IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Ty się ze mną nie spieraj, bo ja to sobie zapisałam na karteczce na wszelki wypadek, gdybym nie dostała crinone. I wiem, że ta dawka była powtarzana przez kogoś. I tak mi się też zakodowało.
Ale tak jak mówię dziewczyny z naszego dforum zamieniały więc być może było to 200nie wnikam
-
pabelka88 wrote:Ani na 2000 nie zdążyłam,ani na 3000 nie zdążyłam...ehhh
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
ewlinaaa85 wrote:Hahah no widzisz przykro mi ale brałam setkę hyhy
Ale tak jak mówię dziewczyny z naszego dforum zamieniały więc być może było to 200nie wnikam
ma być poprostu dobrze
ja też na lutkę nie narzekam, nie uczula mnie. No ale nie przyjmuję też nie wiadomo jakich dawek.
-
Neo84 wrote:Z Naszym tempem produkcji za chwilę będzie jakaś kolejna okrągła strona, chyba na tym forum jesteśmy najbardziej prosuktywnym wątkiem:)
BISCA lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:3 posty na stronie 3000 i czekamy na bete 3.03
-
Bo prawda jest taka, że co ma być to będzie i chyba wpływu na to nie mamy:)
ewlinaaa85, ComeToMeBaby, BISCA, monik, Bianka4 lubią tę wiadomość
Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
ComeToMeBaby wrote:E, no widzisz. I się posypało, bo wpisałam czwarty post a na betę pójdę zapewne jednak 2.03, w środę. Bo jeśli wyjdzie pozytyw to ze zrobieniem przyrostu nie będę miała problemu w piątek, a w sobotę owszem. Jak ma wyjść to wyjdzie już chyba tego 11dpt.
Wyjdzie wyjdzie. Nawet 10dpt wyjdzie pewnaale faktycznie dobrze, że o przyroscie pomyślałaś
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Wyjdzie wyjdzie. Nawet 10dpt wyjdzie pewna
ale faktycznie dobrze, że o przyroscie pomyślałaś
Nooo, bo robienie bety dla celów wykonania hsg w szpitalu się przecież nie liczy. Wtedy robiłam betę, żeby im udowodnić że ciąży nie ma, a teraz chciałabym żeby byłalawendowapani lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Aż się wstyd przyznać, ale jestem betowa dziewica
Nooo, bo robienie bety dla celów wykonania hsg w szpitalu się przecież nie liczy. Wtedy robiłam betę, żeby im udowodnić że ciąży nie ma, a teraz chciałabym żeby była
Ja też robiłam pierwsza weryfikujac transfer. Nie robiłam wcześniej chyba nigdy.
Na becie 10 dni po ostatnim transferze, 3 procedura, ostatni mrożak płakałam pani pobierajacej, żeby znalazła tam inne cyfry niż zero, bo już nie mam siły... Bałam się przeokrutnie. -
ComeToMeBaby - podpisuje się rękami i nogami pod Twoim ostatnim postem - ja też zawsze przed zabiegiem czy w szpitalu robiłam Bhcg, żeby pokazać, że nie jestem w ciąży a tym razem jest inaczej
będę mocno trzymać kciuki, żeby wszystko było po Twojej myśli
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Anatolka wrote:Ja też robiłam pierwsza weryfikujac transfer. Nie robiłam wcześniej chyba nigdy.
Na becie 10 dni po ostatnim transferze, 3 procedura, ostatni mrożak płakałam pani pobierajacej, żeby znalazła tam inne cyfry niż zero, bo już nie mam siły... Bałam się przeokrutnie. -
Anatolka wrote:Ja też robiłam pierwsza weryfikujac transfer. Nie robiłam wcześniej chyba nigdy.
Na becie 10 dni po ostatnim transferze, 3 procedura, ostatni mrożak płakałam pani pobierajacej, żeby znalazła tam inne cyfry niż zero, bo już nie mam siły... Bałam się przeokrutnie.
Anatolko i wyplakalaspragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Anatolka wrote:Tak. Łzy mi ciekły strużką ze strachu i nie mogłam ich opanować
pani laborantka obiecała, że będzie bardzo szukać
BISCA, Anatolka, Asiula86, Agnieszka_A., pragnaca dzidziusia, Tosia 1981, lawendowapani, triss lubią tę wiadomość
-
triss wrote:Teoretycznie tak. Jeśli to miałby być krótki protokół i masz wymagane badania do rozpoczęcia procedury. Powodzenia
U mnie raczej na pewno krótki, bo mam PCOS i wysokie AMH.
A badania chyba mam wszystkie, bo robiłam do rządowego, więc chyba nawet więcej niż wymagane? Jakie są potrzebne do komercji? -
vioris wrote:U mnie raczej na pewno krótki, bo mam PCOS i wysokie AMH.
A badania chyba mam wszystkie, bo robiłam do rządowego, więc chyba nawet więcej niż wymagane? Jakie są potrzebne do komercji?
Ja mam PCOS i wysokie amh a mialam długi protokół. Ciekawe od czego to zależy?
Czekamy na Mikołaja ❤ -
aneczka2015 wrote:Ja mam PCOS i wysokie amh a mialam długi protokół. Ciekawe od czego to zależy?
A jak wysokie jest Twoje AMH?
Mi tak dziewczyny powiedziały tutaj na forum, że raczej protokuł krótki, bo przy PCOS jest ryzyko przestymulowania a przy długim protokole podobno jeszcze lepiej i więcej tych komórek rośnie. Sama już nie wiem -
vioris wrote:A jak wysokie jest Twoje AMH?
Mi tak dziewczyny powiedziały tutaj na forum, że raczej protokuł krótki, bo przy PCOS jest ryzyko przestymulowania a przy długim protokole podobno jeszcze lepiej i więcej tych komórek rośnie. Sama już nie wiem
Ja pierwszy protokół miałam długi przy PCO. Teraz zmieniłam klinikę i nowy lekarz bardzo szybko stwierdził, że będzie krótki. Wydaje mi się, że to zależy od lekarza- jaką decyzje podejmie.