IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jutro w takim razie muszę zakupić ananasa.
W piątek mam punkcje. Jajek wyhodowałam bardzo dużo, ale ile dokładnie nie wiem. Jajniki czuję cały czas. Dziś w trakcie usg zwijałam się z bólu. Miałam dziś badanie estradiolu, ale mój małomówny lekarz nie był chętny poinformowaniem mnie ile wynosi. Stwierdził tylko, że
duży. Przepisał mi dostinex 8tab i stwierdził, że obawia się hiperki.yomegi lubi tę wiadomość
-
Zapytaj może maja internetowe dostęp do badań- system online wtedy mogłabyś sama sobie sprawdzać wyniki badan.Kwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
Grudzień 2015 IMSI brak mrozakow
Kwiecień 2016 ICSI transfer 2
Lipiec 2016 Crio 1 śnieżynkiKONIEC!
Chcesz rozśmieszyć Boga? Opowiedz mu o swoich planach... -
Dostinex juz przyjmujesz? Trochę nie fajnie ze nie udzielił Ci info ile widzi pęcherzyków
powodzenia za piątek :*
Kwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
U mnie tez nie zawsze licza tak super dokladnie. Zerkamy - widze na monitorze, ze kilkanascie np. Nie zawsze mowia tez, bo dosc czesto liczba pecherzykow na liczbe jajeczek sie nie przeklada, a juz na liczbe dojrzalych...
Ale estradiol i progesteron znalam zawsze. U mnie sa 2 kopie wyniku i dostaje fizycznie do reki swoja karteczke. -
Anatolka wiem, że ilość pęcherzyków niestety nie jest równa liczbie dojrzałych komórek. Ale mam nadzieję, że z tej wielkiej liczby pęcherzyków będę miała choć te 6 potrzebne dla mnie komórki.
Co prawda od lekarza za dużo wczoraj się nie dowiedziałam, ale jutro odbiorę te wyniki i będę je znała. U mnie też pacjent dostaje wynik dla siebie tylko, że nie tego samego dnia co robił badanie.
Dostinex mam brać od dziś. -
Dziewczyny ja byłam mówiąc brzydko zesrana przed wzięciem tego leku a skutek taki ze nie miałam nicKwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
justa1234 wrote:Mi endo co innego muwił więc sugeruje się jego słowami.
Proponuję zmienić endo. I nie mówię tego złośliwie, tylko z troski o Twoje/Wasze zdrowie.Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Wpadam tylko z informacją, że moje invitrowe maleństwo rozwija się bardzo dobrze. Nawet wczoraj na USG odstawiło jakieś tańce aż się lekarz uśmiał
Trzymam za Was kciuki, i z całego serca życzę powodzenia w Waszych staraniach
Sysiaaaaa, Sansivieria, zai2014, niecierpliwa, Kava, Tosia 1981, Justine, Marta1986, Mimbla, yomegi, justa1234, Anatolka, czarownica_tea, agniesia2569, Lila84, kkisia, pinezka, Aprilia, Lenuś, sylvuś, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Jeju amelcia ty już masz 9tc. Ale czas leci!Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
justa1234 wrote:Będę właśnie szła do niego po zwiększonej dawce i po nowych wynikach zobaczymy jak się wykarze
Jeśli masz niedoczynność tarczycy to w ciąży jest zwiększana dawka, ale wyniki nadal muszą być w normie.
Daj znać jak już będziesz po wizycie.justa1234 lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
takasobieja wrote:Moja blastka trochę inaczej wygląda.
http://zapodaj.net/e099473c2a81e.jpg.html
Piękna kuleczka! Niech się zadomowi na całe 9 miesięcy i zdrowo daje mamie w kość)))))
Diagnoza: Niepłodność pierwotna idiopatyczna
2012 starania z medycyną , monitoringi cyklu, stymulacje
05.2014, 06.2014, 01.2015 -3x IUI wynik negatywny
21.02.2015 -początek IVF
3.03.2015 - punkcja jajników - 7 komórek
3 zarodki - 3,4,5 doba zatrzymany rozwój(
-
Anko, też się pomodliłam.
Wczoraj była u nas specjalna msza za poczęcia, myślałam o Was wszystkich, chciałabym aby pomogłoKava, czarownica_tea, agniesia2569, Requiem, sylvuś, Beata.D lubią tę wiadomość
Diagnoza: Niepłodność pierwotna idiopatyczna
2012 starania z medycyną , monitoringi cyklu, stymulacje
05.2014, 06.2014, 01.2015 -3x IUI wynik negatywny
21.02.2015 -początek IVF
3.03.2015 - punkcja jajników - 7 komórek
3 zarodki - 3,4,5 doba zatrzymany rozwój(