IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja prawidlowo w poniedzialek... Choc moze sprobuje cos wczesniej? Eh to czekanie, a ty??Różyczka wrote:Dzięki Wika!
Tak właśnie miałam zamiar robić
Ostatnim razem od 7 doby miałam uczucie nadchodzącej @ a wieczorami bóle brzucha. Dziś właśnie 7 doba mija i zobaczymy co bedzie. No-spa zakupiona w razie gdyby bolało.
Wika kiedy testujesz?
Ja caly czas czuje jakbym miala zamalo miejsca w brzuchuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 11:36
endometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf -
-
Agnieszka ja na takie nęcenie w brzuchu mam jedno lekarstwo. Wypiłam litr coca coli. Wiem że nie za zdrowo ale mi pomaga. Pobekam i rewolucję żołądkowe przechodzą.
A gulasz tez liczę ze zdradzisz nam tu jaka to taka dobra restauracja. I rzecz jasna trzymam kciuki za Ciebie!!! Za ile czasu będziesz miała wyniki jak już upuścisz tej krwi trochę.
justa1234 lubi tę wiadomość
-
Monia hahaha rozbawiłas mnie tym bekaniem jakośMoniaa wrote:No cholera zawsze piszę Agulas a wychodzi mi "A gulasz" ten słownik w komórce zawsze wie lepiej hehe
ale ja też taki sposób preferuję na necenie w żołądku
z tym słownikiem też mam zawsze problem niby dobrze pisze a za chwilę patrzę i jest gafa
-
nick nieaktualny
-
I później każą powtarzać betę i ewentualne USG?justa1234 wrote:Sysia pewnie zależy od kliniki np.u mnie było tak że robiłam w klinice weryfikacyjną betę i miałam tylko krótką konsultacje jak brać dalej leki i czy beta jest wystarczająco odpowiednia ale usg nie miałam.Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Powiem Ci że ja w klinice robiłam tylko jedną betę i więcej do nich nie jezdziłam, jedyne usg jakie mi robili to genetyczne w 13 tyg a tak ja nie jezdziłam do nich i oni tego nie wymagali odemnie, jedynie tylko prosili żebym czasem do nich zadzwoniła z info jak się rozwija ciąża
-
Czasami widziałam jak babeczki ucieszone z betami i zdjęciami wychodziły z gabinetu. No nic zobaczymy jutro. Muszę spisać sobie pytania do dr na kartkę, bo tyle w głowie myśli, że zapomnę o połowie pewnieDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Wika! wrote:Kurde ja to dzis mam anomalia od rozpychania w brzuchu, mdlosci a teraz taki ucisk jak na miesiaczke/owulacje? Do tego zaparcia eh
Te zaparcia to tragedia też się męczyłam .... nic mi nie pomagało jadłam śliwki na potęgę i nic ...
A te pozostałe dolegliwości dobrze wróżą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 12:50
Anuszka, Wika! lubią tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty
10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Sysia, w warszawskiej jest tak ze idziesz w 3, 6 i 10 dpt na bete estradiol i progesteron. Po kazdej weryfikacji dzwoni lekarz (jesli wykupilas opcje weryfikacji lub masz to w pakiecie). Na 4 weryfikacji (ok 20 dpt) znowu badane sa prg, beta i estradiol. W 4 weryfikacji lekarz zaprasza na usg zeby spr czy wszystkk jest ok, tzn czy jest pecherzyk czy bije serduszko itp itd. Ja mam taka wizyte jutro. Jezeli bedzie wszystko ok to napisE Ci dokladniej jak wyglada wizyta z usg.
Wika, zaparcia sa id luteiny. Mdlosci dobrze wroza
ja bole @mialam od samego poczatku do okolo 6 dpt.
Ja chyba dzisiaj jajko zniose. Wiem ze nerwy i stres nie sluza kropkom ale jak tu sie nie denerwowac... Wiem ze Wy mnie zrozumiecie. Moj maz tego nie rozumie. Twierdzi ze skoro testy ciazowe wychodza to po co ja sie w ogole martwie.. Facet..!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 13:06
Wika! lubi tę wiadomość
-
Myszka89 kurde sliwek akurat nie lubie:( ale mam dzis a 1 raz takie napady mdlosci.... Do tego 1 raz zauwazylam jakis sluz ...? Cos moj organizm daje mi popaluc dzis
Agulas oby dobrze wrozyly!
Facet nigdy nie rozumie naszych stresow ehWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 13:07
endometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf -
-
Ja nie wykupiłam tych weryfikacji, a wizytę mam regulaminową przez MZ (program). Odbywa się ona między 12, a 14 dpt. U mnie jutro 12, więc widać ewentualnie nic nie będzieagulas wrote:Sysia, w warszawskiej jest tak ze idziesz w 3, 6 i 10 dpt na bete estradiol i progesteron. Po kazdej weryfikacji dzwoni lekarz (jesli wykupilas opcje weryfikacji lub masz to w pakiecie). Na 4 weryfikacji (ok 20 dpt) znowu badane sa prg, beta i estradiol. W 4 weryfikacji lekarz zaprasza na usg zeby spr czy wszystkk jest ok, tzn czy jest pecherzyk czy bije serduszko itp itd. Ja mam taka wizyte jutro. Jezeli bedzie wszystko ok to napisE Ci dokladniej jak wyglada wizyta z usg.
Wika, zaparcia sa id luteiny. Mdlosci dobrze wroza
ja bole @mialam od samego poczatku do okolo 6 dpt.
Ja chyba dzisiaj jajko zniose. Wiem ze nerwy i stres nie sluza kropkom ale jak tu sie nie denerwowac... Wiem ze Wy mnie zrozumiecie. Moj maz tego nie rozumie. Twierdzi ze skoro testy ciazowe wychodza to po co ja sie w ogole martwie.. Facet..!Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA