Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną InviMed Wroclaw
Odpowiedz

InviMed Wroclaw

Oceń ten wątek:
  • Mojra Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa89_89 wrote:
    Robiłam już kolejny raz na MZ i normalnie dawali kwit na badania, co prawda tylko oodstawy ale te wirusowki itd do wymagane to było robione.
    Może zapomniał? Czy z premedytacją nie dał skierowania?

Raczej z premedytacją, bo mówiłam że nie mam skierowania. A on tylko powiedział, że trzeba odświeżyć, ale skierowania nie dał.

👩'87👨'85👶'24

"Wdzięczność zmienia to, co mamy, w wystarczające."
  • just_a_girl Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    We wtorek też było pusto. Byłam o 15 na transfer i sama na zabiegowej.

Kurde to może albo zapomniał, albo jeszcze będzie czas je zrobić? Jeśli jeszcze ta sztuczna menopauza u Ciebie ma być po drodze...? Jak zapomniał to może mail.

Nie miałam problemu z tym u niego. Jak się kończyły to wypisał i odświeżyłam.

starania od 04.2023
    03.2025 IVF nr 1
    14.03 punkcja: 8🥚, 2❄️: 3AB, 6BB
    19.03 I transfer ❄️3AB ❌
    18.04 biopsja endometrium:
    CD138 ❌, CD56 ✅, antybiotyk 2 tyg
    25.07 II transfer ❄️6BB ❌

09.2025 IVF nr 2 (IMSI+FC)
    22.09 punkcja: 12🥚, 5❄️: 2x4AB, 2x4BB, 5BB
    po PGT-A: zdrowe 2x4AB, 4BB, 5BB, niska mozaika 4BB
    07.11 minihisteroskopia
    diphereline x3, antybiotyki 4tyg, probiotyki
    03.03.2026 transfer nr 3 🌈⌛

👩🏻'95 (30)
    AMH = 1,6 (08.2025)
    hiperprolaktynemia (Dostinex) ✅
    adenomioza ❌

👨🏻'95 (30)
    morfologia 0% / 4% / 1% ❌
    MSOME 0% ❌
  • Mojra Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    just_a_girl wrote:
    We wtorek też było pusto. Byłam o 15 na transfer i sama na zabiegowej.

Kurde to może albo zapomniał, albo jeszcze będzie czas je zrobić? Jeśli jeszcze ta sztuczna menopauza u Ciebie ma być po drodze...? Jak zapomniał to może mail.

Nie miałam problemu z tym u niego. Jak się kończyły to wypisał i odświeżyłam.

Dzisiaj zaczęłam tą sztuczną menopauze, i myślałam że ja się podaje w jakimś konkretnym dniu cyklu a ja dostałam zastrzyk dzisiaj, parę dni przed miesiączka. Nie wiem co mam myśleć. Jakbym miała działać dzisiaj to bym zmieniła prowadzącego, a tak to tylko tłumaczę sobie, ze jeden transfer i może będę miała go z głowy.

👩'87👨'85👶'24

"Wdzięczność zmienia to, co mamy, w wystarczające."
‹‹ 1489 1490 1491 1492 1493
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ