IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni, czyli wszystko jest na najlepszej drodze
)
Tyszanka, mamy wojownika!! Bardzo sie ciesze)
Asiula nie czytaj. Ja wiem, ze kazda z nas to robila/robi i moze latwiej mi teraz to mowic ale takie czytanie w necie nigdy nic dobrego nie wnosi. Ja zawsze sie czyms musialam zdolowac a zawsze okazywalo sie (Bogu dzieki!), ze nie bylo ku temu podstaw. Jestem przekonana, ze wszystko bedzie dobrze.
Dziewczyny bardzo Wam dziekuje, za tyle milych slowdopiero zaczyna do mnie docierac, ze chyba jestem w ciazy
choc oczywiscie nie bylabym soba, gdybym z tylu glowy nie martwila sie czyms choc odrobinke.
A W OGOLE!!!!!!!! Jaki mialam zawal!!!!!!....
Wyobrazcie sobie, dr wypisala mi dzis skierowanie na 16.01 na te prenatalne np i ide zaplacic za dzisiejsza wizyte biore to skierowanie a tak WSKAZANIE: nie uwidoczniono kosci nosowej. W jednym momencie oblal mnie pot i prawie zemdlalam a za chwile mysle sobie, ale przeciez prenatalne sa na NFZ od 35 r.z wiec moze musialy cos wpisac... ale musialam sie wrocic i pytam tej biednej dziewczyny z rejestracji, bo to ona wpisywala to wskazanie, czy to taka ich rutynowa procedura czy co bo sie zmartwilam a dr mowila ze wszystko w najlepszym porzadku... a ze musialam wygladac ze strachu jak trup to az wstala i mowi Pani Syyyylwioo spokojnie, to my cos musimy wymyslac, zeby moc Pani to zrobic z funduszu. Mozecie sobie wyobrazic, jaki kamien spadl mi z serca.
Asiula86, Reni555, Agi83, wombi, Mimi86, gosia81 lubią tę wiadomość
-
Sylwasta :-*
Kochane dołączam do Was oficjalnie! Zakwalifikowali Nas!!!!!!!!!
Zaczynamy dopiero 10 lutego,ale jednak nadzieja wróciła! Idziemy krótkim protokołem na fostimonie w dawce 100tj...oby do lutego!!!
Powodzenia kochane!sylwiaśta159, arlenka, Asienka1184, Karolina1111, OctAngel, Reni555, Asiula86, Tosia 1981, Anatolka, Agnieszka_A., justa1234, ewlinaaa85, shooa, Agi83, lipa, Kalia, Inska, Anuszka, freya, Mimi86, Antonelka, Beata.D, sylvuś, kotkapc, Konwalia, gosia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPabelko cudownie
) i Ty sie w koncu doczekalas
)
Arlenko dziekiale to taki przejsciowy, bo jak juz sie dowiem jaka plec,to mam upatrzony inny
przebieralam w tych suwakach jak w sklepie z odzieza
pabelka88, Karolina1111, Asiula86, arlenka, shooa, Agi83, Inska, mysza89 lubią tę wiadomość
-
Super suwaczek
to teraz duzo zdrowia i zero stresu przez niemadre panie w rejestracji!!
Mogly Cie najpierw uprzedzic...
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
nick nieaktualnyDzień Dobry dziewczyny i ja postanowiłam do was dołączyć
Czytam i czytam i chyba nie dam rady przeczytać całego forum hyhy dużo się tu u was dzieje. Trzymam mocno kciuki za każdą z was
pozdrawiam
Reni555, Inska, Antonelka, Beata.D, gosia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witaj Ewlina
Dziewczyny ja się nie potrzebnie stresowałam
jajka rosną, estradiol 1750
w sobotę ovitrelle a w poniedziałek punkcjaAsiula86, pabelka88, ewlinaaa85, zapominajka, mysza89, Reni555, lipa, Inska, arlenka, Mimi86, Tosia 1981, Antonelka, Beata.D, Konwalia lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Super asia-m-b
Teraz juz z gorki!!!
Trzymam kciuki
To sporo ich naprodukowalas?
Reni jak tam?,przeszlo czy konsultowalas sie z lekarzem?
Stan podgoraczkowy minal?Reni555 lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
nick nieaktualnyasia-m-b wrote:Witaj Ewlina
Dziewczyny ja się nie potrzebnie stresowałam
jajka rosną, estradiol 1750
w sobotę ovitrelle a w poniedziałek punkcja
Mi się niestety nie udało moja beta wyniosła aż 3,00 w 10dpt
pod koniec stycznia czeka mnie scratching i walczę dalejInska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewlinaaa85 wrote:A ja myślałam że, mam wysoki estradiol przed transferem a miałam 900
Mi się niestety nie udało moja beta wyniosła aż 3,00 w 10dpt
pod koniec stycznia czeka mnie scratching i walczę dalejInska, wombi lubią tę wiadomość
-
pabelka88 wrote:Sylwasta :-*
Kochane dołączam do Was oficjalnie! Zakwalifikowali Nas!!!!!!!!!
Zaczynamy dopiero 10 lutego,ale jednak nadzieja wróciła! Idziemy krótkim protokołem na fostimonie w dawce 100tj...oby do lutego!!!
Powodzenia kochane!
Pabelka a Ty gdzie się leczysz?
Reni, Tyszanka trzymam kciuki za wasze bąbelki:) niech się ładnie rozwijają.
Sylwia aż się wzruszyłam jak czytałam twoje posty:) (pomijając część z zarzyganym parkingiem - z tego się uśmiałam:)) Boziu tak bardzo bym chciała aby i Nam z Mężem się udało. Abyśmy mogli przeżywać te wszystkie cudowne chwile tak jak Wy teraz:) Trzymajcie sie cieplutko i dbajcie o siebie:)
Julcia ściskam Cie mocno w tych trudnych dla Ciebie chwilach. Jestem z Tobą trzymaj się cieplutko.Reni555, Tyszanka81, sylwiaśta159, Inska lubią tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
Tyszanka ♥ bardzo się cieszę, że maluszek się dzieli
trzymam jutro zaciśnięte kciuki
Ja estradiol będę miała jeszcze w sobotę badany, bo wtedy jeszcze mam wizytęzapominajka lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."