IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
cisza wrote:Kochane, macie jakiś patent na wbijanie tego diabelskiego Fraxiparine? Zupełnie te igły nie są ostre! nie da się ich wbić! To samo miałam z Fragmine. Masakra! A przecież kurdę dziesiątki zastrzyków sobie wbijałam, więc na pewno umiem to robić. Ratunku.
mia6 lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualnymagic1 wrote:chyba wszystkie przeciwzakrzepowe takie są ja mam clexane i tez trudno to wbić
dodatkową atrakcją są sine plamki na brzuchu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cisza wrote:ale jak? one są w gotowych zastrzykach. Istnieje coś takiego jak ostrzałka do igieł?W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
V. wrote:Mieszkam blisko Krakowa. Śnieg nadal sypie.
Właśnie dostałam maila z kliniki, nie udało się zamrozić ani jednego zarodka... Jestem załamana
Kochana wiem co czujesz..przechodziłam to samo tydzień temu. Ale musisz się otrząsnąc i wierzyć w tego co masz pod serduchem... ja jeszcze w swojego wierzę...Libra, Beata.D, gosia81 lubią tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
Właśnie dostałam maila z kliniki, nie udało się zamrozić ani jednego zarodka... Jestem załamanachce być oczkiem w głowie mamusi!
cisza lubi tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
nick nieaktualny
-
cisza wrote:ale jak? one są w gotowych zastrzykach. Istnieje coś takiego jak ostrzałka do igieł?
nie ostrzałki nie ma ale razem możemy pomyśleć nad jej wynalezieniemmusisz niestety kombinować
ja robiłam tak jak pisze agi tak mniej więcej
moja @ się rozkręciła po wczorajszym prysznicu więc crio będzie szybciej niż myślałam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2015, 10:31
cisza, Agi83, Libra, mia6 lubią tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie dostałam maila z kliniki, nie udało się zamrozić ani jednego zarodka... Jestem załamanaU nas prawie wszystkie dziewczyny z forum kliniki, którym wyszło za pierwszym razem, nie mają zamrożonych zarodków.
agulas, shooa, gosia81 lubią tę wiadomość
-
cisza wrote:no pewka! ważę całe 45 kilo (albo 44) z czego 45 to mięśnie
(takie głupie skojarzenie)!
cisza, szałwia, Kava, justa1234, Takanijaka, Mimbla, Giussta lubią tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.