INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika chodziła do pani Kasi na Półwiejską i sobie chwaliła. Ja natomiast zapisałam się do doktorki (nie pamiętam nazwiska, jedyna kobieta tam i jako jedyna robi aku) do Invimed, ale w końcu nie skorzystalam. Natomiast ceny są wyższe +/- za sesję 20zł.
Szukałam po wielu miejscach i szczerze miałam trochę problem z tym ,że w niektórych miejscach mówili mi przez telefon ,że mnie noszą maseczki i to nie martwiłoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2020, 09:47
Danadana -
Ja chodziłam po pierwszym nie udanym do Pani Iwony Kotowskiej. Dobre wrażenie na mnie zrobiła. Dziewczyna z forum mi ja poleciła, ale niestety potem gabinet był zamknięty przez covid a potem moja choroba i zrezygnowałam. Myśle, żeby wrócić jakby ten transfer nie był tym szczęśliwym, ale zastanawiam się czy może w Invimedzie bardziej się znają, jeżeli chodzi o typowo poprawienie parametrów do procedury in vitro. Pani Iwona tez pod to mi robiła zabiegi ale ona również leczy inne schorzenia. Tylko zastanawiam się czy w ogóle warto bo Dr S jak zapytałam to był sceptyczny dość 😀beta 6dpt 70 7dpt 130 9dpt 461 11dpt 1414 16dpt 18 360 19dpt 33 750 25 dpt jest ❤️ 30 dpt są ❤️❤️
Dwa ❄️❄️ czekają -
Ja chodzilam na aku ale przed pobraniem komórek. Miałam wtedy lepszy wynik niż w pierwszej procedurze ale miałam również inne dawki leków stymulacyjnych i brałam suple, których wczesniej nie brałam bo zakładaliśmy, że problem leży po męża stronie. Po tamtej procedurze uzyskałam 4 blastocysty z 9 dojrzałych komórek wiec calkiem spoko.
ALE ja prawde mowiac bardziej niz w igły wierzę, ze w te rzeczy dookoła - tzn. może zioła ale też dogrzewanie organizmu od środa, dieta itp.
Byłam też raz na igłach po transferze i niby już miałam "pulsy ciążowe" ale była lipa.
Nie mam więc zdania jeśli o to chodzi 🤷♀️ZielonaPaprotka lubi tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
lukaszkowa wrote:Ja chodzilam na aku ale przed pobraniem komórek. Miałam wtedy lepszy wynik niż w pierwszej procedurze ale miałam również inne dawki leków stymulacyjnych i brałam suple, których wczesniej nie brałam bo zakładaliśmy, że problem leży po męża stronie. Po tamtej procedurze uzyskałam 4 blastocysty z 9 dojrzałych komórek wiec calkiem spoko.
ALE ja prawde mowiac bardziej niz w igły wierzę, ze w te rzeczy dookoła - tzn. może zioła ale też dogrzewanie organizmu od środa, dieta itp.
Byłam też raz na igłach po transferze i niby już miałam "pulsy ciążowe" ale była lipa.
Nie mam więc zdania jeśli o to chodzi 🤷♀️beta 6dpt 70 7dpt 130 9dpt 461 11dpt 1414 16dpt 18 360 19dpt 33 750 25 dpt jest ❤️ 30 dpt są ❤️❤️
Dwa ❄️❄️ czekają -
ZielonaPaprotka wrote:A czy miałaś lepsze AMH albo FSH po suplach? Tez masz niskie AMH? Bo coś mi się tak kojarzy? Mi niby wzrosło ale za dużej różnicy w ilości komórek nie było
Potem AMH zjechalo do 1, mialam 9 komórek i 4 blastocysty z tego👪🐶🌲
Invimed Poznań
lukaszkowa wrote:Ja mialam AMH 2 - mialam 6 komorek, dotrwaly tylko dwa trzydniowce.
Potem AMH zjechalo do 1, mialam 9 komórek i 4 blastocysty z tegobeta 6dpt 70 7dpt 130 9dpt 461 11dpt 1414 16dpt 18 360 19dpt 33 750 25 dpt jest ❤️ 30 dpt są ❤️❤️
Dwa ❄️❄️ czekają -
ZielonaPaprotka wrote:Szok, czyli Dr S ma racje to jest biologia i nic nie przewidzisz 😀
ZielonaPaprotka lubi tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
ZielonaPaprotka wrote:Dziewczyny, a czy każda z was, której się udało chodziła na akupunkturę? Gdzie chodziłyście? Invimed? Ile razy najlepiej pójść ?
Ja nie chodziłam, a się udało
Ale słuchałam muzyki relaksacyjnej zawierającej dźwięki binauralnepolecam na stres, niepokój czy zdenerwowanie
ZielonaPaprotka lubi tę wiadomość
-
Danadana wrote:Ja dziś narzekałam na brak objawów...a właśnie przyszło krwawienie i brzuch boli jak na okres
jutro termin miesiączki, myślałam, że na tych lekach okresu nie dostanę... Ech...
ja mialam 7/ 8 dpt krew
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Danadana wrote:Ja dziś narzekałam na brak objawów...a właśnie przyszło krwawienie i brzuch boli jak na okres
jutro termin miesiączki, myślałam, że na tych lekach okresu nie dostanę... Ech...
Może to być krwawienie implantacyjne.
Staraj się być dobrej myśli. Trzymam kciuki.
Kiedy masz zrobić betę? -
Ja nie jestem ekspertem i nie przewertowalam calego forum, ale nie znam chyba realnie przypadku zeby ktos na lekach faktycznie dostal miesiaczke. Jesli masz obawy skocz jutro na progesteron.
Danadana lubi tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
_meva_ wrote:Lukaszkowa, czy Ty miałaś bóle brzucha przy krwawieniach albo po?
Nie mowie, ze zawsze tak było, chyba czasem mnie cos tam ciagnelo ale u mnie charakterystyczne bylo/jest to, ze leci bez innych dolegliwosci.
Ale cos faktycznie musialo byc, ze moze mnie bolalo bo bralam sporo magnezu na poczatku zeby nie bylo skurczu...
Moze mnie bolalo, ale nie zapamietalam tego bo wiedzialam, ze to raczej nie miesiaczka bo od poczatku monitorowalam proga - w dniu transferu, 3 dpt potem 7dpt i juz przy kazdej becie👪🐶🌲
Invimed Poznań
Basia - 6/12/2023 3680g