kariotypy: ok
  • Asiulka84 Autorytet
    Postów: 1859 1282

    Wysłany: 26 stycznia, 19:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    i_ka wrote:
    Laski ja zejdę na zawał. Niedosyć, ze Pappa wyszło zle to od wczoraj rzygalam, a dzis miałam krwotok, ale to taki silny, ze byłam pewna, ze poroniłam. Karetka zabrała mnie na Polna, tam powiedzieli, ze ciąża żywa i wypisali do domu. A ja w domu nadal 🤮🤮🤮 i krwawiłam, wiec pojechalismy na IP na Lutycka. Tu potwierdzili, ze z ciąża ok, ale zostawili na noc i dostaje kroplówki na wzmocnienie. Jak jutro mi przejdzie to pójdę leżakować do domu.
    OMG kochana trzymaj sie dzielnie. A bierzesz jeszcze leki ? Koniecznie daj znac jutto jak sytuacja

    Czekamy na syna 👶
    7295f0b3d0.png
    ~~~~~~~~~
    IV procedury in vitro - bez sukcesu
    Zostały nam❄❄
    ~~~~~~~~~
    AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
    MTHFR 1298A-C - homo
    PAI-1 - hetero
    NK - 21%
    ASA - 1:10
    ANA - ujemne
    ▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
    ▪endometrioza 1 stopień

    "Dopóki oddycham nie tracę nadziei"
  • i_ka Autorytet
    Postów: 781 472

    Wysłany: 26 stycznia, 20:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiulka84 wrote:
    OMG kochana trzymaj sie dzielnie. A bierzesz jeszcze leki ? Koniecznie daj znac jutto jak sytuacja
    Biorę acard i besins. Dam jutro znać co i jak.

    oar89jcgzyqkxd26.png

    12.12.2019 mamy ❤️
    BetaHCG - 7dpt 61,21; 9dpt 177,4; 11 dpt 465,05; 14 dpt 1965,72
    18.11.2019 FET ❄️
    10.2019 II IVF
    Zostały ❄️❄️❄️❄️
    —————————————-
    22.07. 2019 FETx2 - beta <0,1
    6.2019 I IVF ❄️❄️
    09.17 - pocz. starań; 09.18 Invimed
    Endometrioza I st., HSG - ok,
    AMH 8.18-1,39, 1.19-1,89, 8.19-1,91
    MTHFR_677C-T hetero, PAI-1 homo
    on: morf. 1% Kariotypy: ok
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 6133 7781

    Wysłany: 26 stycznia, 21:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    I_ka, trzymaj się! Dobrze, że zostałaś na obserwacji, będziesz się czuła bezpieczniej. Trzymam kciuki, żeby z dzidzią było wszystko w porządku ✊✊✊✊✊

    5,5 roku starań o kropka
    _____________________
    Marzec '20 - AZ blastusia
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1,5, gru18-0,99, sie19-1,8, lis19- 2,2 , kir AA
  • Perelka Autorytet
    Postów: 360 386

    Wysłany: 26 stycznia, 21:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ika biedactwo, trzymaj się!!! Oby już jutro było lepiej, najważniejsze że z maleństwem wszystko dobrze :* dużo zdrówka i siły dla Was !

  • Renessme Koleżanka
    Postów: 43 38

    Wysłany: 26 stycznia, 21:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ika wszystkiego dobrego dla Was. W szpitalu nie mówili skąd to krwawienie?

    20.02.2020 508g💓👶22tc
    14.02.2020 460g👶💓21tc
    30.01.2020 380 g ma synuś 👶💓19
    tc
    02.01.2020 10,5cm👶💓15tc
    13.12.2019 synuś 8cm💓👶12tc
    31.10.2019 potwierdzenie 💓
    03.10.2019 ICSI 4BA zostań z nami
    05.2019 ICSI 😞8tc 4 AA
  • Mania30 Znajoma
    Postów: 17 7

    Wysłany: 27 stycznia, 10:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ika trzymam kciuki żeby wszystko bylo dobrze✊

  • oloowa2709 Ekspertka
    Postów: 187 71

    Wysłany: 27 stycznia, 10:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ika 3maj się kochana 🙏

    Starania od 04.2016, Niedoczynnośc tarzcycy,
    Hiperprolaktynemia,
    05.2017 HSG, drozne oba
    07.2018 histeroskopia Endometrium polipowate-
    Mutacje MTHFR C677T i A1298C., pai1 homo
    Mąż ok
    10.2018 rozpoczęcie leczenia w invimed, AMH 2.30
    12. 2018 i 01.2019 cykl na ovitrelle,
    02.2019 lametta + ovitrelle
    03.2019 lametta + ovitrelle, torbiel...
    08.2019 AMH 1.63...
    02.2020 AMH 1.77
    marzec 2020 start 1 procedura?
  • i_ka Autorytet
    Postów: 781 472

    Wysłany: 27 stycznia, 12:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzięki ogromne za wsparcie. Ja jestem już w domu, na razie muszę leżeć. Jeszcze jakieś drobne krwawienie się pojawia. Dostałam dodatkowo luteinę i aspargin. I za jakoś tydzień mam pójść do swojego lekarza.
    A teraz uwaga: poprosiłam męża, żeby kupił mi majtki do szpitala. Kupił - stringi 🤦‍♀️ I teraz wyobraźcie sobie, ze miałabym je nosić z ta wielka szpitalna wkładka. Mysle, ze zrobiłabym szał na oddziale 😀 śmieje się, ze specjalnie to zrobił, bo w stringach to mnie chyba nigdy nie widział.

    MonikA_89!, Asiulka84, Perelka lubią tę wiadomość

    oar89jcgzyqkxd26.png

    12.12.2019 mamy ❤️
    BetaHCG - 7dpt 61,21; 9dpt 177,4; 11 dpt 465,05; 14 dpt 1965,72
    18.11.2019 FET ❄️
    10.2019 II IVF
    Zostały ❄️❄️❄️❄️
    —————————————-
    22.07. 2019 FETx2 - beta <0,1
    6.2019 I IVF ❄️❄️
    09.17 - pocz. starań; 09.18 Invimed
    Endometrioza I st., HSG - ok,
    AMH 8.18-1,39, 1.19-1,89, 8.19-1,91
    MTHFR_677C-T hetero, PAI-1 homo
    on: morf. 1% Kariotypy: ok
  • i_ka Autorytet
    Postów: 781 472

    Wysłany: 27 stycznia, 12:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renessme wrote:
    Ika wszystkiego dobrego dla Was. W szpitalu nie mówili skąd to krwawienie?
    Prawdopodobnie krwiak. Dzisiaj na usg lekarz widział jeszcze jakieś małe krwiaczki, wiec krwawienie może znowu się pojawić. Ale mówi, ze one nie wyglądają groźnie.

    oar89jcgzyqkxd26.png

    12.12.2019 mamy ❤️
    BetaHCG - 7dpt 61,21; 9dpt 177,4; 11 dpt 465,05; 14 dpt 1965,72
    18.11.2019 FET ❄️
    10.2019 II IVF
    Zostały ❄️❄️❄️❄️
    —————————————-
    22.07. 2019 FETx2 - beta <0,1
    6.2019 I IVF ❄️❄️
    09.17 - pocz. starań; 09.18 Invimed
    Endometrioza I st., HSG - ok,
    AMH 8.18-1,39, 1.19-1,89, 8.19-1,91
    MTHFR_677C-T hetero, PAI-1 homo
    on: morf. 1% Kariotypy: ok
  • Nadzieja94 Autorytet
    Postów: 491 190

    Wysłany: 27 stycznia, 12:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny chcemy z mężem umówić się na pierwszą konsultacje do invimed w Poznaniu. Nie mam pojęcie a jakiego lekarza wybrać żeby się odpowiednio nami zajął?
    Jestem świeżo po hsg niestety nie wspominam dobrze tego badania mąż ma wyniki nasienia poza tym ja MMA inne również badania wszystkie hormony miałam też u zwykłego giną 3 miesięczna obserwacje owulacji niestety myślę że czas udać się do kliniki bo zwykły gin mi tu już nie pomoże.

    Starania od 2016r
    Listopad2018 ciąża poronienie na Zawsze w sercu Aniołku 💓
    Stwierdzono insulinooporność z hiperinsulinizmem
    Leki i wspomagacze :
    ▪️metformax,
    ▪️bromergon,
    ▪️duphaston,
    ▪️acard,
    ▪️prenatal uno.
    TEST Roma w normie ✔️
    ca125 lekko podwyższone.
    Biocenoza pochwy- prawidłowa ✔️
    HSG-oba jajowody drożne✔️
    Amh 2,9
    ASA z krwi - ujemne ✔️
    AOA- czkema na wynik ❓
    Oporność na reaktywne białko C-czekam na wynik❓
    Witamina D3OH- do zrobienia
    Homocysteina- do zrobienia
    Kwas foliowy-do zrobienia
    Witamina B12- do zrobienia
    Wyniki męża - morfologia 3% podwyższona Lepkość pozostałe parametry w normie
    Wizyta w klinice 24.02 PLAN USTALONY POROBIĆ BADANAI ZLECONE PRZEZ LEKARZA I WSTAWIĆ SIĘ Z KOMPLETEM BADAŃ NA WIZYCIE
    MAMA ANIOŁKA 💔💞
‹‹ 438 439 440 441 442 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Projekt OvuFriend: "Opracowanie nowych w skali światowej rozwiązań w obszarze uczenia maszynowego wspierających w planowaniu rodziny i pokonywaniu problemu niepłodności" współfinansowany przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju w ramach programu Inteligentny Rozwój 2014-2020.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do OvuFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)