IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Serio, dziewczyny 1/3 tego nie biorą i są w ciąży. Femibion, wit D najlepiej w kroplach (vigantoll mi dziś nawet receptę rodzinna wypisywala), acard w cyklu z transferem i wszystko
reszta warzywa, owoce, rybki i będzie ok
Libra, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Miałyśmy z kuciak tego samego lekarza...pisałam z nią na ten temat,stwierdziła ze jej obecny lekarz za głowę by się chwycił, gdyby zobaczył te ilości leków. .
A co do nitrogliceryny, przeczytałam ze działa błyskawicznie..No cóż -zobaczymy co będzie. ..ale na pewno wszystkiego łykać nie będę. .23.02-transfer
23.04-transfer 3AA i 4AA
07.07- 3AB i 4AB
13.11-6AB -
suplement diety to suplement diety, w odróżnieniu od leku, zgodnie z prawem skuteczny być nie musi...
Iga moim zdaniem biorąc tyle tych piguł tylko zepsułabyś sobie żołądek..
ja też posiadam w domu Femibion bo chyba wielu lekarzy z klinik go zaleca (ciekawe dlaczego, czy to przypadek, skoro metafolina to zwykła ściema, jak magnez chelatowany),więc od kiedy wiem że problemów w genach mojego męża się niczym nie naprawi -wybieram umiar i zdrowy rozsądek (na ile to możliwe, gdy się pochłania hormony)...I absolutnie już nie łykam już tych piguł bo są niepowleczone żadną osłonką, nikt nie zagwarantuje ile z tego się przyswaja .. a skuteczne być nie muszą - bo to tylko suplement _diety. W dodatku drogi jak nie powiem co.
jestem wielbicielką kwasu foliowego 5 mg i dla mnie to najlepsza opcja, ma status leku, jest na receptę, kosztuje 3 złote.Agnieszka_A., Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za odpowiedź ☺narazie kupiłam ten kwas foliowy (15mg)i agapurin..d3 też mam
Jeszcze muszę zrobić wyprawę po utrogestanWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 19:55
Mimbla lubi tę wiadomość
23.02-transfer
23.04-transfer 3AA i 4AA
07.07- 3AB i 4AB
13.11-6AB -
Iga79 wyprawa po utrogestan i jego użytkowanie, w porównaniu z innymi wyrobami zaczynającymi się od Lut - to czysta przyjemność,
no i czekolada w Czechach jest dobra, nawet mają czekoladowe diabełki, stoją na półce obok św. Mikołaja
iga 79, sylwiaśta159, Agnieszka_A., Libra, triss lubią tę wiadomość
-
Asiula ja miałam też łyżeczkowanie, pod krótką narkozą. Potem lekki ból brzucha i plamienie, nie ma źle. Wiadomo gorzej psychicznie ale to już każdy musi się z tym jakoś uporać.
Chyba nic nie może się równać z bólem podczas pękania jajowodu, uwierzcie koszmarale to dowód, że wszystko da się przeżyć.
Trzymam kciuki żeby obyło się bez szpitala!Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016 -
Mimbla wrote:Iga79 wyprawa po utrogestan i jego użytkowanie, w porównaniu z innymi wyrobami zaczynającymi się od Lut - to czysta przyjemność,
no i czekolada w Czechach jest dobra, nawet mają czekoladowe diabełki, stoją na półce obok św. MikołajaNadira, iga 79, Mimbla, Libra lubią tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Karolina1111 wrote:Dziewczyny a mogę jeszcze pomarudzić ...
jak wygląda cykl przy crio? Chodzi mi o sztuczny, od którego dnia cyklu się zaczyna? Czy to też bardzo indywidualna sprawa?
Ja zaczynałam od 2 dc estrofemem, przed crio dostałam też luteinę dopochwową, a po crio też podjęzykową. Crio miałam około 17dc ale to pewnie indywidualna sprawa.Karolina1111, Libra lubią tę wiadomość
-
Nadira wrote:Iga, tą nitro dostaniesz bezpośrednio przed crio? To na ukrwienie endometrium ma być?
Nadira lubi tę wiadomość
23.02-transfer
23.04-transfer 3AA i 4AA
07.07- 3AB i 4AB
13.11-6AB -
Agi83 wrote:I jeszcze takie kulki czekoladowo-kokosowe z płynnym rumem... MNIAM!
Mimbla, Nadira, Agi83, Beata.D, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
23.02-transfer
23.04-transfer 3AA i 4AA
07.07- 3AB i 4AB
13.11-6AB