InviMed Wroclaw
-
WIADOMOŚĆ
-
Fidorka ja to na mthfr i pai mam 30 zastrzyków heparyny w domu, uznałam, że jak nas zmusza do szczepień do chociaż jakoś w ten sposób się obstawie dla spokoju ducha. No ale narazie nie idę się kłuć. Mam nadzieję, że niedługo ogarną jakieś leczenie ale szczepionkę jednodawkowa i czy działa czy nie działa tak jak te aktualne to żeby chociaż ludziom dali święty spokój bez paszportów i segregacji 🤣⏳
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
Cross match 54%, reszta immuno ok
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
zielonaherbata wrote:To jest ewidentna porazka polskiej kampanii szczepien, bo na ten moment jest juz naprawde bardzo duzo danych, a niestety mity, jak np. ten o fazie testow, są wciaz zywe
Sprostowanie tutaj: https://szczepienia.pzh.gov.pl/faq/obalamy-najczestsze-mity-na-temat-szczepionek-i-szczepien-przeciw-covid-19/
(Choc i tak bardziej polecam grupe na fb, o ktorej pisalam powyzej, tam lekarze przytaczaja konkretne publikacje naukowe, wyniki badan etc).
Wrzucam tez rekomendacje PTGiP oraz CDC (USA) i NHS (UK). Dotycza one glownie kobiet w ciazy i w okresie karmienia (co ciekawe PTGiP przyjmuje najbardziej zachowawcze stanowisko - rekomenduje szczepienia po okresie organogenezy, NHS i CDC mocno zachecaja i podaja na to szereg argumentow).
Dodatkowo na stronie CDC jest adnotacja, ze nie ma zadnych dowodow na to, ze jakiekolwiek szczepienie, w tym na C19, powoduje problemy z plodnoscia.
https://www.ptgin.pl/artykul/stanowisko-ptgip-dotyczace-szczepien-kobiet-ciezarnych-przeciwko-covid19
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/recommendations/pregnancy.html
https://www.nhs.uk/conditions/coronavirus-covid-19/coronavirus-vaccination/pregnancy-breastfeeding-fertility-and-coronavirus-covid-19-vaccination/
Szczepionki testuje sie nawet 10 lat. A tu wolna Amerykanka, ludzie maja problemy kardiologiczne i zakrzepowe, ale o tym się nie mówi. Kto chce niech sie szczepi, ale wyjątkowo nie ufam tej szczepionce.Nasza historia lubi tę wiadomość
Wczensiej 35latka
Ona 37
On 39
Morfologia 0%
Amh 1
Imsi ❄️❄️
Drugi transfer udany ❤️
🤰🍭
-
Dziewczyny przeżyłam 🤣 11 komorek pobranych 🤷♀️ Ale mi powiedział że się dowiem wszystkiego w dniu transferu w czwartek, chyba ze nie bedzie materialu to beda dzwonić wczesniejno bez jaj ja chce wiedzieć ile komórek było dojrzałych ile sie zapłodniło do czwartku to ja zniose kolejne jaja i szlag mnie trafi. 😡📛
Esperanza05 lubi tę wiadomość
Luty 2022 1 IVF ❄️
18.02.22 ET 🐣🐣 💔💔 cb
6.03.23 FET 4AA 💔
Maj 2024 2IVF ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.10.23 FET 4AA Medrol, Accofil, Heparyna, AZH, UTM,
6dpt. ⏸️ This
39+0 CC. jest z nami 4.400 kg i 57cm szczescia! ❤️❤️❤️ -
Ewa89_89 wrote:Fidorka ja to na mthfr i pai mam 30 zastrzyków heparyny w domu, uznałam, że jak nas zmusza do szczepień do chociaż jakoś w ten sposób się obstawie dla spokoju ducha. No ale narazie nie idę się kłuć. Mam nadzieję, że niedługo ogarną jakieś leczenie ale szczepionkę jednodawkowa i czy działa czy nie działa tak jak te aktualne to żeby chociaż ludziom dali święty spokój bez paszportów i segregacji 🤣
Mam te same mutację,a do tego chorobę autoimmunologiczną. Paśnik zalecił przy tym pakiecie szczepienie pfaizer albo moderną.
Miałam i covid i szczepienie. Oprócz bólu ramienia nic mi nie było.
Prawda jest taka,że dużo zależy od naszego organizmu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2022, 13:46
-
Hydrourea wrote:Dziewczyny przeżyłam 🤣 11 komorek pobranych 🤷♀️ Ale mi powiedział że się dowiem wszystkiego w dniu transferu w czwartek, chyba ze nie bedzie materialu to beda dzwonić wczesniejno bez jaj ja chce wiedzieć ile komórek było dojrzałych ile sie zapłodniło do czwartku to ja zniose kolejne jaja i szlag mnie trafi. 😡📛
Umów się na konsultację z embriologiem jak tutaj dziewczyny radziły to wszystkiego się dowiesz od niego Trzymam kciuki za piękne zarodki, 11 komórek to bardzo dobry wynik
Ewa89_89 no te dzielenie ludzi jest najgorsze. Mam koleżankę w Niemczech i tam to dopiero jest dramat. Niezaszczepieni mogą wchodzić tylko do sklepów ze spożywką i w ogóle jest tam dramat🙈styczeń 2021 rozpoczęcie leczenia w invimed Wrocław dr. T
30.03 IUI - nieudane
Nieprawidłowy kariotyp u męża - translokacja chromosomu 15 i 21.
AMH 1,86
6.01.22 - start stymulacji Gonal-F 225💪🏻
24.01.22 - mamy 6 blastek!
2.03.22 - wyniki badań genetycznych: 3 zarodki całkowicie zdrowe💪🏻
kwiecień - transfer blastocysty♥️ - ciąża biochemiczna
Histeroskopia - jama macicy ok, wycinki ok.
sierpień - transfer nieudany, została 1 ❄️ -
fidorka144 wrote:Umów się na konsultację z embriologiem jak tutaj dziewczyny radziły to wszystkiego się dowiesz od niego Trzymam kciuki za piękne zarodki, 11 komórek to bardzo dobry wynik
Ewa89_89 no te dzielenie ludzi jest najgorsze. Mam koleżankę w Niemczech i tam to dopiero jest dramat. Niezaszczepieni mogą wchodzić tylko do sklepów ze spożywką i w ogóle jest tam dramat🙈
Zagranicą jest inna mentalność, większa dyscyplina i brak przyzwolenia na anti-vaxx. U nas (Polska jest ewenementem) ciche przyzwolenie jest, a przykład idzie z góry: partia rządząca nie chce stracić elektoratu (15% piechotą nie chodzi), chłodna polityczna rozgrywka.
Rozumiem Wasze rozterki. To fakt, zaszczepieni też chorują (Tylko pytanie, jaki byłby ich stan bez szczepienia?). Fakt, chyba wszyscy obawiamy się "nowości" (dobrą drogą jest wtedy zweryfikowanie swoich obaw u ekspertów: towarzystw naukowych, lekarzy wirusologów, absolutnie nie koleżanek z forum...).
Fakt, wszyscy jesteśmy zmęczeni pandemią. Też miałam nadzieję, że to się szybciej skończy. Tylko jak, skoro szczepionki są złe, maseczki są złe i kwarantana też jest zła. Nie liczyłam natomiast, że szczepionka chroni w 100% przed zachorowaniem. Jako dziecko byłam szczepiona m.in. na krztusiec i różyczkę - zachorowałam na obie, a koleżanka z pracy - na gruźlicę.
Powyższych szczepionek jakoś masowo się chyba nie deprecjonuje (może się mylę), bo ekspozycja na zachorowanie jest nieporównywalnie mniejsza - dzięki szczepieniom.
No ale Każdy ma swój rozum, nie mam zamiaru nikogo o ugruntowanych przekonaniach zachęcać - wiem, że to się nie uda. Oby udało Wam się przetrwać ten trudny czas w zdrowiu.
W przypadku osób, które się wahają - polegajcie po prostu na rzetelnych źródłach. Warto przyjrzeć się statystykom, porównać ilościowo i jakościowo NOPy do powikłań po covidzie. Zastanowić się, jakie ryzyka ponosimy w samym leczeniu niepłodności (gonadotropiny, tryptoreliny, szczepienia limfocytami i inne) i porównawczo: jakiej rangi ryzyko niesie takie szczepienie mRNA (zalecane w ciązy/ przy staraniach). A na koniec przegadać ewent. wątpliwości z lekarzemBunkierka, Alicja1105, AGAaa, @ lubią tę wiadomość
-
Ewa89_89 wrote:Będzie dobrze! A jak się czujesz? Mocno napiera w brzuchu?
Ewa wlasnie nie, tylko czulam lewy jajnik lekko takze spoko. Jutro dopiero mam teleporade z embriologiem i bede wiedziec co mamy jesli w ogole cokolwiek bo dzis sie nic nie dowiedzialam procz tego ze 11 komorek pobrano. 🤷♀️🤷♀️🤷♀️Luty 2022 1 IVF ❄️
18.02.22 ET 🐣🐣 💔💔 cb
6.03.23 FET 4AA 💔
6dpt. ⏸️ This
Hydrourea wrote:Ewa wlasnie nie, tylko czulam lewy jajnik lekko takze spoko. Jutro dopiero mam teleporade z embriologiem i bede wiedziec co mamy jesli w ogole cokolwiek bo dzis sie nic nie dowiedzialam procz tego ze 11 komorek pobrano. 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
No to czekamy na wieści z niecierpliwością.
A sama punkcja jak? I jak teraz sie czujesz?⏳
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Walka od 2016 -
Czytałam już na forum o kariotypach, ale podpowiedzcie czy robić je na własna rękę, jeśli lekarz nie zlecił? Dostałam już leki do stymulacji, ale ciagle myśle, czy nie zrobić dodatkowych badań.kirAA, allo-mlr 0, morfo 0%,2%, Fragmentacja DNA - 28%,ŻPN II st
Kariotyp❗️BT (11;22)
03.2022 I IVF - Artemida Białystok
09.03 punkcja ❄️❄️08.04 transfer 1AA ❄️ 10dpt < 1.1 05.05 transfer 3AA ❄️ 6-6,8-11,10-5 cb💔🖤
06.2022 II IVF długi protokół
04.07 punkcja❄️❄️❄️❄️ 08.09 transfer 1BB, accofil + acard 14.09 6dpt <0.2 🖤09.10 transfer 4AA accofil+acard 4dpt - 3,7 6dpt-8,2 8dpt - 4.6 💔🖤
09.11 transfer 4AA 6-3.5,8-17,9-25,10-27,12-18💔🖤
14.12 transfer 3AB 5 -13,7 - 27.1 💔🖤
16.01.2023 - Invimed Wrocław - start
13.02 punkcja
8❄️ zbadanych 2❄️BT
19.04 - 7 transfer 4AA
4dpt 9, 7dpt 45,10dpt 243, 13dpt 810, 15dpt 1872, 17dpt 3401, 27dpt usg + wlew ivig
21w3 440g chłopaka 🐥
28w5 1438g chłopaka🐥
35w3 2700g chłopaka 🐣
-
zielonaherbata wrote:Zagranicą jest inna mentalność, większa dyscyplina i brak przyzwolenia na anti-vaxx. U nas (Polska jest ewenementem) ciche przyzwolenie jest, a przykład idzie z góry: partia rządząca nie chce stracić elektoratu (15% piechotą nie chodzi), chłodna polityczna rozgrywka.
Rozumiem Wasze rozterki. To fakt, zaszczepieni też chorują (Tylko pytanie, jaki byłby ich stan bez szczepienia?). Fakt, chyba wszyscy obawiamy się "nowości" (dobrą drogą jest wtedy zweryfikowanie swoich obaw u ekspertów: towarzystw naukowych, lekarzy wirusologów, absolutnie nie koleżanek z forum...).
Fakt, wszyscy jesteśmy zmęczeni pandemią. Też miałam nadzieję, że to się szybciej skończy. Tylko jak, skoro szczepionki są złe, maseczki są złe i kwarantana też jest zła. Nie liczyłam natomiast, że szczepionka chroni w 100% przed zachorowaniem. Jako dziecko byłam szczepiona m.in. na krztusiec i różyczkę - zachorowałam na obie, a koleżanka z pracy - na gruźlicę.
Powyższych szczepionek jakoś masowo się chyba nie deprecjonuje (może się mylę), bo ekspozycja na zachorowanie jest nieporównywalnie mniejsza - dzięki szczepieniom.
No ale Każdy ma swój rozum, nie mam zamiaru nikogo o ugruntowanych przekonaniach zachęcać - wiem, że to się nie uda. Oby udało Wam się przetrwać ten trudny czas w zdrowiu.
W przypadku osób, które się wahają - polegajcie po prostu na rzetelnych źródłach. Warto przyjrzeć się statystykom, porównać ilościowo i jakościowo NOPy do powikłań po covidzie. Zastanowić się, jakie ryzyka ponosimy w samym leczeniu niepłodności (gonadotropiny, tryptoreliny, szczepienia limfocytami i inne) i porównawczo: jakiej rangi ryzyko niesie takie szczepienie mRNA (zalecane w ciązy/ przy staraniach). A na koniec przegadać ewent. wątpliwości z lekarzem
A skoro mowa o nopach to w Polsce bardzo jest ciężko zgłosić nop. Wujek Bill juz zapowiada następna pandemie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2022, 18:29
Wczensiej 35latka
Ona 37
On 39
Morfologia 0%
Amh 1
Imsi ❄️❄️
Drugi transfer udany ❤️
🤰🍭
-
KateM wrote:Czytałam już na forum o kariotypach, ale podpowiedzcie czy robić je na własna rękę, jeśli lekarz nie zlecił? Dostałam już leki do stymulacji, ale ciagle myśle, czy nie zrobić dodatkowych badań.[/QUOTE
Ewa szybko doszłam do siebie i juz po godzinie od wybudzenia zwiałam 🤣 teraz sie czuje jak nowo narodzona 😆😃 zrzuciłam balast. Troche mnie od czasu do czasu zakluje lewy jajnik i strasznie chce mi sie pić ale poza tym luz zero jakis niepokojacych objawow.
Kate kariotypy Ci powiedza czy macie jakies translokacje i czy sa jakies przemieszczenia jesli tak to dziewczyny tu na forum pisały ze wtedy jest wskazanie do badania zarodków przed transferem czy sie dobrze rozwijaja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2022, 18:44
KateM lubi tę wiadomość
Luty 2022 1 IVF ❄️
18.02.22 ET 🐣🐣 💔💔 cb
6.03.23 FET 4AA 💔
6dpt. ⏸️ This
Hydrourea wrote:Ewa wlasnie nie, tylko czulam lewy jajnik lekko takze spoko. Jutro dopiero mam teleporade z embriologiem i bede wiedziec co mamy jesli w ogole cokolwiek bo dzis sie nic nie dowiedzialam procz tego ze 11 komorek pobrano. 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Daj znać po konsultacji, bo sama ciekawa jestem Trzymam mocno kciuki, żeby komórki ładnie się zapłodniły ♥️ Mieliście zapładniać wszystkie pobrane?styczeń 2021 rozpoczęcie leczenia w invimed Wrocław dr. T
30.03 IUI - nieudane
AMH 1,86
sierpień - transfer nieudany, została 1 ❄️ -
fidorka144 wrote:Daj znać po konsultacji, bo sama ciekawa jestem Trzymam mocno kciuki, żeby komórki ładnie się zapłodniły ♥️ Mieliście zapładniać wszystkie pobrane?
Jasne dam nie nastawiam sie poki co na nic bo bylo u nas duzo niewiadomych po drodze. Tak mieli zaplodnic wszystko co sie nadawalo do zaplodnienia wczoraj G az oczami przewrócił jak robil plan na czwartek a ja do niego o ile cokolwiek będziemy mieli 🤣🤣 Nie wiem jaka jest polityka tej kliniki ale ja nie lubię dzielić skóry na niedźwiedziu 🤷♀️🤷♀️ Jakoś wole do tego podchodzić na chłodno i bardziej racjonalnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2022, 10:27
Luty 2022 1 IVF ❄️
18.02.22 ET 🐣🐣 💔💔 cb
6.03.23 FET 4AA 💔
6dpt. ⏸️ This
Mam info z 11 pobranych 9 było dojrzałych (jedna była niedojrzała a 1 zdegenerowana) w sposob prawidlowy zaplodnilo sie 7 ale jeszcze jest za wczesnie zeby cokolwiek powiedziec wiecej. Siedza w domkach i sie dzielą kolejne info w czwartek przed transferem.
Ewa wyglada na to ze ten Estradiol faktycznie przy Rekovelle nie jest niczego wyznacznikiem.Ewa89_89, Esperanza05, Bunkierka, rando, AGAaa, Jaszczureczka lubią tę wiadomość
Luty 2022 1 IVF ❄️
18.02.22 ET 🐣🐣 💔💔 cb
6.03.23 FET 4AA 💔
6dpt. ⏸️ This
Hydrourea wrote:Mam info z 11 pobranych 9 było dojrzałych (jedna była niedojrzała a 1 zdegenerowana) w sposob prawidlowy zaplodnilo sie 7 ale jeszcze jest za wczesnie zeby cokolwiek powiedziec wiecej. Siedza w domkach i sie dzielą kolejne info w czwartek przed transferem.
Ewa wyglada na to ze ten Estradiol faktycznie przy Rekovelle nie jest niczego wyznacznikiem.
Naprawdę piękny wynik! Dałaś radę kochana!zacna hodowla! Wręcz idealna i wogole nie widać żebyś miała jakieś problemy w stymulacji. Nasienie męża też dało radę jak tyle zapłodnień!
Teraz pozostaje 3mac kciuki mocno!
⏳
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
IUI 03.04.19
Walka od 2016 -
Toja35 wrote:Poczytaj sobie o Agendzie 2030 oni to mówią jawnie. Zadna tajemnica. Wybacz ale nie zaufam gościowi, który mówi oficjalnie o depopulacji. Pan na literę G.
A skoro mowa o nopach to w Polsce bardzo jest ciężko zgłosić nop. Wujek Bill juz zapowiada następna pandemie...
Nie wiem czy tak ciężko jest zgłosić. Moje dolegliwości po szczepieniu były normalnie zgłaszane dalej przez Panią doktor. Też mam mutację i to w tej ponoć gorszej wersji homozygotycznej. Powikłania mogą wystąpić po wszystkim, po stymulacji, po syropie. To trzeba brać pod uwagę, bo każdy organizm jest inny. Mnie przekonało to, że jak nawet się zarażę to jest większa szansa, że to spotkanie przeżyje i może powikłań nie będzie tak dużo, bo organizm będzie już wiedział jak z tym walczyć. Wiadomo, że dopiero za jakieś 15-20 lat będzie tak naprawdę wiadomo kto miał rację. Uznałam, że zaufam nauce. Podchodząc do in vitro też trzeba zaufać lekarzowi, że procedurę przeprowadzi tak, że nic nam się nie stanie, później embriolog, on pilnuję tak naprawdę i sprawia że powstaję zarodek, ufamy że nie pomyli próbek. Także trzeba kiedyś zaufać.. a co do kolejnych epidemii. Trochę mnie to nie dziwi. Już wybuchały, ale nie docierały do Pl. I żyjemy w takich czasach, że pewnie prędzej czy później taka sytuacja się powtórzy. Ważne, aby wypracować jakiś sposób działania. Do szczepień nie namawiam, bo każdy zrobi jak będzie chciałHydrourea, @ lubią tę wiadomość
-
Ewa89_89 wrote:Naprawdę piękny wynik! Dałaś radę kochana!zacna hodowla! Wręcz idealna i wogole nie widać żebyś miała jakieś problemy w stymulacji. Nasienie męża też dało radę jak tyle zapłodnień!
Teraz pozostaje 3mac kciuki mocno!
Zobaczymy w czwartek ile nam zostanie jest jeszcze bardzo wcześnie żeby cokolwiek mówić co do stymulacji to dzisiaj sie czuje jakbym nigdy nic nie miala robione noooo czasem jak usiade to lekko cos poczuje a poza tym to nic 🤷♀️ Nie wiem jak tam moje jajniki sie maja i czy dalej sa napompowane 😄😁 Dziekuje za wsparcie nie wiem co bym zrobiła gdybym nie trafiła na to forum siedze na nim dluzej niz na fejsie 🤣😂😘😘😘😘 ♥️♥️Luty 2022 1 IVF ❄️
18.02.22 ET 🐣🐣 💔💔 cb
6.03.23 FET 4AA 💔
6dpt. ⏸️ This
Hydrourea, super wynik, kciuki za piękne blastki 🤞🤞🤞
Dziewczyny, czy któraś z Was zna się na kirach?
Czytałam tylko ze najważniejsze to DS a widzę że mam ich dużo w brakujących 😔 czy wtedy trzeba dostać acofil?
👱♀️AMH 1,46 (07.2021), FSH 16,5
cykle: 25-27 dni, owulacje
kariotyp ✅
Frax ✅
przeciwciała przeciwjajnikowe ✅
Homocysteina: 6,84 ✅
mutacje: MTHFR_C677/PAI-1 4G hetero
👱
kariotyp ✅
MSOME ❌ I- 0%, II- 4%
SCD✅
FSH ⬇
testosteron✅ -
Hydrourea wrote:Zobaczymy w czwartek ile nam zostanie jest jeszcze bardzo wcześnie żeby cokolwiek mówić co do stymulacji to dzisiaj sie czuje jakbym nigdy nic nie miala robione noooo czasem jak usiade to lekko cos poczuje a poza tym to nic 🤷♀️ Nie wiem jak tam moje jajniki sie maja i czy dalej sa napompowane 😄😁 Dziekuje za wsparcie nie wiem co bym zrobiła gdybym nie trafiła na to forum siedze na nim dluzej niz na fejsie 🤣😂😘😘😘😘 ♥️♥️
Gratuluje! Trzymam kciuki, aby wszystko teraz ładnie się dzieliło i wynik został taki jak na początku:) I co najważniejsze, że dobrze się czujesz:)!Hydrourea lubi tę wiadomość
-
Hydrourea wrote:Mam info z 11 pobranych 9 było dojrzałych (jedna była niedojrzała a 1 zdegenerowana) w sposob prawidlowy zaplodnilo sie 7 ale jeszcze jest za wczesnie zeby cokolwiek powiedziec wiecej. Siedza w domkach i sie dzielą kolejne info w czwartek przed transferem.
Ewa wyglada na to ze ten Estradiol faktycznie przy Rekovelle nie jest niczego wyznacznikiem.
Super! Rewelacyjny wynik Oby teraz pięknie się rozwijały O której masz transfer?styczeń 2021 rozpoczęcie leczenia w invimed Wrocław dr. T
30.03 IUI - nieudane
AMH 1,86
sierpień - transfer nieudany, została 1 ❄️