INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Danadana wrote:Chyba wykrakałam złe, Dziewczyny.... Właśnie zaczęłam plamić żywą krwią 😓😓 napisałam do Koordynatorki....
Danadana lubi tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Udana II procedura IVF, 4 transfer (Intralipid, Prograf, Encorton).
Janek - 13/07/2021 4130g, 58cm szczęścia.
Marzec 2023 - ciąża naturalna.
Basia - 6/12/2023 3680g -
Danadana wrote:Schiza na maxa 😵 chyba w poprzednim życiu byłam bardzo niegrzeczna...
Chciałam się umówić na wcześniejszą godzinę do dr S,ale nic się, niestety nie zwolniło, więc pół dnia męki jutro przede mną.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2020, 17:56
👪🐶🌲
Invimed Poznań
Nie, nie boli mnie. Poczekam już do jutra, bardziej się boję teraz na IP jechać w pandemii.. ja mam nadżerkę i zastanawiam się, czy to nie ona daje się we znaki.
Tak czy siak, niech mi już powiedzą, czy ta ciąża jest czy jej nie ma, bo oszaleję na maxa.
A Ty jak się dziś czujesz?Danadana -
Danadana wrote:Nie, nie boli mnie. Poczekam już do jutra, bardziej się boję teraz na IP jechać w pandemii.. ja mam nadżerkę i zastanawiam się, czy to nie ona daje się we znaki.
Tak czy siak, niech mi już powiedzą, czy ta ciąża jest czy jej nie ma, bo oszaleję na maxa.
A Ty jak się dziś czujesz?
Co do IP ja bylam i mialam test na wejscie i ogolnie bylam zadowolona - teraz jest o wiele puściej niż normalnie. Ale jesli jest okej to okej, ocenisz sama.👪🐶🌲
Invimed Poznań
Oni pewnie by mnie zbadali, ale czy coś dadzą? Wątpię... Już jakoś się dokulam do jutra. Testy robią pacjentom, ale czy lekarzom
? Wiem, że nie codziennie, bo mam koleżankę na IP w Bydgoszczy
Ale no można o tym gadać godzinami. Wiadomo - jak trzeba jechać to trzeba i nie ma co się zastanawiać.
To dobrze, że jest dobrze 😃 życzę Ci samych takich dni! 💗Danadana -
Dziewczyny ja miałam powtórzyć dzisiaj i jest beta 13 wiec spada☹️ Pisałam do Invimedu i narazie nie kazali odstawiać leków. Nie wiem jaki w tym sens. No nic może luty będzie mój 😊 narazie znikam z forum. Życzę wam powodzenia, trzymajcie się ❤️❤️❤️beta 6dpt 70 7dpt 130 9dpt 461 11dpt 1414 16dpt 18 360 19dpt 33 750 25 dpt jest ❤️ 30 dpt są ❤️❤️
Dwa ❄️❄️ czekają -
nick nieaktualnyMania30 wrote:8dpt beta <0.5
Nie wiem jestem załamana powtórzę w piątek ale jak porównywałam w tym samym dniu ostatnio nie była za wysoka bo ok 33
Więc raczej nie będę sobie robić nadzieji -
nick nieaktualnyDanadana wrote:Chyba wykrakałam złe, Dziewczyny.... Właśnie zaczęłam plamić żywą krwią 😓😓 napisałam do Koordynatorki....
-
ZielonaPaprotka wrote:Dziewczyny ja miałam powtórzyć dzisiaj i jest beta 13 wiec spada☹️ Pisałam do Invimedu i narazie nie kazali odstawiać leków. Nie wiem jaki w tym sens. No nic może luty będzie mój 😊 narazie znikam z forum. Życzę wam powodzenia, trzymajcie się ❤️❤️❤️
okropne jest to co Cię spotkało, ale myśle, że za plusik można wziac, ze cos drgnęło.
Trzymaj się, zdrówka bo to najwazniejszeZielonaPaprotka lubi tę wiadomość
👪🐶🌲
Invimed Poznań
nick nieaktualnyZielonaPaprotka wrote:Dziewczyny ja miałam powtórzyć dzisiaj i jest beta 13 wiec spada☹️ Pisałam do Invimedu i narazie nie kazali odstawiać leków. Nie wiem jaki w tym sens. No nic może luty będzie mój 😊 narazie znikam z forum. Życzę wam powodzenia, trzymajcie się ❤️❤️❤️
-
Ula30 wrote:Dużo tego plamienia? Dobrze, że brzuch nie boli. Ja ostatnio przy moim brązowym plamieniu wzięłam dodatkowo jeden doustny i jeden dopochwowy Besins. No i leż i nic nie rób, odpoczywaj. O której wizyta jutro?
Nie,nie bardzo dużo, ale trochę było . Niestety, u mnie właśnie to nie była ciemna krew tylko taka żywa... Tez wzięłam jeden Besins i leżę... Ale cały dzień siedziałam (praca) i nic specjalnego nie robiłam, więc w sumie niczym się nie zmęczyłam...
Jutro 14.50. 😓Danadana -
Ula30 wrote:Przykro bardzo 😢. Trzymaj się dzielnie. Masz dalszy plan działania?
-
nick nieaktualnyMania30 wrote:Tzn tak narazie jeszcze czekam bo @ nie mam ani się nie zapowiada ale tym też nie można się sugerować wiem, ale mi się nigdy nie spóźnia co najwyższej przychodzi za wcześnie powtórzę betę bo itak zrobiłam ją wcześniej niż powinnam. Mam jeszcze dwa zarodki ale narazie o nich nie mysle
-
nick nieaktualnyDanadana wrote:Nie,nie bardzo dużo, ale trochę było . Niestety, u mnie właśnie to nie była ciemna krew tylko taka żywa... Tez wzięłam jeden Besins i leżę... Ale cały dzień siedziałam (praca) i nic specjalnego nie robiłam, więc w sumie niczym się nie zmęczyłam...
Jutro 14.50. 😓 -
nick nieaktualnyPaprotka, Mania, tak mi przykro
Ale coś drgneło najważniejszy jest plan działania. Nie teraz, to za miesiąc, za dwa, ale w końcu się uda, mówię Wam!
Mam jeszcze do Was jedno pytanie: odebrałam wyniki KIR, niestety haplo AA i prawie same hamujące
Niestety immunolog nie skierowała od razu męża na HLA-C. Napisałam do koordynatorki, kiedy można podjechać i je zrobić, ale widziałam samo to badanie też na Medgen.
Czy któraś z Was ma też AA? co się wtedy robi? Jest jakaś szansa i leczenie w trakcie procedury?
Dziewczyny, super, że Wam ciąże się tak dobrze rozwijają! Jesteście namacalnym dowodem, że każdej z nas się uda
-
nick nieaktualnyFisia wrote:Paprotka, Mania, tak mi przykro
Ale coś drgneło najważniejszy jest plan działania. Nie teraz, to za miesiąc, za dwa, ale w końcu się uda, mówię Wam!
Mam jeszcze do Was jedno pytanie: odebrałam wyniki KIR, niestety haplo AA i prawie same hamujące
Niestety immunolog nie skierowała od razu męża na HLA-C. Napisałam do koordynatorki, kiedy można podjechać i je zrobić, ale widziałam samo to badanie też na Medgen.
Czy któraś z Was ma też AA? co się wtedy robi? Jest jakaś szansa i leczenie w trakcie procedury?
Dziewczyny, super, że Wam ciąże się tak dobrze rozwijają! Jesteście namacalnym dowodem, że każdej z nas się uda -
nick nieaktualnyUla30 wrote:Niestety nie podpowiem dokładnie, u mnie wyszedł kir Bx i brakowało mi kilku implantacyjnych, brałam na to Accofil. Czy też się go daje w przypadku AA- nie wiem. Kiedy kolejna wizyta u immunolog? Na pewno ona więcej powie.
Mam konsultację dopiero 30 grudnia, dlatego myślałam, czy by już nie wysłać męża na HLA-C. I z nerwów wysiądę przez święta, bo myślałam, że KIRy będą tylko formalnością i w styczniu ruszymy z procedurą.
Już co nieco poczytałam na wątku o KIRach, nie mam niestety żadnego implantacyjnego
Nie mam pojęcia, jak ja zaszłam w dwie, co prawda nieudane, ale zawsze ciąże -
Danadana wrote:Nie,nie bardzo dużo, ale trochę było . Niestety, u mnie właśnie to nie była ciemna krew tylko taka żywa... Tez wzięłam jeden Besins i leżę... Ale cały dzień siedziałam (praca) i nic specjalnego nie robiłam, więc w sumie niczym się nie zmęczyłam...
Jutro 14.50. 😓
Dana spokojnie, ja miałam prawie zawał już dwa razy. Mi leciała jadoczerwona krew, to nie było plamienie. Do tego wyleciał mi skrzep i miałam bóle brzucha. Po kontrolach okazało się, że wszystko ok. To wciąż może być krwawienie implantacyjne.
Ja dzięki lukaszkowej jakoś to przetrzymałam 😘Danadana lubi tę wiadomość