IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
muszynka wrote:Zrobilam dzis rano estradiol wynik 1501!! Ale sie ciesze. Jestem juz spokojna o piatkowy pick up.
-
nick nieaktualny
-
shooa wrote:Mysza, mam wizyte o 17:00. Na razie z rana zrobiłam tylko E2 i prg ale w sumie nie wiem jakie powinny być wyniki więc nic mi one nie mówiąmysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
sylwiaśta159 wrote:Ja bylam jeszcze pozniej
bo pod koniec cyklu a nie w polowie. Sprawdza czy faktycznie jajniki sa wyciszone, jak ogolnie to tam wyglada i omowicie stymulacje
takze nie masz sie czym martwic
Muszynko- dziekuje, wiec tez dalej czekam z termoforem na brzuchu
To nie ma znaczenia, ktory dzien cyklu na rozpoczecie stymulacji? Przepraszam za byc moze glupiutkie pytanie -
muszynka wrote:Zrobilam dzis rano estradiol wynik 1501!! Ale sie ciesze. Jestem juz spokojna o piatkowy pick up.
Muszynka, nie znam sie, ale numer wyglada imponujaco takze gratuluje kochana!
Czy moge sie o cos spytac? Czy estraidol robilas w trakcie stymulacji a przez "pick up" rozumiesz punkcje? #JestemTakaZielona -
nick nieaktualny
-
Inska wrote:Muszynka, nie znam sie, ale numer wyglada imponujaco takze gratuluje kochana!
Czy moge sie o cos spytac? Czy estraidol robilas w trakcie stymulacji a przez "pick up" rozumiesz punkcje? #JestemTakaZielona
Wdrozysz sie, to forum to encyklopedia wiedzy. Powodzenia.Inska lubi tę wiadomość
I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
sylwiaśta159 wrote:Inska - dokladnie sie nie znam, ale ja mam krotki protokol i mam stymulacje od 2dc. A jak pojdziesz w polowie pazdziernika to lekarz Ci powie od koedy i jakie leki, w jakich dawkach masz brac
i zapewne to bedzie od nowego cyklu
Kurcze, bo ja przylatuje z Irlandii i lekarz kazal mi wziac 3 tygodnie urlopu wiec wnioskuje, ze jesli torbiele znikna (zmniejsza sie) dojdzie do stymulacji jeszcze w tym cyklu... Powiem ci, ze jak na kogos, kto podchodzi pierwszy raz, to tak inaczej jestem prowadzona, ze swiruje ;-( Dzieki za cierpliwosc! -
muszynka wrote:Tak estradiol robilam w 11 dniu stymulacji. W 8 dniu mialam go na poziomie 333, wiec nisko i sie bardzo martwilam bo 200 to jakby jeden dojrzaly pecherzyk. Dzis mega wzrost. A pick up to inaczej punkcja.
Wdrozysz sie, to forum to encyklopedia wiedzy. Powodzenia.
Dzieki Muszynka! Oj tak, tyle informacji do przyswojenia, ze glowa mala!Ale nie wiem, co bym bez Was wszystkich zrobila! Mwah ;-*
-
inska a bierzesz teraz antykoncepcyjne? czy tylko ten zastrzyk mialas?
ja teraz mam zaczac brac antykoncepcyjne i zgloscic sie na wizycie 20.10 to bedzie wlansie polowa cyklu mniej wiecej i wtedy dowiem sie kiedy mam zaczac zastrzyki brac.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
sylwia ja ostatnio jak plamilam to wzielam goooooracyyyy prysznic i wczesniej podskakiwalam haha przysiady robilam ogolnie probowalam se zmeczyc i na nastepny dzie okres puscil hehehemaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
-
aaaa mam jeszcze jedno pytanko - mam zamiar brac teraz w pazdzierniku inofem lub inofolik , jak sadzicie jest sens?
kiedys ralam przez 3 mieisace -gin mi kazal, wiec pomyslalam ze teraz przezd ivf bym sobie troszke wspomogla jajeczka...maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
-
nick nieaktualnyInska a to noe jest tak ze torbiele musza sie calkiem wchlanac by rozpoczac stymulacje?
Mimi ja mam w domu inofolic ale stwierdzilam ze bede brac dopiero po 1 procesurze jeali sie okaze ze teraz jajca byly zlej jakosci- teraz boje sie przedobrzycwiex nie wiem co ci doradzic
-
Mimi86 wrote:aaaa mam jeszcze jedno pytanko - mam zamiar brac teraz w pazdzierniku inofem lub inofolik , jak sadzicie jest sens?
kiedys ralam przez 3 mieisace -gin mi kazal, wiec pomyslalam ze teraz przezd ivf bym sobie troszke wspomogla jajeczka...
Jeśli pomoże to na ładne endometriumnic złego nie zrobi, nie sądzę, żeby na jajka jakoś znacząco wpłynął.
-
a to se kupie jedna paczke i bede pila miesiac przed stymulacja ( w czasie antykow) moj gin mowil ze ladnie poprawia jakosc komrek jajowych, ale ch..j wiemaj- krótki protokół- 6 mrozaczków