IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Muszynka, kciuki masz zapewnione.
A ja drogie panie upadłam na głowę i zrobiłam dziś rano sikacza Nordtest. Jest 8 dpt a wyszedł najbledszy bladzioch na świecie. Chciałam zrobić zdjęcie ale na aparacie nie widać. Nic narazie z tym nie robię, 24.12 idę na betę. Wcale się nie denerwuje. Jak nawet nic nie wyjdzie, będę zadowolona, że coś tam się zadziało.Anuszka, Asiula86, lipa, Mimi86, mysza89, Mimbla, ewlinaaa85, gosia81, Bianka4, Karolina1111, arlenka, justa1234, OctAngel, V., Beata.D, pragnaca dzidziusia, ComeToMeBaby, Konwalia, Anetts32 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKalia wrote:Muszynka, kciuki masz zapewnione.
A ja drogie panie upadłam na głowę i zrobiłam dziś rano sikacza Nordtest. Jest 8 dpt a wyszedł najbledszy bladzioch na świecie. Chciałam zrobić zdjęcie ale na aparacie nie widać. Nic narazie z tym nie robię, 24.12 idę na betę. Wcale się nie denerwuje. Jak nawet nic nie wyjdzie, będę zadowolona, że coś tam się zadziało. -
zapominajka wrote:Zrób bete. Troche wcześnie na ten test...hmmm ale kto wie, kto wie....Oczywiście trzymam kciuki za Ciebie też. Bezdie dobrze na Świeta:)
zapominajka, Anetts32 lubią tę wiadomość
-
Agnieszka_A. wrote:pabelka88 czyli razem czekamy na 7 stycznia. Ja mam wtedy wizytę w 18 dc. Od wczoraj jestem już na antykach. Jeżeli jajniki będą wyglądać ok czyli nie będzie znowu jakiś upierdliwych torbieli to mam nadzieję, że kilka dni później już zaczniemy II stymulację.
ja też czekam na 7 stycznia26 dc.
mam nadzieję, że wtedy pobiorą mi wszystkie wymazy, krew i lekarz da zielone światło na II procedurę.Asiula86, Kalia, pabelka88, Agnieszka_A., triss, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
lipa wrote:ja też czekam na 7 stycznia
26 dc.
mam nadzieję, że wtedy pobiorą mi wszystkie wymazy, krew i lekarz da zielone światło na II procedurę.Asiula86, lipa, Agnieszka_A., Mimbla, ewlinaaa85, pragnaca dzidziusia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Muszynka &&&&
Kalia &&&& sie dziejepewnie podglad testu z kazdej strony
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Tyszanka81 wrote:Muszynka &&&&
Kalia &&&& sie dziejepewnie podglad testu z kazdej strony
)
Agnieszka_A., mysza89, Mimbla, Bianka4, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
Wow kalia super
muszynka trzymam kciuki
Ja nawet nie myśle o testach póki co bo boje się ze ovitrelle mi zafalszuje a ja se nadzieje zrobię.
W czwartek musze znów powtórzyć te d-dimery i Crp i juz mi przeszlo przez myśl żeby też betę zrobić ale raczej wytrzymam do poniedziałkumaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
Kalia wrote:Ja mam nadzieję, że to nie Ovitrelle. Zastrzyk brałam 9.12
Kalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKalia gratuluje
CZYLI: kolejny raz potwierdza sie nasza teza, ze nic nie znacza nasze gadania "nic z tego, bo ja znam swoje cialo"jak groszek chce, to nic mu nie przeszkodzi
Muszynko trzymam kciuki!Mimi86, Bianka4, Kalia, zapominajka lubią tę wiadomość
-
Kalia wrote:Powiem Ci, że tym razem nawet nie. Kreska jest nawet widoczna a ja nie mam jeszcze założonych soczewek
)
to pieknie
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer-