IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Renia 7910 ja też świeżak w temaacie in vitro więc witaj- razem raźniej
szaraa gratuluję, piękny wynik
Evaa trzymam kciuki oby beta była wysoka! Ja bym jeszcze z rana powtórzyła sikańca jęsli dziś już bety nie zrobiszRenia7910, Evaa, szaraa lubią tę wiadomość
-
Hej mam pytanie, jestem 10 dpt. zrobiłam betę i wyszła 0.1mlU/ml. I pytanie moje jest takie czy za 2 dni jak powtórzę czy może wzrosnąć? Czy jest w ogóle jakaś szansa,że to jeszcze urośnie?
-
Evaa zasuwaj na betę
Polly jaki zarodek miałaś podany? iludniowy?
Dziewczyny Fasolka Was pozdrawia zaczęliśmy trzeci miesiąc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/10c6a09a7ee0.jpgNeo84, gosia81, Evaa, Mimi86, nika03, Tosia 1981, Vaina, Renia7910, lipa, Tyszanka81, MoNaKo, Beata.D, SzewskaPasja, Milkowiec, Joanna85, lilou, zizia_a, Asia_88, Opium, Madzik_6, shooa lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
5 dniowy zarodek ale po rozmrożeniu. Kazali mi powtórzyć za 2 dni. tylko nie wiem czy mam sie jeszcze łudzić czy leki odstawic
-
Polly to nie ma znaczenia, że po rozmrożeniu, obawiam się, że się nie udało.. przykro miAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
też tak myślę,ale cóż. Kazali powtórzyć za 2 dni to powtórzę. I wtedy leki odstawiam i w końcu po 6 miesiącach cykl naturalny zaliczę
-
szaraa wrote:Colostrum to immunoglobuliny, produkowane jest z krowiej siary:)
No to musiałam pomylić preparaty bo jest też colostrum który jest suplementem dietyProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Dziewczyny,w poniedziałek miałam pobranie jajeczek i do tej pory bolą mnie jajniki i ogólnie dół brzucha,zwłaszcza podczas sikania, czuję jakby mnie coś uciskało tam. Nie jest powiększony, nie mam kłopotów z sikaniem ani z oddychaniem. Boję się trochę, bo w sobotę transfer... Czy to normalne? też was tak długo bolał? Nie dzwonię do kliniki bo nie chcę niepotrzebnie panikować... pomyślałam,że zapytam doświadczone koleżanki:)Starania 4 lata
09. 2012 laparoskopia prawego jajnika - torbiel
03.2015 HSG
06.2015 HSC
02.2016 Sono-HSG
Test po stosunku - negatywny
05.2016 stymulacja do I in vitro
11dpt beta 0,2 - nie udało się
-
Brtiii86 wrote:I jak się czujesz? Ile dpt?
gosia81 lubi tę wiadomość
31.05.2016 transfer trzydniowych 8A i 8B:) 9dpt 82,4 ; 11dpt 197,7 14dpt 573,8 16dpt 1327 23dpt 19667,729dpt-jest serduszko;)
[*][*][*][*]
Wymarzone dziecko2014
-
polly8725 wrote:Hej mam pytanie, jestem 10 dpt. zrobiłam betę i wyszła 0.1mlU/ml. I pytanie moje jest takie czy za 2 dni jak powtórzę czy może wzrosnąć? Czy jest w ogóle jakaś szansa,że to jeszcze urośnie?
Polly ja mialam w 8dpt bete 3,70 a dwa dni potem spadla .. to byl 10dc i tez mialam podaną blastke ..
ale w mojej klinice tez po negatywnej kaza sprawdzic zeby byc pewnym, czasem zdarzają sie leniuszki.
ale mysle ze twoj wynik w 10dc jest wiarygodny ale ja i tak powtórzyla zeby nie gdybać .. trzymaj sie
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Dzięki Pysia. Też się trzymaj
-
nick nieaktualny
-
Też tak mam Britii i jak się zaczyna dziać coś w brzuchu to szybko nospę biorę bo mam jakieś kłucia. Boję się czy to nie szkodzi maluszkom, a może to one - tak bardzo bym chciała.06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
Dziewczyny, ja mam pytanie z serii tych głupich ☺ Bo od dziś przez 3 m-ce będę brać antyki. Czy można się opalać wtedy? Naprawdę nie wiem bo wyłączając miesiąc antyków przed ivf to nigdy ich nie brałam. Pomóżcie jeśli wiecie ☺
Zazdroszczę Wam tych punkcji, transferów, wyczekiwania, nadzieje...☺ U mnie na razie musowe pauzowanie. Co będzie potem sama nie wiem. Zobaczymy co pis wymyśli, ale pewnie nic dobrego.
Ehhh trzymajcie się Dziewczyny, ja za Was cały czas kciukam ☺nika03 lubi tę wiadomość
-
amygdala wrote:Dziewczyny, ja mam pytanie z serii tych głupich ☺ Bo od dziś przez 3 m-ce będę brać antyki. Czy można się opalać wtedy? Naprawdę nie wiem bo wyłączając miesiąc antyków przed ivf to nigdy ich nie brałam. Pomóżcie jeśli wiecie ☺
-
Konwalia wrote:Justine co ja widzę ;( Tak cieszyłam się z tego Twojego cudu... Walczysz dalej?
Ja też się cieszyłam jak głupiaAle jak widać za szybko...
Niestety u nas immunologia zawiodła. Teraz leczenie immonologiczne, koniec sierpnia ostatnia już histeroskopia (w sumie to już będzie piąta) i liczę, że tym razem ciąża się utrzyma.
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/