IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
magic1 wrote:a dziewczyny ile trwa punkcja, tzn po jakim czasie sie wychodzi z kliniki?
magic1 lubi tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
nick nieaktualnyKarolina1111 wrote:Nie było żadnych problemów, nawet po punkcji, ani transferze
przyjmuj leki jak masz rozpisane, postaraj się nie stresować, leż i odpoczywaj, a rano dzwoń do klinikiMimbla lubi tę wiadomość
-
No mi właśnie lekarz powiedział, że leki dopochwowe nie są miarodajne we krwi. Dlatego gdy mówiłam, że mam prg 7... w 9dpt to lekarz zakazał badać skoro nie przyjmuje nic doustnie. Brałam 3x3 luteiny 100mg. Więc całkiem sporo. Plamień nie miałam mimo bardzo dużego endo, więc chyba jednak działa jak powinno. Poza tym po estrofemie dopochwowo widziałam lepsze rezultaty niż doustnie. Mimo, że są doustne. Po 2x1 dopochwowo szybciej mi przyrastała błona niż po 3x1 doustnie. Poza tym miałam bardzo dużo sluzu płodnego... co prawda do crio nie ma znaczenia... ale śluz zalewał
doustnie nie...
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Libra wrote:dużo tego było, czy tylko mała plamka? trochę chyba za wcześnie na plamienie implantacyjne... w drugiej dobie miałaś blastocystę transferowaną? coś mi się nie zgadza z opisem... choć niby czterodniowe też już mogły by się zakopywać?
przyjmuj leki jak masz rozpisane, postaraj się nie stresować, leż i odpoczywaj, a rano dzwoń do kliniki
Dzięki za pomoc.Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016 -
Mogło być 4 ale z jednym A. 4AA to oznaczenie blastocyst i takie są najczęściej w 5 dobie. W drugiej z całą pewnością nie
Prg aplikujesz palcem czy tym aplikatorem plastikowym? Jak aplikatorem to przestań go używać, bo możesz się sama podrażniać.maryska90, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny
w przyszłym tygodniu idę po leki, za dwa - rozpoczynamy kolejne starcie z immunologią. Tym razem świadome wroga i z innym zestawem leków. Reasumując: za dwa tygodnie zaczynamy podejście do trzeciej procedury
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 09:04
maryska90, aneczka2015, Asiula86, Anatolka, agulas, margo001, shooa, justa1234, Agi83, Anna255, sylwiaśta159, Selena, myszaaa, mia6, Inska, Tosia 1981, Beata.D, Mimbla, Konwalia, BISCA, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCisza kobietko- zobaczysz, ze Teraz to będzie ostatnie podejscie
) z całego serca Ci życzę
)
Laski udanych punkcji!!
Aneczka trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 09:00
aneczka2015, cisza, gosia81, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Aneczka! Głowa do góry! Trzymam mocno kciuki! Musi się udać
aneczka2015 lubi tę wiadomość
czerwiec 2015 - ICSI 2BB nieudane
wrzesień 2015 - crio Kropka 1BC
1 luty 2016 punkcja - 2 blastusie 1BB i 2BB tym razem musi się udać!
Maj 2016 - zaczynamy 3 cykl rządówki, oby szczęśliwy. -
nick nieaktualnyaneczka2015 wrote:Dziewczyny ja dzis robie bete, wynik popołudniu ale ja juz wiem ze bedzie negatywna. Nie czuje kompletnie nic... Tak jak poprzednim razem
Przestan sie zamartwiac na zapas, ja tam wierze ze wszystko jest dobrze i fasolinka rosnieaneczka2015 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aneczka2015 wrote:Agnieszka a co dalej z toba? Po tym jak mrozaczki nie przetrwaly to teraz co dalej? Pozdrawiam
Teraz jestem w trakcie @ po odstawieniu leków. 5 października idę na kontrolę i zobaczymy co dalej. Tak czy inaczej czekamy do nowego roku.
Na ten moment potrzebuję odpoczynku.
Nie w głowie póki co mi starania. Teraz wszystko kręci się wokół dziadka.
Mam tylko taki plan, żeby włączyć dla męża suplementy - może ciut wpłynął na jakość armii.
Na razie to tyle.
Innego planu poza czekaniem na nowy rok nie mam.aneczka2015 lubi tę wiadomość