IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Fronda przeszła samą siebie dziś: http://www.fronda.pl/a/ustawa-o-uczynieniu-z-czlowieka-pod-zwierzecia-podpisana,54427.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 22:34
-
MałaMi83 wrote:U mnie też niezbyt kolorowo, bo wczoraj na wizycie okazało, że szyjka się skróciła i dostałam duphaston 2x1 i zalecenia, żeby leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć. Od wczoraj strach i dołek...
A jaką długość miała szyjka? Leż, leż, bo z szyjką nie ma żartów. -
Madzia82 wrote:A jaką długość miała szyjka? Leż, leż, bo z szyjką nie ma żartów.
Mój gin zawsze sprawdzał szyjkę i mówił tylko że wszystko jest ok ale na początku ciąży miała 4mm a teraz na wizycie (był inny gin bo mój się urlopuje) widać że się ostro zmartwił i powiedział że w najlepszym wypadku wychodzi mu że ma 34 mm ale już któryś pomiar wskazuje że 28mm -
Własnie musze kupic coś mocniejszego, biorę 6 tab dziennie Magvit B6 a nadal łapią mnie skurczeEndometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
Tez mialam skurcze i dretwienia i gin mi dal ten asmag firte 3 razy po 2 dziennie plus aspargin 2 razy dziennie po 1
Mi pomoglo:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 09:02
Elmirka lubi tę wiadomość
endometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf - -
Hej dziewczyny, przejrzałam kilkadziesiąt stron wątku, ale nie znalazłam odpowiedzi na pytanie. Czy są tu osoby, które podchodziły do IVF w Lublinie?
Bardzo proszę o wszystkie informacje o skuteczności i ogólnym wrażeniu? Czy warto w Lublinie podchodzić do IVF, czy jednak lepiej wybrać większe miasto, Warszawa, Białystok?
Wszystkie informacje będą dla mnie na prawdę cenne! -
migot_ka wrote:Hej dziewczyny, przejrzałam kilkadziesiąt stron wątku, ale nie znalazłam odpowiedzi na pytanie. Czy są tu osoby, które podchodziły do IVF w Lublinie?
Bardzo proszę o wszystkie informacje o skuteczności i ogólnym wrażeniu? Czy warto w Lublinie podchodzić do IVF, czy jednak lepiej wybrać większe miasto, Warszawa, Białystok?
Wszystkie informacje będą dla mnie na prawdę cenne!
Kiedyś w klinice Invicta w Warszawie spotkałam dziewczynę z Lublina i narzekała na kliniki w Lublinie dlatego przyjechała do Warszawy. Mówiła, że tam są naciągacze, a tu w Warszawie nowe technologie.kotkapc lubi tę wiadomość
-
migot_ka wrote:Hej dziewczyny, przejrzałam kilkadziesiąt stron wątku, ale nie znalazłam odpowiedzi na pytanie. Czy są tu osoby, które podchodziły do IVF w Lublinie?
Jeśli masz plan podejść komercyjnie to myślę że właśnie Białystok będzie trochę tańszy niż Wawa a mamy parę klinik do wyboru. Jest Kriobank, Artemida, Bocian -
Ja jestem dość długo tu na forum i nie przypominam sobie nikogo z kliniki z Lublina. Może ktoś był co krótko się udzielał, ale ja nie pamiętam.