IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Vioris oni przed transferem dezynfekuja Cie tam w srodku, takze spokojnie. Ja normalnie rano zaaplikowawam sobie luteine, przed transfer wyplukali a po powrocie do domu musialam przyjac dodatkowa dawke luteiny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 11:40
-
vioris ja tez dzwonilam sama, a jak nie mieli czasu to oddzwaniali do mnie jak poprosilam
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
pysia wrote:dziewczyny a czy ten lactovaginal czyli paleczki kwasu mlekowego nie zaszkodza w transferze? biore doraznie zeby sie chronic przed pieczeniem jak bede brac lutinus. moga one jakos zaszkodzic zarodkowi potem?
a i przed transferem doktor kazal mi sie 3 dni wstrzymac od seksu... ciekawe czemu:) wy tez mialyscie takie zalecenia?
Pałeczki kwasu mlekowego? Cała ciaze biorę i mam brać. Ja mam inVag akurat, bo ma pałeczki wyizolowane z flory Polek. -
nick nieaktualnyDziewczyny czy któraś z Was miała czwarta i piąta weryfikacje w invikcie w Warszawie? Jak to wyglada ? Ile kosztuje?
Jestem po trzech weryfikacjach wyniki ostatniej b-Hcg-168,3
Pozdrawiamamygdala, Beata.D, Tyszanka81, gosia81, Tosia 1981, Asiula86, V., sylvuś lubią tę wiadomość
-
Kkkkasia jesteś w ciąży! Tak wynika z wyniku bety. Za dwa dni od tej ostatniej zbadaj jeszcze raz betę czy prawidłowo przyrosta i daruj sobie te weryfikację juz. Wystarczy sama beta na własną rękę. A potem umów się na wizytę do lekarza za jakieś 2 tyg. ale o to to już dopytaj w klinice ☺ Po cichu gratuluję! !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 13:06
kkkkasia lubi tę wiadomość
-
_cherryLady wrote:vioris zadzwon sama- ja sama dzwonilam.. nikt o to nie mial pretensji
-
Kkkkasia mam jeszcze pytanie do Ciebie. Bo ja też z Invicty jestem ale nie zdecydowałam się na weryfikację. Powiedz betę badała w 3, 6 i 9 dniu po transferze? Czy po tych badaniach lekarze modyfikowali Ci jakoś dawki leków? Przy której weryfikacji wyszła Ci pozytywna beta? ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 13:06
-
nick nieaktualnyamygdala wrote:Kkkkasia mam jeszcze pytanie do Ciebie. Bo ja też z Invicty jestem ale nie zdecydowałam się na weryfikację. Powiedz betę badała w 3, 6 i 9 dniu po transferze? Czy po tych badaniach lekarze modyfikowali Ci jakoś dawki leków? Przy której weryfikacji wyszła Ci pozytywna beta? ☺
Amygdala jeszcze to do mnie nie dochodzi:)
Przy trzech weryfikacjach badali mi b-Hcg,estradiol i progesteron
18.04- transfer
21.04- I weryfikacja trzy dni po transferze bHcg 2
23.04-II weryfikacja bHcg 6,2 przy tej weryfikacji powiększyli mi dawkę estrofemu żeby estradiol utrzymał sie mniej więcej na poziomie 2000
25.04- zrobiłam betę sama, bo pomyliłam dni weryfikacji wynik25,3
28.04- III weryfikacja b-Hcg 168,3
We wcześniejszym poście, gdzie pisałam o weryfikacjach cos pokręciłam z tymi datami.Iva79 lubi tę wiadomość
-
Amygdala i Ewelinaaa dziękuję za info. Ja pewnie cyklem sztucznym pojdę bo u mnie nie ma owulacji. Powodzenia Wam
ewlinaaa85, amygdala lubią tę wiadomość
-
Mam informację z kliniki nareszcie
Mamy 6 zarodków. 5 jest klasy 4A i jeden troszkę slabszy, ale mówią że jeszcze może ruszyć. Jutro transfer jednego siłacza
umówiłam się, że będą mrozic 2 zarodki w 3 dobie a te 3 pozostałe hodować do stadium blastki
Ale emocje, aż się popłakałam jak skończyłam z panią embriolog rozmawiać
kkkkasia, ewlinaaa85, Eltasz, amygdala, _cherryLady, Karolina1111, Beata.D, lipa, karina76, gosia81, Mimi86, Konwalia, Tosia 1981, Gallina, nika03, Iva79, Joanna85, Asiula86, lilou, V., sylvuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
vioris wrote:Mam informację z kliniki nareszcie
Mamy 6 zarodków. 5 jest klasy 4A i jeden troszkę slabszy, ale mówią że jeszcze może ruszyć. Jutro transfer jednego siłacza
umówiłam się, że będą mrozic 2 zarodki w 3 dobie a te 3 pozostałe hodować do stadium blastki
Ale emocje, aż się popłakałam jak skończyłam z panią embriolog rozmawiać
jutro tez mozesz sobie zadzwonic i zapytac, jak sie zarodki maja
ja dzwonilam co dzien i bylam na bierzaco
vioris lubi tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami