IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Eee kalia jak 9 robiłaś to napewno nie wyjdzie juz tym bardziej na sikaczu
ja tylko napisałam ze ja bym tak myślała ze a może to ovitrelle ale ja mam zryty beret
Kalia lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
muszynka wrote:Ide dzis na bete. Wynik kolo 15. Prosze o kciuki.
Trzymam mocno kciuki:)Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
Kalia wrote:Muszynka, kciuki masz zapewnione.
A ja drogie panie upadłam na głowę i zrobiłam dziś rano sikacza Nordtest. Jest 8 dpt a wyszedł najbledszy bladzioch na świecie. Chciałam zrobić zdjęcie ale na aparacie nie widać. Nic narazie z tym nie robię, 24.12 idę na betę. Wcale się nie denerwuje. Jak nawet nic nie wyjdzie, będę zadowolona, że coś tam się zadziało.
Kalia kciuki za piękny prezent pod choinkęKalia lubi tę wiadomość
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
sylwiaśta159 wrote:Kalia gratuluje
CZYLI: kolejny raz potwierdza sie nasza teza, ze nic nie znacza nasze gadania "nic z tego, bo ja znam swoje cialo"jak groszek chce, to nic mu nie przeszkodzi
Muszynko trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 11:15
-
Mimi86 wrote:Eee kalia jak 9 robiłaś to napewno nie wyjdzie juz tym bardziej na sikaczu
ja tylko napisałam ze ja bym tak myślała ze a może to ovitrelle ale ja mam zryty beret
wombi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMysza - mam nadzieje, ze zarodek zamrozony drugi raz bedzie silaczem i da mamusi radosc
Muszynka, kciuki za piekna bete!
Asiula, ja juz po wizycie. Pytalam co dalej, ale oczywiscie nic nie wiedza. Tyle ze zaczynaja od 3cich procedur. Potem 2gie. Potem 1sze ale w sumie nie wiadomo czy nie zaczna od tych co byli juz na wyciszaczach i nie podeszli do stymulacji. Czyli nie ma decyzji chyba jeszcze albo jest burdel. Powiedziala zeby do marca czekac bo albo wtedy powinnam zaczynac albo chociaz dostac info kiedy zaczynamy. Jak sie nie uda to komercyjne podchodzimy. I zastanawiam sie teraz czy czekac czy probowac sie przeniesc. Mam zagwozdke.. w kazdym razie koniec marca to szczyt moich mozliwosci czekania.
U Ciebie widze juz coraz blizej ciazy -
Dzien dobry
Kalia super !
Muszynka trzymam kciuki
Agnieszka trzymam kciuki za Ciebie mocno. Tym razem sie uda *
Anuszka jak u Ciebie? jak samopoczucie?
Shooa w warszawie tez nic nie wiedzą. Doktor mówił ze nie mają nadal potwierdzenia z MZ ze kliniki dostaną pieniadze. Spodziewają się ze nastąpi to 4 stycznia, ale nic do końca nie wiadomo. Póki co nie umawiaja jeszcze na kolejne procedury...A jakie masz możliwosci przeniesiania się? W Invimedzie jest szansa na rozpoczecie procedury szybko?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2015, 11:20
Agnieszka_A. lubi tę wiadomość
-
triss gotuje bigos przygotowana na porażkę
Męczą mnie bóle menstruacyjne i bóle w krzyżu żyć nie dają. Jedną ręką mieszam kapuchę w garnku a drugą cały czas ściskam kciuki za twój przyrost
Jutro powtórka co nie?
Shooa jeżeli wiesz lub dowiesz się czegoś na temat rozpoczynania procedur rządowych w invimedzie daj mi proszę znać. -
To już jest koniec, nie ma już nic. Jesteśmy wolni, możemy iść. Beta ujemna.2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
Piggy
:-*
Shooa, mam nadzieję, że marzec szybko przyjdzie, a może jednak uda się jeszcze wcześniej!
No, ja teraz co drugi dzień się kłuję - czyt. wyciszam się - w sam raz na świętaSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
nick nieaktualny
-
Piggy...nie mam słów którymi można by było wyrazic jak bardzo mi przykro...pamiętaj że cuda przychodzą do nas w najmniej oczekiwanym momencie... bardzo mocno Cię przytulam!
-
Anuszka wrote:triss gotuje bigos przygotowana na porażkę
Męczą mnie bóle menstruacyjne i bóle w krzyżu żyć nie dają. Jedną ręką mieszam kapuchę w garnku a drugą cały czas ściskam kciuki za twój przyrost
Jutro powtórka co nie?
Shooa jeżeli wiesz lub dowiesz się czegoś na temat rozpoczynania procedur rządowych w invimedzie daj mi proszę znać.Anuszka, Konwalia lubią tę wiadomość
-
Piggy nie poddawaj się! Może to komórki były złej jakości czy coś. Wiem że miałaś dużo transferów, dużo nie powodzeń i że ogólnie ciężko uwierzyć w sukces po takich przygodach ale walcz kochana do końca! Może z drugiej stymulacji dzieciaków będzie mniej ale za to będą silniejsze! Tego Ci życzę i wytrwałości w tej nierównej walce :*
-
Kalia wrote:Anuszka, jak u mnie się uda to ja zwolnie miejsce na dwie procedury. Jestem w Invimed Warszawa.
Kalia dziękiZ tym że ja Invimed Wrocław. Warszawka odpada zdecydowanie z przyczyn czysto logistycznych
No i mam jeszcze jednego mrozaka więc najpierw trzeba wykorzystać a znając moje tempo transferów to się nie wyrobię do końca programu
No i cały czas mam iskierkę nadziei że te bąble które mam w brzuchu jeszcze mi pokażą na co je stać!
-
Melduję :
10 dpt beta 44
12 dpt beta 103
14 dpt (dzisiaj) beta 208,7
PRG mam nieco niższy niż ostatnio, 39,88, dorzucam doustnie Dupka - nie wyjdzie w krwi, ale ma spełnić zadanie.
Z żalem muszę stwierdzić, że nie umiem się cieszyć. Byłam przerażona idąc oddać krew, i myślałam że zwariuję ze stresu otwierając plik z labu...Jeszcze nie wierzę.
Odwalam parę smrodów w pracy i idę do łóżka...zapominajka, Anuszka, Agnieszka_A., Kalia, ma_pi, Asiula86, elcia_aa, Piggy, pabelka88, Tosia 1981, triss, renieczka, Karolina1111, arlenka, V., lipa, kassik, Julciaa, mysza89, Bianka4, OctAngel, Agi83, wombi, justa1234, pragnaca dzidziusia, gosia81, iga 79, Marcia89, ComeToMeBaby, Mimi86, Lilou1984, choco, Ania1986, Konwalia, Kava, sylvuś, mrth666, Beata.D lubią tę wiadomość