IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nicka1234 wrote:Gdzie zrobie badanie test CBA- cytokiny Th1/ Th2? Oprocz Łodzi
szurusiowa, Anatolka, Aga78, lady_pink lubią tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Ja też nie wiem
Nicka, czasem trzeba poczekać ciut dłużej. Dziewczyny pracują i nie siedzą cały dzień na forum. Część doczytuje wieczorem. Jak ktoś będzie wiedział to odpisze. A może wszystkie robiły w Łodzi właśnie u dra P.?ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
boshh dziewczyny jak Wy to znosicie mi zostało 5 dni do transferu i kota dostaje,spać nie mogę- ciągle myślę :(chce nie myśleć, zająć się czymś a i tak myślę... a co będzie po transferze??? moja nadzieja w relanium ...Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
aniabbb wrote:boshh dziewczyny jak Wy to znosicie mi zostało 5 dni do transferu i kota dostaje,spać nie mogę- ciągle myślę :(chce nie myśleć, zająć się czymś a i tak myślę... a co będzie po transferze??? moja nadzieja w relanium ...
no ja mam do testu jeszcze 4 dni...2020
2023 -
Ajka wrote:no ja mam do testu jeszcze 4 dni...
problemik lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
PragnącaDziecka wrote:Asia mimo wszystko nie pojdziesz jeszcze raz na usg? Moze urosnie.....
Kurcze mialysmy razem startowac, najpierw w sierpniu a potem we wrzesniu. A u mnie nic w sierpniu nie wyszlo i przede mna wrzesnien i ostatnia blastka. Boje sie co bedzie jak sie nie uda.
Ano, miałyśmyTeż jestem z tego powodu bardzo nieusatysfakcjonowana
Nie będzie juz USG, cykl stracony. Estrofemu juz obniżam dawkę, doszła luteina i od 3 dnia kolejnego cyklu Clo.
Nie ma co się bać, trzeba działać. Mój optymizm padł razem z pierwszym zarodkiem, ale strach i rezygnacja w niczym nie pomogą. -
Ajka wrote:no ja mam do testu jeszcze 4 dni...
Ja jakaś taka spokojna jestem, gdybym teraz zadzwoniła do laboratorium to bym już wiedziała czy mam jakieś śnieżynki....ale jakoś mi się nie śpieszy...dowiem się dopiero w poniedziałek na wizycie -
No u mnie to karuzela, czasem chciałabym juz wiedzieć wszystko, a czasem nie chce żeby byl juz poniedziałek... nawet nie wiem czy udało się moje 2 zarodki zamrozić, boje się dowiadywać, bo jeśli nie to stracę wszelka nadzieję... a tak do poniedziałku jestem w ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 18:48
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki,
proszę powiedzcie mi i doradźcie... w poniedziałek idę do dr. M. wtedy będę mieć 9 dc; dr w poniedziałek mi powie czy będę mieć transfer czy zpstanie odroczony. Biorę encorton 10ml rano, estrofem 2x1 tabletka, wit. D3 4000. Ale mam poważny problem, jestem trochę przeziębiona; mam katar, a zaczęło się od bólu gardła i mam trochę kaszel, a załatwiła mnie klimatyzacja w pracy, 12h w klimatyzowanym pomieszczeniu, prędzej czy później wiedziałam że tak się to skończy. Dziewczyny, jak myślicie czy dr M. odroczy mi transfer? -
jowita198600 wrote:Hej dziewczynki,
proszę powiedzcie mi i doradźcie... w poniedziałek idę do dr. M. wtedy będę mieć 9 dc; dr w poniedziałek mi powie czy będę mieć transfer czy zpstanie odroczony. Biorę encorton 10ml rano, estrofem 2x1 tabletka, wit. D3 4000. Ale mam poważny problem, jestem trochę przeziębiona; mam katar, a zaczęło się od bólu gardła i mam trochę kaszel, a załatwiła mnie klimatyzacja w pracy, 12h w klimatyzowanym pomieszczeniu, prędzej czy później wiedziałam że tak się to skończy. Dziewczyny, jak myślicie czy dr M. odroczy mi transfer? -
Anatolko w ogóle nie mam gorączki, biorę Neosine, płukam gardło, mam bardzo wodnisty katar, cały czas muszę czyścić i troszkę mnie kaszel męczy. Mam nadzieję, że do poniedziałku mi przejdzie.
Anatolka lubi tę wiadomość
-
Mag85 wrote:Masz jeszcze troche czasu moze sporobuj sie podleczyc,kup sobie jakis aerozol na katar, jescze nie jestes po transferze wiec nie musisz az tak uwazac, aspirine mozesz zazyc, cos na gardlo porzadnego, najlepiej aerozol np gardimax medica.
Mag85 biorę Neosine, vicks aerozol do nosa i gilbax do płukania gardła.