IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
amygdala wrote:Dobrze wiedziec, bede męczyć mojego lekarza na kolejnej wizycie.
A bralas go z powodu endometriozy czy jeszcze czegos? Ja mam jeszcze hashi, mozna brac wtedy encorton?
Z powodu endo. Na hashimoto się nie znamtrzeba by w ulotkę zerknąć czy coś piszą.
amygdala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja nie mam endo a przed crio na cyklu sztucznym mialam encorton do 7-8tc.
Kometa- ja bralam 6 tabletek utrogestanu. Jakos od skonczonego 13 tc zaczela mi dr redukowac o 2 tabl co dwa dni. Wygladalo to tak:
2-2-2
Za piec dni
2-1-1
Za piec dni
1-0-1
I odstawic.
Nic sie nie dzialo-bylo OK
Tez nie jadlam ananasa i sie udaloWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 12:49
amygdala, ComeToMeBaby, gosia81 lubią tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
Hej zrobiłam dzisiaj bete i 9dpt wynosi 284 czy może ona oznaczać blizniaki?
Karo85, józefka, ewlinaaa85, ComeToMeBaby, pabelka88, karina76, wdrodzeposzczęście92, sandra80, Kamilam8, lawendowapani, Evelle, nicka2229, gosia81, lipa, V., Kamilka, ivf-ivf, Asiula86, india, Tosia 1981, Antonelka, Konwalia, sylvuś, Beata.D lubią tę wiadomość
-
_cherryLady wrote:Ja nie mam endo a przed crio na cyklu sztucznym mialam encorton do 7-8tc.
Kometa- ja bralam 6 tabletek utrogestanu. Jakos od skonczonego 13 tc zaczela mi dr redukowac o 2 tabl co dwa dni. Wygladalo to tak:
2-2-2
Za piec dni
2-1-1
Za piec dni
1-0-1
I odstawic.
Nic sie nie dzialo-bylo OK
Tez nie jadlam ananasa i sie udalo
Kometa pytała o estrofem -
Izabela23 wrote:Hej zrobiłam dzisiaj bete i 9dpt wynosi 284 czy może ona oznaczać blizniaki?
Może ale nie musi u mnie beta była wyższa a ciąża pojedyncza a u dziewczyn z niszą wartością ciąża bliźniaczaTylko USG prawdę powie musisz uzbroić się w cierpliwość
GRATULUJĘ
KOMETA ja estrofem do ok 9 tcAnatolka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Lunk_a wrote:Dziewczyny podpowiedzcie. W pon mam wizytę. To będzie 10dc. Co powinnam zbadać w pon żeby mieć wyniki tego samego dnia? I tak będą po wizycie ale napisze do dr smsa.
Estradiol i progesteron?
Lekarz Ci zleci. Zapalcilas za to w ramach opłaty za procedurę. Jakby chciał, żebyś coś zbadala na wizytę to by Ci powiedział. -
Izabela miałaś dwa podane zarodki? Blastki czy 3 dniowe?
To może oznaczać na pewno ciążeWażny będzie też przyrost. Gratuluję
Beta bardzo ładna.
06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.-3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku -
już w domciu
blastka 4AA pod serduchem. teraz długie 10 dni oczekiwania ...
Anatolka, ComeToMeBaby, Anuszka, Neo84, Karo85, asia-m-b, pabelka88, Saramago, ewlinaaa85, karina76, amygdala, Kamilam8, lawendowapani, Evelle, Elmirka, nicka2229, Mallina, gosia81, lipa, Suomi, V., Joanna85, pragnaca dzidziusia, Marcia89, Bianka4, Asiula86, Karolina1111, india, Tosia 1981, Antonelka, Konwalia, shooa, sylvuś, Beata.D, SzewskaPasja lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Anatolka wrote:Lekarz Ci zleci. Zapalcilas za to w ramach opłaty za procedurę. Jakby chciał, żebyś coś zbadala na wizytę to by Ci powiedział.
Izabela
Nie wiem, ale ciaza jest na pewno:-)
Józefka
Kicukasy!!!józefka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, właśnie potwierdzili mi transfer na jutro na 11.30. Nie chcieli udzielić informacji ile zarodków przetrwało, jakość itp, no ale skoro umówili tzn że chyba jakieś są prawda?
Z tego wszystkiego zapomniałam zapytać, Lutka normalnie przyjmuje przed transferem rano?ComeToMeBaby, Kamilam8, lawendowapani, gosia81, V., Asiula86, Suomi, Tosia 1981, Serducho lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Dziewczyny, właśnie potwierdzili mi transfer na jutro na 11.30. Nie chcieli udzielić informacji ile zarodków przetrwało, jakość itp, no ale skoro umówili tzn że chyba jakieś są prawda?
Z tego wszystkiego zapomniałam zapytać, Lutka normalnie przyjmuje przed transferem rano?
A w jakiej to klinice mają taki nie ładny zwyczaj? Powinnaś mieć prawo uzyskać informacje o zarodkach.
Niemniej na pewno jest co transferować skoro umówili06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.-3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku -
nick nieaktualnySaramago wrote:Dziewczyny, właśnie potwierdzili mi transfer na jutro na 11.30. Nie chcieli udzielić informacji ile zarodków przetrwało, jakość itp, no ale skoro umówili tzn że chyba jakieś są prawda?
Z tego wszystkiego zapomniałam zapytać, Lutka normalnie przyjmuje przed transferem rano?powodzenia
Saramago, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Karo85 wrote:A w jakiej to klinice mają taki nie ładny zwyczaj? Powinnaś mieć prawo uzyskać informacje o zarodkach.
Niemniej na pewno jest co transferować skoro umówili
W Parensie nie udzielają informacji telefonicznej. Z Labol.otrzymywałam informacje o rozwoju zarodkó meilowo, no ale dzisiaj tylko telefon. więc nie wiem jak ta 4 doba wpłynęła na maluchy
ewlinaaa85 - dziękuję. Przydadzą sięLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają