IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMag85, maluszek ma się dobrze, ostatnio miałam badania prenatalne i wszystko jest w porządku. Za tydzień mam kolejną wizytę. Dla mnie to jest cud boży po tym co przeżyłam - 3 razy byłam w szpitalu, najpierw hiperka, potem potworne bóle brzucha - wyszło że mam paskudną bakterię układu pokarmowego i wyszła mi zakrzepica żył szyjnych , z którą cały czas walczę
Mag85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
opu wrote:Dziekuje dziewczyny. Chyba uciekam w krzaki, cala procedura stracila dla mnie sens.
Dzieki za pomoc i cierpliwosc do mniezycze wam powodzenia i pozytywnych bet
-
nick nieaktualnyPragnącaDziecka wrote:Kunia, w poniedzialek rano idziesz na bete? Robisz wczesniej sikanca? A Ty MedA robilas sikanca?
Przy pierwszym transferze robiłam codziennie a tym razem wcale... Sama nie wiem, ale za 24h będzie wszystko wiadomoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 12:02
-
Mag85 wrote:Pysia nasze gync juz otwiera oddzial w czeskim cieszynie i w ostrawie. Mowilam drM ze sie martwie o program to powiedzial ze spokojnie,jakby co zrobia w czechach.
No nic! Co ma byc to bedzie,nerwy sa nam najmniej potrzebne...5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
MedA wrote:Nie nie robiłam. O dziwo tym razem mnie nie ciągnęło do tego totalnie więc jutro dopiero beta mi powie prawdę
Przy pierwszym transferze robiłam codziennie a tym razem wcale... Sama nie wiem, ale za 24h będzie wszystko wiadomo
MedA lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Mag85 wrote:MedA Ty jutro masz szczesliwa bete a ja mam nadzieje ze szczesliwy transfer
trzymam kciuki.
MoNaKo jak tam?Mag85 lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
PragnącaDziecka wrote:Kunia, w poniedzialek rano idziesz na bete? Robisz wczesniej sikanca? A Ty MedA robilas sikanca?
Tak w poniedziałek rano zrobię betę.
Dziś myślałam, że tylko boli mnie brzuch jak na @, a teraz już krzyże i nastrój mam taki, że szkoda gadać. Dwa razy się dziś rozryczałam.....
Czuję, że nici z tego. Czuję się zdołowana, jak przed @ identico, mam smaki na wszystko jak przed @ i doły jak przed @....masakaraKunia
niepłodność idiopatyczna
2 procedury
I i V 2016 - transfery
IX 2016 - transfer 2 blastki beta 9 dpt - 65, 12 dpt -240 - 8 tc -
04.2017 crio 2 blastek- CB
11.10 - crio, 6 dpt - beta 38, 8 dpt- beta 99, 10 dpt -250, 14 dpt-414, 16 dpt-508
1 mrozak
-
Opu a dlaczego Pasnik olal leczenie męża??Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUIhsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIOkariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
PragnącaDziecka wrote:Mnie od transferu tylko dzis rano brzuch delikatnie pobolewal jak na @, teraz juz cisza. No nic czekamy i tak nie mam na to wplywu.
Wierze, ze bedzie dobrzeI procedura
08.03.2016 - transfer, bHCG
02.05.2016 - transfer, czekamy.... -
Kunia wrote:Tak w poniedziałek rano zrobię betę.
Dziś myślałam, że tylko boli mnie brzuch jak na @, a teraz już krzyże i nastrój mam taki, że szkoda gadać. Dwa razy się dziś rozryczałam.....
Czuję, że nici z tego. Czuję się zdołowana, jak przed @ identico, mam smaki na wszystko jak przed @ i doły jak przed @....masakara
To moga byc dobre objawy, zajmij sie czyms przez weekend (poukladaj puzzle, poczytaj ksiazke, pojedz gdzies). Wtedy czas szybciej minie do poniedzialku. Nie doluj sie bardziej i uwierz, ze to wszystko moze oznaczac dobre newsyKunia lubi tę wiadomość
I procedura
08.03.2016 - transfer, bHCG
02.05.2016 - transfer, czekamy.... -
nick nieaktualnyMag85 wrote:Ale dlaczego? Moze nie trzeba bylo leczyc meza skoro lekarz nie zalecil. Jestes w trakcie stymulacji chyba jej nie przerwiesz? Moze zadzwon do drM co z ta bakteria u meza.
Dr M sie wczoraj zmartwil wynikami meza. Dal antybiotyk ale no co... Mam w ciemno podchodzic do calego imsi ? Bez sprawdzenia czy bakterie udalo sie wytepic ? To przeciez ciazy nie bedzie z takimi wynikamistymulacji nie przerwe bo jak mi sie zrobia torbiele to dopiero bedzie jazda wiec dojade do konca ale nie wiem co po punkcji.
W pon bede u dr G. Zapytam co robic. Ale zaloze sie ze mi powie ze nie trzeba kontrolnego posiewu, ze bakteria nic nie szkodzi zeby kasa wpadla ... tzb mam nadzieje ze jednak mi tak nie powie ze rozsadnie podejdziemy wszyscy do tego.
Zastanawiam si nad mrozeniem komorek. Tyle mi pozostaje.