INVIMED POZNAŃ
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobuska nie byłam z mezem, bo założyłam z góry, że nie może ze względu na covid ale teraz zasiałaś we mnie ziarno niepewności. Mogłam spytac jak się umawiałam... Kurde że też na to nie wpadłam... Mi już nie kazali badać jak beta przekroczyła 1000 tylko dostałam termin wizyty. Daj znać na kiedy u Ciebie wyznaczą wizytę 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2021, 14:18
Starania od 2016
06-11.2020 3 x IUI ☹️ ICSI(2 transfery) ☹️
Zmiana kliniki + badanie immunologii
04.2021 IMSI Mamy ❄️❄️
05.2021 transfer 3bb ❄️ z 5 doby (z akupunkturą, Clexane, wlewem z accofilu, intralipidem i encortolonem) 6dpt beta 45, 8dpt beta 149, 11dpt beta 507, 13dpt beta 1280, 25 dpt❤️
21.11.2021 urodził się Kacper 1045 gram -
Geraltowa wrote:Dobuska nie byłam z mezem, bo założyłam z góry, że nie może ze względu na covid ale teraz zasiałaś we mnie ziarno niepewności. Mogłam spytac jak się umawiałam... Kurde że też na to nie wpadłam... Mi już nie kazali badać jak beta przekroczyła 1000 tylko dostałam termin wizyty. Daj znać na kiedy u Ciebie wyznaczą wizytę 😍
-
Ja jeździłam sama bo mąż zazwyczaj w pracy i tylko mnie odbierał po wizytach ale też nie zawsze. Nie narzekam bo mam do kliniki pół godzinki tramwajem 🙂
Piękny suwaczek! Ja też chcę takie cudo, Dobuska jak to zrobić?
Starania od 2016
06-11.2020 3 x IUI ☹️ ICSI(2 transfery) ☹️
Zmiana kliniki + badanie immunologii
04.2021 IMSI Mamy ❄️❄️
05.2021 transfer 3bb ❄️ z 5 doby (z akupunkturą, Clexane, wlewem z accofilu, intralipidem i encortolonem) 6dpt beta 45, 8dpt beta 149, 11dpt beta 507, 13dpt beta 1280, 25 dpt❤️
21.11.2021 urodził się Kacper 1045 gram -
Geraltowa wrote:Ja jeździłam sama bo mąż zazwyczaj w pracy i tylko mnie odbierał po wizytach ale też nie zawsze. Nie narzekam bo mam do kliniki pół godzinki tramwajem 🙂
Piękny suwaczek! Ja też chcę takie cudo, Dobuska jak to zrobić?
Już Ci wysyłam.
Wchodzisz tutaj https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html
Potem wybierasz szablon i tam przechodzisz przez wszystkie kroki i później kopiujesz adres z pierwszego okienka (wyskoczy Ci ich cztery czy pięć) i wklejasz to w stopce.Geraltowa lubi tę wiadomość
-
dobuska wrote:Podobno u chłopców częściej są mniejsze wzrosty, a u dziewczynek bardzo duże. U mnie by się zgadzało, bo ja już od dnia transferu wiem, że to chłopak.
Cudownie dobuska 😍✊
A ze chłopak to wiadomo bo od początku ochrzczony Kajtkiem został a nie Kajtkową😁😘
Czyli Pan od volvo się spisał dom drzewo i Kajtus ❤️
Jeśli wszystko jest to cudnie jak czegoś jeszcze brak to się i zbuduje i posadzi 🥰
Liczę ze jesteś moim wzorem do naśladowania wiec zobaczymy co mi doktor powie na wizycie w piatek ✊będzie 7dc i oby moje jajka coś ruszyły a nie tak jak na poprzedniej stymulacji ze głucho i ciemno wszedzie 😕dobuska, kate2friend lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Na to wygląda. I ono jest zupełnie w normie, ale człowiek się naczyta w internecie i później świruje.
Czekam na termin wizyty.
Nie zamierzam już badać. Oooo na pewno nie...
No chyba, że będą mi kazali, ale oby nie.dobuska lubi tę wiadomość
-
Marzycielka7 wrote:Cudownie dobuska 😍✊
A ze chłopak to wiadomo bo od początku ochrzczony Kajtkiem został a nie Kajtkową😁😘
Czyli Pan od volvo się spisał dom drzewo i Kajtus ❤️
Jeśli wszystko jest to cudnie jak czegoś jeszcze brak to się i zbuduje i posadzi 🥰
Liczę ze jesteś moim wzorem do naśladowania wiec zobaczymy co mi doktor powie na wizycie w piatek ✊będzie 7dc i oby moje jajka coś ruszyły a nie tak jak na poprzedniej stymulacji ze głucho i ciemno wszedzie 😕
Dom zaczynamy budować więc jest okej.
Wierzę, że teraz będzie u Ciebie wszystko dobrze! Na pewno ruszyły po tej dziwnej stymulacji. -
nick nieaktualny
-
Ale dzisiaj same dobre wiadomosci
Gratuluje dziewczyny 😘Nerwusek92, dobuska lubią tę wiadomość
PCOS, niedoczynność tarczycy, AMH 9
07.2018 drożność jajowodów ok
09.2018 rozpoczęcie leczenia w Invimedzie
28.02.19 Aniołek 12tc 💔 ciąża naturalna
08.2020 pierwsze podejście do in vitro
07.09.2020 transfer cb 💔
12.10.2020 kolejny transfer + embryoglue
beta: 7 dpt - 14, 9 dpt - 60, 11 dpt - 171, 14 dpt - 1175 Aniolek 8 tc 💔
05.2021 drugie podejście
10.06.2021 transfer cb 💔
Immunologia - brak najważniejszych KIRów i komórki NK 20%
09.2021 transfer ❄️❄️ accofil, intralipid, embryoglue, beta: 6dpt 41, 8dpt 93 11dpt 445 13dpt 1087 21dpt jest zarodek + krwiak 27dpt mamy ❤️
4.06.2022 rodzi sie nasz syn 🥰 -
Dziewczyny z całego serducha Wam gratuluje ❤️mega wiadomości przynosicie z tym nowym tygodniem 😍 oby tak dobrze rozpoczęty tydzień przynosił same dobre wiadomości już do końca, bo mi się beta szykuje. Co prawda mam złe przeczucia, bo wczoraj skusiłam się na test, a właściwie to na dwa testy i niestety ale nawet cień cienia się nie pokazał. Ale nadzieja umiera ostatnia, czekam na betę.
Nerwusek zdradzisz jakie miałaś wskazania do transferu dwóch zarodków? -
Marzycielka7 wrote:Wrzuć fotke tego monokoncentratu
A juz go nie bierzesz ?
Ja używałam ten
https://e-melissa.pl/produkt/monokoncentrat-ananas-kaps-50-kaps,20806.html?gclid=EAIaIQobChMIs7e4kNWF8QIVkKiyCh0oMgpoEAQYASABEgJ7u_D_BwEMarzycielka7 lubi tę wiadomość
-
mo_Nika wrote:Dziewczyny z całego serducha Wam gratuluje ❤️mega wiadomości przynosicie z tym nowym tygodniem 😍 oby tak dobrze rozpoczęty tydzień przynosił same dobre wiadomości już do końca, bo mi się beta szykuje. Co prawda mam złe przeczucia, bo wczoraj skusiłam się na test, a właściwie to na dwa testy i niestety ale nawet cień cienia się nie pokazał. Ale nadzieja umiera ostatnia, czekam na betę.
Nerwusek zdradzisz jakie miałaś wskazania do transferu dwóch zarodków?