IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Odstawilam w niedziele, choc powinnam w poniedziałek. Zawsze po 2 dniach byl juz okres. Poczekam jeszcze tydzien i zobaczę co z tego wyjdzie
wspieram kochana i przytulamale z dupkiem niestety tak jest, ze ma sie podle nastroje, chodzi sie nabuzowanym, wkurzonym, woda w organizmie sie zbiera, a @ nadchodzi czasem po dluuuugim czasie oczekiwania. Niedawno odstawilas, wiec na pewno @ sie pojawi, mnie szlag trafial jak raz po tygodniu @ sie zjawila - caly tydzien to byl jakis koszmar, ani zaczac nowego cyklu, ani nie mozna zakonczyc tego nieudanego
przytulaaaaamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 10:14
-
Sukces! Po trzeciej histeroskopii udało się usunąć tego paskuda!
31 lipca idę na wizytę kontrolną i zaczynamy stymulacje
Anna255, Antonelka, duza, Asiula86, takasobieja, agulas, iga 79, roletka, myszaaa, Beata.D, Elmirka, Mimbla, Tosia 1981, justa1234, MałaMi83, kkisia, kotkapc, czarownica_tea, sisi, Konwalia lubią tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Justine wrote:Sukces! Po trzeciej histeroskopii udało się usunąć tego paskuda!
31 lipca idę na wizytę kontrolną i zaczynamy stymulacje
Bardzo się cieszę, że uporali się z tym uparciuchem. Mocno trzymam kciuki &&&
Justine lubi tę wiadomość
-
myszaaa wrote:nie wiem jaka najlepsza ale na pewno powyżej 8 mm ja miałam teraz aż 12 mm
wiem że za grube też nie dobre nie dogodziszja ostatnio w 6dpo się mialam prawie 15mm
agulas lubi tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Sysiaaaaa wrote:Bede jej niezmiernie wdzięczna za niezwłocznw przybycie
Szperam po info z adopcja zarodków. Slyszalyscie coś o tym?
Sysiaaa ja się też zaczynam tym interesować, bo tracę wiarę w nasze komórki
W mojej klinice wygląda to tak: płacisz jak za transfer (tu jakieś 1200-1500) i to podobno tyle. Za zarodki nie płacisz, jeśli ktoś chce za nie pieniądze to z tego co wiem robi to niezgodnie z prawem. Skuteczność podobno wysoka, jeśli macica jest ok. Jedyny problem jest taki, że wbrew temu co mówią przeciwnicy IVF, takich zamrożonych zarodków nie ma dużo...przynajmniej u mnie jest kolejka po zarodki.
Ja jeszcze chcę wykorzystać trzecie podejście ministerialne, a później nie wiem czy dam jeszcze radę i psychicznie i finansowo. Przy adopcji nie ma stymulacji, punkcji itd, a to dla mnie z każdym podejściem coraz trudniejsze się robi.V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
nick nieaktualny
-
kornelia777 wrote:No właśnie ciekawe jak z tym endo, ja mam miec crio we wtorek endo ma na razie 9mm biorę Estrofem 2x1 i od dziś lutinus myślicie że podrosnie???
Podrosnie na pewno - ja mialam chyba 9 lub 10 na 6 dni przed transferem wiec u Ciebie podobnie7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, podobno przed transferem i punkcja nie można używać produktow zapachowych (szampon, żel itp.). O ile z bezapachowym żelem nie mam problemu bo używam SVR to z szmponem tak. Jedynie ktore spotykam to te dla dzieci, a po tych dziecięcych zawsze musze używać odżywek a chce się ograniczyć do minimum. Możecie cos polecić?
-
Melduję 12dpt beta 543,4
myszaaa, Antonelka, iga 79, agulas, Asiula86, józefka, Mimbla, justa1234, MałaMi83, Selena, roletka, kkisia, Różyczka, Kava, pragnaca dzidziusia, kotkapc, mysza89, Piggy, Beata.D, czarownica_tea, Anna255, Madzia82, Justine, Tosia 1981, Anuszka, duza, Moniaa, takasobieja, Konwalia lubią tę wiadomość
zyzka -
nick nieaktualny
-
Zyzka super!! W takim razie mamy już szanse na 2 ciężarne dziewczęta!!! Super!!
Wiecie czego mi tutaj brakuje na forum? Statystyki.. My np mieliśmy dylemat podczas wyboru programu.. tzn.. Ile zarodków? Brać AH? Brać embryo glue? A może scratching macicy?
Gdybyśmy wiedzieli ilu osobom udało się z załóżmy full opcją byłoby nam o wiele łatwiej podjąć decyzję.. Bo wiadomo, że to są koszty, koszty i jeszcze raz koszty a może wcale niepotrzebne?
Myślałam już, żeby zebrać jakąś statystkę dla nas albo ew dla innych przyszłych staraczek, ale tutaj chyba nie da się tego w żaden sposób wkleić -
Organizm mnie wysłuchał
przyszedł @
Asiula86, Antonelka, józefka, agulas, Mimbla, iga 79, myszaaa, MałaMi83, Selena, kkisia, roletka, Różyczka, kotkapc, Reni, mysza89, margo001, Beata.D, justikf, Elmirka, adrenalina, czarownica_tea, Anna255, Justine, Tosia 1981, duza, Moniaa, Konwalia lubią tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA