IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:super... trzymam kciuki &&&
PS. Nadal plamisz?W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Moja znajoma miała tak duże krwawienie implantacyjne, że potraktowała jak normalną miesiączkę. Tak też zdążą się. Jedna kobieta nie ma krwawień inna krwawi mocniej. Takie już jesteśmy my kobiety, nieprzewidywalne.
Agi83, Libra lubią tę wiadomość
-
Agi83 kciuki mocno zaciśnięte!
A ja mam pytanie trochę z innej beczki może ktoś będzie wiedział... Jak wyłączyć powiadomienia z forum które mnie już nie interesuje tzn wiem że trzeba odznaczyć " powiadamiaj mnie o nowych wpisach w tym wątku" ale jak to zrobićAgi83 lubi tę wiadomość
-
Nadira wrote:Moja znajoma miała tak duże krwawienie implantacyjne, że potraktowała jak normalną miesiączkę. Tak też zdążą się. Jedna kobieta nie ma krwawień inna krwawi mocniej. Takie już jesteśmy my kobiety, nieprzewidywalne.
Nadira lubi tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Agi83 wrote:Dziewczyny, schizuje, zrobiłam właśnie test... Wiem bardzo wcześnie i nie ta pora, ale możecie zerknąć do galerii? Taki niebieski widzicie tam coś?
Agi83, sylwiaśta159, Nadira, mysza89 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Agi, trzymam bardzo kciuki, aby jutro była mocniejsza krecha - ja widzę bladziocha
Agi83, Nadira lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
I ja widziałam, bladzioszek jest. Trzymam kciuki.
Dziewczyny co się bierze żeby endometrium szybko nie przybieralo? Dziś dopiero 14 dc a moje endo ma 16 mm.
Dodam, że zgodnie z nową ustawą przed procedurą trzeba zrobić dodatkowo badania. Ja mam dorobić anty hbc, biocenoze pochwy i chlamydie jakąś inną metodą (refundowane w klinice). Facet musi zrobić grupę krwi, cytomegalie, też te anty hbc, chlamydie tą samą metodą i przynieść zaświadczenie od urologa, że nie ma przeciwwskazań do podejścia do ivf (że ma wszystko na miejscu). W piątek mamy już wizytę przed stymulacją i w przyszłym tygodniu będziemy latać po przychodniach i robić badania. Dobrze, że nas wcześniej uprzedzili. Masakra jakaś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 22:14
Agi83 lubi tę wiadomość
-
Kalia wrote:I ja widziałam, bladzioszek jest. Trzymam kciuki.
Dziewczyny co się bierze żeby endometrium szybko nie przybieralo? Dziś dopiero 14 dc a moje endo ma 16 mm.
Dodam, że zgodnie z nową ustawą przed procedurą trzeba zrobić dodatkowo badania. Ja mam dorobić anty hbc, biocenoze pochwy i chlamydie jakąś inną metodą (refundowane w klinice). Facet musi zrobić grupę krwi, cytomegalie, też te anty hbc, chlamydie tą samą metodą i przynieść zaświadczenie od urologa, że nie ma przeciwwskazań do podejścia do ivf (że ma wszystko na miejscu). W piątek mamy już wizytę przed stymulacją i w przyszłym tygodniu będziemy latać po przychodniach i robić badania. Dobrze, że nas wcześniej uprzedzili. Masakra jakaś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 22:32
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Kalia wrote:I ja widziałam, bladzioszek jest. Trzymam kciuki.
Dodam, że zgodnie z nową ustawą przed procedurą trzeba zrobić dodatkowo badania. Ja mam dorobić anty hbc, biocenoze pochwy i chlamydie jakąś inną metodą (refundowane w klinice). Facet musi zrobić grupę krwi, cytomegalie, też te anty hbc, chlamydie tą samą metodą i przynieść zaświadczenie od urologa, że nie ma przeciwwskazań do podejścia do ivf (że ma wszystko na miejscu). W piątek mamy już wizytę przed stymulacją i w przyszłym tygodniu będziemy latać po przychodniach i robić badania. Dobrze, że nas wcześniej uprzedzili. Masakra jakaś.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadira wrote:Tak, grupa twoja a wirusologia obojga. Wirusy ważne 6 mcy, robiliście na koszt kliniki.
-
Jestem w rządówce. Wirusologie miałam za darmo po kwalifikacji. Teraz facet musi też robić te badania co pisałam wyżej.
Co do mojego endo to nigdy nie badalam estrogenu. Nigdy tak nie mialam. Od kilku cykli mam już dzień po owulce bolące piersi i dziwne uczucie w dole brzucha. Takie lekko bolące skurcze. I przed @ pełno syfow. Może to wina torbieli, mam je co chwila. -
Sprawdziłam w starych wynikach. W 2013 r. robiłam estradiol, wynik 66,76 pg/ml w 7 dc. @ mam regularne, co 27-29 dni. Nie wiem co jest z tym moim endo. Bierze się coś na to? Niby hormony mam ok. Jedyne co to mam bardzo dużą prolaktyne po metoklopramidzie ale lekarze nie zwracają na to uwagi.