IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymilia wrote:Będzie dobrze trzymam kciuki. U mnie załamanie dzisiaj bratowa oznajmiła, że jest w ciąży,a reakcja moich rodziców no nie będę komentować, wiedzą że mam problem a wyprawli imprezę, no super że wkońcu zostaną dziadkami, ale jest mi przykro, bo nikt nie rozumie ile ja przechodzę i ile przede mną i czy kiedykolwiek. Może w tej chwili jestem samolubna, ale w tym wszystkim wspiera mnie tylko mąż
sorki
Kochana sciskam,to przykre że najbliżsi potrafią tak ranić. Trzymaj się bo Ty też będziesz mama!milia lubi tę wiadomość
-
Milia...nawet nie potrafie Ciebie pocieszyc.....domyslam sie jak mozesz sie czuc. Kurcze kompletnie nie pomysleli o Twoich uczuciach...kurcze mam wrazenie, ze ludzie nie rozumieja tego dopiki sami przez to nie przejda...
Sciskam Ciebie mocno....milia lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Reni tak mi przykro, kurde nooo
taka bylam pewna ze Ci sie udało
ale trzymam nadal kciuki za drugą bete &&&
asiula suer ze juz zakonczylas stymulacje, powodzenia na punkcji
milia wiem co czujesz, chyba kazda z nas wie, bardzo mi przykroale Ty też bedziesz mamusia i bedziemy tu na forum robic ci impreze
Asiula86, milia, Antonelka lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Witam i ja w leniwą niedzielę
Ja niestety nadal czekam na okres...kilka cykli do tyłu przychodził jak w zegarku,a teraz kiedy naprawdę potrzeba żeby był ,to go nie widać...dziś 3-ci dzień spóźnienia...wrrr...
MIŁEGO DNIA -
Reni kochana ściskam Cie mocno. Może to jednak za wcześnie? A te 30% to też dużo. A jeśli nawet się nie udało to uda się następnym razem. Jesteśmy z Tobą.
Milia- wiem co czujesz. Każda z nas wie. Serce ściska gdy dostaje się takie wiadomości. Wierzę że każda z nas doczeka się bobasa tylko się nie poddawajmy.
Pabelka88- no tak to właśnie jest zatem @. Jak go nie potrzeba to się skubany pojawia a odwrotnie to się nie spieszy:/
Ja dziś leniwie znów. Chyba poleże sobie dzień cały.
Reni555, milia lubią tę wiadomość
06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.-3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku -
Jest @!!!!!!!! Nie przypominam sobie żebym się kiedykolwiek tak ucieszyła na jej widok!! Zaczynamy odliczenie...27dni...
india, Asiula86, Agnieszka_A., Reni555, Asienka1184, Agi83, wombi, Tosia 1981, Anuszka, Mimbla, Karo85, mysza89, milia, Mimi86, agulas, Brtiii86, freya, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Reni ja nie chce robić nadziei, ale wydaje mi sie ze jak w 7dpt beta jest 0 to niestety nic z tego nie bedzię
Ja tak miałam i niestety zawsze sie potwierdziło
Chociaż cuda się zdażają
U nas dzisiaj drugi dzień z gonapeptylemOcywiście zastrzyki robi mąż bo ja z tych ponad 100 co miałam żadnego nie zrobiłam sama
Wkleje wam zdjęcie ile zużyłam zastrzyków aby mieć córcie - łącznie z tymi co brałam w ciąży a brałam fraxiparine do 12tc. ...
Hej a jak się dodaję tutaj zdjęcia??
Karo a ty kiedy zaczynasz zastrzyki??2xIVF (Salve Łódź) i jest córcia!!!
Nowe starania (Bocian Wawa) 30.12'15 start długi protokół,14.02 ET 8b 8dpt-37,10dpt-150
-
nick nieaktualnyMonison wrote:Reni ja nie chce robić nadziei, ale wydaje mi sie ze jak w 7dpt beta jest 0 to niestety nic z tego nie bedzię
Ja tak miałam i niestety zawsze sie potwierdziło
Chociaż cuda się zdażają
U nas dzisiaj drugi dzień z gonapeptylemOcywiście zastrzyki robi mąż bo ja z tych ponad 100 co miałam żadnego nie zrobiłam sama
Wkleje wam zdjęcie ile zużyłam zastrzyków aby mieć córcie - łącznie z tymi co brałam w ciąży a brałam fraxiparine do 12tc. ...
Hej a jak się dodaję tutaj zdjęcia??
Karo a ty kiedy zaczynasz zastrzyki??
wiem
i Tobie w końcu się udalo...
-
Witam sie i ja
Milego dnia...
Ide rosol warzyc...
kurcze chyba mi piersi "popuscily"....chyba niedobry znak
Sie okaze juz jutro,ale jakos nie mam parcia na betowanie...niech sobie "ciaza" trwamysza89, Reni555 lubią tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Dzieki Milia
Przydadza sieReni555, milia lubią tę wiadomość
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Dobrze Anuszka juz nie bede5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
milia wrote:Będzie dobrze trzymam kciuki. U mnie załamanie dzisiaj bratowa oznajmiła, że jest w ciąży,a reakcja moich rodziców no nie będę komentować, wiedzą że mam problem a wyprawli imprezę, no super że wkońcu zostaną dziadkami, ale jest mi przykro, bo nikt nie rozumie ile ja przechodzę i ile przede mną i czy kiedykolwiek. Może w tej chwili jestem samolubna, ale w tym wszystkim wspiera mnie tylko mąż
sorki
Milli rozumiem co czujesz. Trzymaj się cieplutko i głowa do góry. Niestety ale w naszej walce jesteśmy skazane na dużo takich "nieprzyjemnych" sytuacji.milia lubi tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
pabelka88 wrote:Jest @!!!!!!!! Nie przypominam sobie żebym się kiedykolwiek tak ucieszyła na jej widok!! Zaczynamy odliczenie...27dni...
Pabelka no to trzymamy kciuki:)pabelka88 lubi tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
Dziewczyny witam się w Niedziele:) Przyznaję, że dopiero co wstałam bo wczoraj mieliśmy z mężem spotkanko ze znajomymi i dość późno poszliśmy spać. Niedługo i my zaczynamy więc pewnie znowu nie będzie okazji do imprezowania więc trzeba korzystać
Przytulam całym serduszkiem Wszystkie smutne duszyczki. Dziewczynki dziś jest nowy dzień. Wszystkie złe emocje odrzucamy na bok i przełączamy się na pozytywne myślenie:) Wydaje mi się, że "Ktoś" specjalnie stawia na naszej drodze różne nieprzyjemne zdarzenia aby Nas bardziej zahartować. Walka o Dziecko nie jest łatwa a widocznie chce abyśmy dały radę i się nie poddały. Pamiętajcie każdy upadek powoduje, że wstajemy silniejsze:)
Oby ten nowy tydzień przyniósł nam wszystkim dobre wiadomości i zero bólu.
Milej, spokojnej i leniwej niedzieli:) lecę nadgonić tematy na FB (trochę pewnie tego będzie:)milia lubi tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
Monison wrote:
Karo a ty kiedy zaczynasz zastrzyki??
Pewnie 2 lutego. Mam wtedy wizytę a Białymstoku. 29.01 mam odstawić antyki i jak dostanę @ to działamy.06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.-3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku -
Tyszanka81 wrote:Witam sie i ja
Milego dnia...
Ide rosol warzyc...
kurcze chyba mi piersi "popuscily"....chyba niedobry znak
Sie okaze juz jutro,ale jakos nie mam parcia na betowanie...niech sobie "ciaza" trwaTyszanka81 lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
mysza89 wrote:Dokładnie nie obserwuj nie wsłuchuj ciesz sie tym czasem i wypoczywaj ....
Byle do jutra5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Dziewczyny,pytanko jeszcze...
Jutro ide na bete 10dpt-zgodnie z rozpiska z kliniki,tam pisze tylko o BetaHcg ale Wy sprawdzacie chyba poziom progesteronu jeszcze?Moze bym tez upuscila krwi i zbadala...
Dobrze prawie ze progesteron?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2016, 14:00
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer-