IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Butter będzie dobrzeButter wrote:Triss strasznie mi przykro ; ( w tym cyklu na pewno się uda.♥♥♥♥♥♥
Ja jade na wizytę i 2 betę na 13, 3majcie kciuki, stres max, jeszcze w nocy bolał mnie brzuch.
Ja między pierwszą a drugą betą miałam straszne bóle miesiączkowe. Byłam świecie przekonana że już po zawodach a jak zobaczyłam wynik to prawie z krzesła spadłam
-
Kala 1980 wrote:Wraca, do tego mojego pregnylu:( Wszedzie czytam, że daje się go w posladek, ja bede go robiła sama, wolała bym w brzuch! Myslicie, że będzie dobrze?
Wiem, że Anatolka pisała, że też mozna w brzuch. Jakaś panika mnie ogarnęła
Kala ja też wstrzykiwałam sobie pregnyl z brzuch, według zaleceń lekarza z kliniki i wszystko zadziałało tak jak powinno.
Kala 1980 lubi tę wiadomość
-
Mój też się chłodzi w lodówcemargo001 wrote:Kala będzie dobrze, rób w brzuch, mój pregnyl chłodzi się w lodówce i też będę robić w brzuch
nawet pielęgniarka w klinice przed IUI podawała mi brzuch.
transfer 10.11.2014 jednego malucha - 10 dpt beta 35 (*)
transfer 16.03.2015 dwóch maluchów -
beta ujemna
transfer 02.10.2015 dwóch maluchów - 8dpt -92,7; 10dpt - 296,70; 12dpt - 506,80 [*][*]
Transfer 24.03.2017, 17.07.2017, 11.09.2017, 06.09.2018, 06.10.2018, 23.02.2019, 12.09.2019 jednego malucha - beta ujemna
Transfer 12.09.2019 - 10 dpt - 3,9; 12dpt - 0,8
Transfer 10.12.2019 - 10 dpt - 63,5; 12 dpt - 143,3; 17 dpt - 1077,0; 25 dpt - 8308,0 i jest ❤️ - 10tc [*]
Transfer 22.02.2021 - 10 dpt - 13,4; 12dpt - 4,2
Transfer 20.05.2021 -9 dpt - 91,4; 11 dpt- 219,0; 15dpt - 879,0; 19dpt-3787,0; 26dpt - 29510,0 i są ❤️❤️
[/url] -
Dziewczyny z 5 komórek mamy 5 zarodkow
dhea, kq10, witamina d, pomogly
bralam jeszcze na własną reke kwas foliowy konskie dawki bo 15 mg. Wiec info dla dziewczyn z endomenda lub z obniżona rezerwą jajnikową że jednak sa efekty
Przy pierwszej procedurze bez leczenia wyszedl mi tylko 1 zarodek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 11:43
Anuszka, Beata.D, Asiula86, margo001, Moniaa, Madzia82, Kala 1980, Antonelka, renieczka, OctAngel, Agi83, asieńka, justa1234, gosia81, myszaaa, MałaMi83, shooa, sisi, Tosia 1981, Konwalia, Selena lubią tę wiadomość
-
mrth666 wrote:Dziewczyny z 5 komórek mamy 5 zarodkow
dhea, kq10, witamina d, pomogly
bralam jeszcze na własną reke kwas foliowy konskie dawki bo 15 mg. Wiec info dla dziewczyn z endomenda lub z obniżona rezerwą jajnikową że jednak sa efekty
Przy pierwszej procedurze bez leczenia wyszedl mi tylko 1 zarodek.
Podpowiedz prosze co na recepte a co mozna kupic w aptece bez recepty. Jak dlugo mialas kuracje? Wynik piekny
mrth666 lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
W sumie wszystko bez recepty. Na kwasie foliowym 15 mg mam napisane że lek wydawany na receptę ale w mojej aptece z jakiegoś powodu go sprzedają. Próbowałam w innej to już niestety chcieli na receptę...Więc skorzystałam z tamtejAntonelka wrote:Podpowiedz prosze co na recepte a co mozna kupic w aptece bez recepty. Jak dlugo mialas kuracje? Wynik piekny

-
witajcie dziewczynki
jeszcze raz gratulacje dla pięknych bet i mocne uściski dla tych którym się nie udało.
wczoraj przyszła @ więc rozpoczynam przygotowanie do crio, startuje z encartonem, acard, prognynova i mama dha.
7 września w 10dc mam wizytę u profesorka i wtedy będę wiedziała kiedy dokładnie przystępuje do crio. 2 eskimoski czekają na mnie i jak psorek wyrazi zgodę będe chciała oba odrazu pod serducho zabrać.
Walczę dalej!!!
Anuszka lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Ratunku dziewczyny.
Odebrałam wyniki i tak beta 1906 z przedwczoraj 1126 czyli nieźle bo przyrosła 67% ale progesteron tylko 7. I dziwne bo tsh 1.5 a przedwczoraj 3.2 to chyba jakiś był błąd? Biorę lutke 100 dopochwowo dwa razy dziennie. To wezmę 3 razy i duphaston 3 razy. Myślicie że nie przesadze? I czy z tego progesteronu coś się da jeszcze zrobić???04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Jak byłam 2 tyg temu to dr wykluczył pozamaciczną. To miejmy nadzieję że tak już zostanie. Dumam w prawo i lewo jak to możliwe z tą betą i tsh...
Biorę zastrzyki clexane i kilka dni temu po trzech kolejnych zrobiły mi się ogromne siniaki może nawet krwiaki. I tak sobie myślę że może to te trzy zastrzyki się "nie przyjęły" i dlatego....04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Dziewczyny, potrzebuje Waszej rady - jestem zdecydowana na IVF (z Moim niskie AMH nie am na co czekac). Bylam już na rozmowie w GynCentrum, ale zastanawiam się też nad Antrum (mialam tam inseminacje). Macie może jakies doswiadczenia z tymi klinikami? Dodam, że nie mamy wiekszych problemow (Wszystkie wyniki lacznie z genetyka dobre) oprocz mojego AMH (0,3) I srednich wynikow M (wystarczajaco dobre do IUI I IVF). Macie doswiadczenia z tych miejsc?
-
Czy któraś z Was ma stresującą pracę? Ale mam na myśli taką gdzie z każdym mailem czy telefonem zastanawiacie co się znów stało i stres zjada Was każdego dnia pracy jak i później w domu?
Ja się właśnie zastanawiam czy moja praca ostatnio nie przeszkodziła w prawidłowym zagnieżdżeniu i czy po transferze "nie przenieść się na inną planetę" czyli odlecieć po relanium na 2-3 dni...
I od razu mówię, że na l4 iść nie mogę bo bym zeszła na zawał podczas wolnego
Wgl we wtorek zaczynam stymulacje i mimo, że głęboko wierzę, że się uda to postanowiłam już, że będzie to ostatnia stymulacja. Za dużo zdrowia mnie to kosztuje, a zdrowie jest tylko jedno.Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Justine wrote:Czy któraś z Was ma stresującą pracę? Ale mam na myśli taką gdzie z każdym mailem czy telefonem zastanawiacie co się znów stało i stres zjada Was każdego dnia pracy jak i później w domu?
Ja się właśnie zastanawiam czy moja praca ostatnio nie przeszkodziła w prawidłowym zagnieżdżeniu i czy po transferze "nie przenieść się na inną planetę" czyli odlecieć po relanium na 2-3 dni...
I od razu mówię, że na l4 iść nie mogę bo bym zeszła na zawał podczas wolnego
Wgl we wtorek zaczynam stymulacje i mimo, że głęboko wierzę, że się uda to postanowiłam już, że będzie to ostatnia stymulacja. Za dużo zdrowia mnie to kosztuje, a zdrowie jest tylko jedno.
Justine, ja zrezygnowalam z dobrej pracy na rzecz starań
cos za cos...
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.

-
Butter wrote:Dziewczyny czy któraś z was miała objawy hiperki po transferze? Płakać mi sie chce. Lekarz mówił że ryzyko hiperki jest większe jak jest ciąża.
Ja niestety czekam na swój pierwszy transfer... Wiec nie pomoge
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.

-
Agi83 wrote:Justine, ja zrezygnowalam z dobrej pracy na rzecz starań
cos za cos...
Ja niestety nie mogę zrezygnować, bo to moja firma. I chyba stąd tyle stresów
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/

[/link]