INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Mania30 wrote:Jest zajeb..... urosło do 10 także od jutra zastrzyki i we wtorek transfer
Ja wczoraj miałam endo 9mm - jutro mam zbadać proga i jak będzie odpowiedni to zastrzyki od piątku i w poniedziałek transfer.
Rozłożyło nam się na trzy dni: piątek (She_Wolf), ja w poniedziałek i wtorek (Mania30).
Mam nadzieję, że będziemy miały wspaniały świąteczny prezent w postaci wysokich bet!! ✊✊lukaszkowa, Danadana, MonikA_89!, Fisia, Mania30, penceence, She_Wolf lubią tę wiadomość
Starania od 01.2017
12.2019 rozpoczęcie leczenia w Invimed
08.2020 rozpoczęcie procedury IMSI
10.2020 pierwsza punkcja
11.2020 transfer - nieudany
12.2020 transfer drugiego zarodka - w oczekiwaniu na testowanie... -
Fajnie dziewczyny, razem razniej.
Dana a Ty robilas dzis bete, czy czekasz do jutra?👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
KASIA wrote:Super!
Ja wczoraj miałam endo 9mm - jutro mam zbadać proga i jak będzie odpowiedni to zastrzyki od piątku i w poniedziałek transfer.
Rozłożyło nam się na trzy dni: piątek (She_Wolf), ja w poniedziałek i wtorek (Mania30).
Mam nadzieję, że będziemy miały wspaniały świąteczny prezent w postaci wysokich bet!! ✊✊
Trzymam mocno kciuki dziewczyny!!! 🤞KASIA, She_Wolf lubią tę wiadomość
-
lukaszkowa wrote:Fajnie dziewczyny, razem razniej.
Dana a Ty robilas dzis bete, czy czekasz do jutra?Danadana -
Danadana wrote:Czekam dzielnie do jutra.... 😆 Pewnie dzisiejsza noc będzie ciekawa. A potem odświeżanie strony Luxmedu co 5 sekund... 😆 Mam nadzieję, że wyniki będą jutro, bo oszaleję. 😳👪🐶🌲
Invimed Poznań
Danadana wrote:Czekam dzielnie do jutra.... 😆 Pewnie dzisiejsza noc będzie ciekawa. A potem odświeżanie strony Luxmedu co 5 sekund... 😆 Mam nadzieję, że wyniki będą jutro, bo oszaleję. 😳
Trzymam kciuki 🤞straszne jest to uczucie jak strona z wynikiem się odswieża.Danadana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDanadana wrote:😆😆 po prostu nie chcę chyba tej wiadomości 😆😆 teraz mam chociaż nadzieję, boję się przywalenia rzeczywistości.... 😓 Ale zobaczymy 🤞🤞🤞🤞
Trzymam kciuki i czekam na wieści!
Ja myślałam, ze etap kłucia mam już za sobą, a mój gin wczoraj wyskoczył z neoparinem do konca 22 tygodnia 😕 albo się odzwyczaiłam, albo boli bardziej niż prolutex. No ale nic, kłujemy 🙈Danadana lubi tę wiadomość
-
Asiemka wrote:Trzymam kciuki i czekam na wieści!
Ja myślałam, ze etap kłucia mam już za sobą, a mój gin wczoraj wyskoczył z neoparinem do konca 22 tygodnia 😕 albo się odzwyczaiłam, albo boli bardziej niż prolutex. No ale nic, kłujemy 🙈Mam jakieś opory dawania zastrzyków w brzuch, bo mam wrażenie, że te igły są tępe plus nie bardzo mam się jak na brzuchu chwycić. Z prolutexem nie miałam takiego problemu 🤷🏻♀️
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Jednak pękłam 😆 i nasikałam na patyk....są dwie kreski!!!!!!
Niestety, znów miałam małe plamienie. Zgłaszać to? Czy najpierw czekać na jutrzejszy wynik?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2020, 19:49
Asiemka, lukaszkowa, KASIA, ZielonaPaprotka, Martita92, Fisia, Agak, MonikA_89!, penceence, mo_Nika lubią tę wiadomość
Danadana -
nick nieaktualnyDanadana wrote:Jednak pękłam 😆 i nasikałam na patyk....są dwie kreski!!!!!!
Niestety, znów miałam małe plamienie. Zgłaszać to? Czy najpierw czekać na jutrzejszy wynik?
Aaaaaaaa! Super)) to czekamy na jutrzejszy wynik!
Danadana, lukaszkowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonikA_89! wrote:To dziadostwo boli niestety. Ja się kłuje od transferu i raczej do końca połogu będę. Już mi się miejsca na udach kończą, bo całe są w siniakach
Mam jakieś opory dawania zastrzyków w brzuch, bo mam wrażenie, że te igły są tępe plus nie bardzo mam się jak na brzuchu chwycić. Z prolutexem nie miałam takiego problemu 🤷🏻♀️
Monika, tez zauważyłam, ze igła tępajedyny plus tych zastrzyków to cena 🙈 nie sprawdziłam w domu i w aptece myślałam, ze pomyłka jak usłyszałam 3,20 zł 🙈🙈
-
Danadana wrote:Jednak pękłam 😆 i nasikałam na patyk....są dwie kreski!!!!!!
Niestety, znów miałam małe plamienie. Zgłaszać to? Czy najpierw czekać na jutrzejszy wynik? -
Mania30 wrote:Bez wyniku bety myślę że nic ci nie powie. Szkoda że dziś nie zrobiłaś. Ale nadzieja jest. Możesz napisać ale pewnie powie ci że masz betę zrobic
no i przede wszystkim gratulacje!!!!!
wspaniałe wieści!!
Danadana lubi tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Danadana wrote:A mam zrobić badanie bez tabsów jeszcze i zastrzyku?
Bo teoretycznie o 6.30 zawsze biorę Besins,a o 8 zastrzyk, badanie mam na 07.30....Danadana lubi tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
lukaszkowa wrote:Ja robilam bez lekow zeby zobaczyc jak maksymalnie spada. Jak masz sie jak zorganizowac to wez tabsa i zastrzyk po oddaniu krwi
A mnie dziś cały dzień boli brzuch... 🙁 miałam hydraulikow bo mi piec szwankuje i mam 20 stopni w domu, musiałam jechać na mszę z mamą bo nie miała jak się dostać... cały czas coś że nawet nie mogłam sobie odpocząć...🙁 no i teraz maleństwo daje mi popalić...08 - 2016 rozpoczęcie starań;
06 - 2018 rozpoczęcie leczenia w InVimed
19-10-2018 kriotransfer - nieudany
21-11-2018 II kriotransfer - udany
17-12-2018 bijące serduszko
21-08-2019 przychodzi na świat Helenka
16-07-2020 kriotransfer - nieudany
17-08-2020 kriotransfer - udany
28-04-2021 przychodzi na świat Antonina -
Danadana wrote:Jednak pękłam 😆 i nasikałam na patyk....są dwie kreski!!!!!!
Niestety, znów miałam małe plamienie. Zgłaszać to? Czy najpierw czekać na jutrzejszy wynik?Danadana lubi tę wiadomość
beta 6dpt 70 7dpt 130 9dpt 461 11dpt 1414 16dpt 18 360 19dpt 33 750 25 dpt jest ❤️ 30 dpt są ❤️❤️
Dwa ❄️❄️ czekają