IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJustine wrote:Jeśli masz niedoczynność tarczycy to w ciąży jest zwiększana dawka, ale wyniki nadal muszą być w normie.
Daj znać jak już będziesz po wizycie.
Ja na razie mam ciągle dawkę jak przed ciążą, bo TSH mi się utrzymuje w normie. Teraz w poniedziałek idę się kłuć, w czwartek endo i zobaczymy co tym razem. -
Danae wrote:Ja na razie mam ciągle dawkę jak przed ciążą, bo TSH mi się utrzymuje w normie. Teraz w poniedziałek idę się kłuć, w czwartek endo i zobaczymy co tym razem.
-
Takasobieja trzymam kciuki za okruszka &&&&
a mi się chyba jednak uda zrobić histero na nfzjutro będę wiedziała dokładnie kiedy termin
agniesia2569, Kava, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
Danae wrote:Ja na razie mam ciągle dawkę jak przed ciążą, bo TSH mi się utrzymuje w normie. Teraz w poniedziałek idę się kłuć, w czwartek endo i zobaczymy co tym razem.
Jeśli jest w normie to nie ma co zwiększać dawki tylko trzeba częściej badać, aby cały czas było w normie.
Trzymam kciuki, aby było wszystko dobrzeAsienka1184 lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja wpadam przekazać że dziś 9 dpt mam betę 37,7.
Mój gin niezmiennie uspokaja że nie jest za mała, że liczy się kolejny przyrost w sobotę, no ale jak zwykle się już nastawiam że to jakoś tak.. za mało.
W każdym razie, idę teraz się położyć, jestem bardzo słaba. Może ten kruszek ze mną zostanie, bardzo bym chciała.renieczka, Amelcia, agniesia2569, pinezka, Konwalia, Anatolka, nadzieja92, kkisia, Kava, Requiem, Justine, Agnieszka_A., Danae, czarownica_tea, Tosia 1981, Kala 1980, justa1234, Lenuś, sylvuś, Marta1986, yomegi lubią tę wiadomość
-
Mimbla, jestem pewna, że tym razem będzie wszystko dobrze
Już po cichu gratuluję, a owacja na stojąco już w sobotę
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyMimbla wrote:A ja wpadam przekazać że dziś 9 dpt mam betę 37,7.
Mój gin niezmiennie uspokaja że nie jest za mała, że liczy się kolejny przyrost w sobotę, no ale jak zwykle się już nastawiam że to jakoś tak.. za mało.
W każdym razie, idę teraz się położyć, jestem bardzo słaba. Może ten kruszek ze mną zostanie, bardzo bym chciała.
trzymam kciuki :** -
Dziś znowu utrwaliłam w przekonaniu, ze jestem dziwnym przypadkiem
Byłam dziś w klinice mimo braku @. Oznaczyłam estradiol i progesteron. Poszłam na wizytę i mówię lekarzowi, że nie mam @ mimo odstawienia anty itd, on stwierdził, ze to nic. Po obrazie USG stwierdził, że @ nie będzie, bo endo bardzo malutkie 2mm. A teraz najlepsza zagadka skąd estradiol na poziomie 85??? Pęcherzyków na jajnikach około 50 i żaden nie większy niż 2mm. O co tu kurczę chodzi ?
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Dziś znowu utrwaliłam w przekonaniu, ze jestem dziwnym przypadkiem
Byłam dziś w klinice mimo braku @. Oznaczyłam estradiol i progesteron. Poszłam na wizytę i mówię lekarzowi, że nie mam @ mimo odstawienia anty itd, on stwierdził, ze to nic. Po obrazie USG stwierdził, że @ nie będzie, bo endo bardzo malutkie 2mm. A teraz najlepsza zagadka skąd estradiol na poziomie 85??? Pęcherzyków na jajnikach około 50 i żaden nie większy niż 2mm. O co tu kurczę chodzi ?
o kurczę, trudno stwierdzić, organizm się z Tobą bawi widzę... czemu my kobiety mamy pod górkę ;/ -
Mimbla gratulacje! w końcu jakieś pozytywne wiadomości! trzymam kciuki za przyrost
ja mam jutro 9 dpt i marze o takiej becie jak Twoja
Sysiaaaaa ściskam mocno. wiem jakie to irytujące, ja tez musiałam czekać cały cykl bo miałam torbiel na jajniku przed stymulacja. mam nadzieje ze organizm szybko się nawróci na drogę współpracy