IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
ewlinaaa85 wrote:Jesli wczoraj wieczorem dostalas plamien to dopiero dzis jest Twoj 1dc
Pod warunkiem, że jest to @ żywa krew a nie jakies tylko plamienia.
Właśnie wczoraj zaczęły się plamienia od ok 17-ej o godz 18 już sikalam żywą krwią to będzie 1dc? Ta pielegniarka namieszala mi.kiedy zapytałam kiedy mam zacząć to powiedziała od 2dc
Jezu dziewczyny jestem skolowana.a teraz się dowiedziałam że w ivf jesli @ przyjdzie po godzinie 16-ej to jest to dzień 0 czyli dzisiaj jest mój 1dc
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:Właśnie wczoraj zaczęły się plamienia od ok 17-ej o godz 18 już sikalam żywą krwią to będzie 1dc? Ta pielegniarka namieszala mi.kiedy zapytałam kiedy mam zacząć to powiedziała od 2dc
Jezu dziewczyny jestem skolowana.a teraz się dowiedziałam że w ivf jesli @ przyjdzie po godzinie 16-ej to jest to dzień 0 czyli dzisiaj jest mój 1dcWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 10:56
Angie 31 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Dziewczyny mam pytanie takie z tych bardziej "fuj" ale odkàd jestem na lutinusie mój stolec jest luzny,robie go bez napinania sie.Choc nigdy nie mialam problemu z oddawaniem stolca to byl raczej twardszy troszku.Sorki za opis ale ponoc nie ma glupich pytan,mialyscie tak moze?Nie wiem czyja sprawka lutinusa czy inny powód.Jem nirmalnie nic nie zmienilam w jadlospisie,wode pije te samà..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 11:04
Mirabelka30 lubi tę wiadomość
-
Hej. Dziewczyny potrzebuję rady. Sytuacja wygląda u mnie tak, że w ciążę zachodzę (na cyklu stymulowanym), ale nie umiem jej utrzymać (3 poronienia). Mam podwyższone komórki NK, biore wlewy z intralipidu.
Lekarz proponuje mi in vitro.
Ma to sens podchodzić do ivf jeżeli nie wiem co odpowiada za moje poronienia (lekarz stwierdził, że to problem immunologiczny)?
Proszę o rady, plis -
nick nieaktualnyAngie 31 wrote:Właśnie wczoraj zaczęły się plamienia od ok 17-ej o godz 18 już sikalam żywą krwią to będzie 1dc? Ta pielegniarka namieszala mi.kiedy zapytałam kiedy mam zacząć to powiedziała od 2dc
Jezu dziewczyny jestem skolowana.a teraz się dowiedziałam że w ivf jesli @ przyjdzie po godzinie 16-ej to jest to dzień 0 czyli dzisiaj jest mój 1dcAngie 31 lubi tę wiadomość
-
Angie uważam tak jak Jagna dzień W to czy W tamta nie ma różnicy. Będziesz miała monitoring. Niektóre dziewczyny zaczynają od 3 dc.
Dziewczyny A jaka dawkę magnezu jecie?Angie 31 lubi tę wiadomość
-
Mam pytanie do was.. moje kolezanka miala transfer i w 1dpt miala minimalne plamienie, co to moze oznaczac? miala podane blastocysty. Moglo byc plamienie ze tam naruszyli cos czy to nie wrozy juz nic dobrego?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyana1122 wrote:Angie uważam tak jak Jagna dzień W to czy W tamta nie ma różnicy. Będziesz miała monitoring. Niektóre dziewczyny zaczynają od 3 dc.
Dziewczyny A jaka dawkę magnezu jecie?
A to magnez trzeba brac? A jesli ktos ma w normie w miare ? -
Właśnie czytałam że magnez ma duży wpływ na płodnośc. Często zalecają po transferze żeby nie dochodziło do skurczy. Ja często mniewam skurcze po owulacji więc wolę się zabezpieczyc. Ale mam nadzieje że jeszcze ktoś się wypowie W tym temacie. Bo nadmiar też jest niedobry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 11:30
Kunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:Właśnie czytałam że magnez ma duży wpływ na płodnośc. Często zalecają po transferze żeby nie dochodziło do skurczy. Ja często mniewam skurcze po owulacji więc wolę się zabezpieczyc. Ale mam nadzieje że jeszcze ktoś się wypowie W tym temacie. Bo nadmiar też jest niedobry
Norma jest od 1,60 a ja mam 1,87. Nawet kawy nie pije a maz ktory zlopie dwie dziennie ma o wiele wiecej ode mnie
-
klaudiaxoxo wrote:Hej. Dziewczyny potrzebuję rady. Sytuacja wygląda u mnie tak, że w ciążę zachodzę (na cyklu stymulowanym), ale nie umiem jej utrzymać (3 poronienia). Mam podwyższone komórki NK, biore wlewy z intralipidu.
Lekarz proponuje mi in vitro.
Ma to sens podchodzić do ivf jeżeli nie wiem co odpowiada za moje poronienia (lekarz stwierdził, że to problem immunologiczny)?
Proszę o rady, plis
Badaliscie porządnie nasienie?Pod wzgledem budowy DNA i posiew?Robilas badania na mutacje MTHFR?Jesli masz problem z tarczycą badalas poziom witD?Po wlewach jesli wyniki ok to próbowalabym naturalnie zajsc w ciàze,moim zdaniem to mocniejsze ciąze niz uzyskane stymulacjàAntoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
Yoselyn82 wrote:Mam pytanie do was.. moje kolezanka miala transfer i w 1dpt miala minimalne plamienie, co to moze oznaczac? miala podane blastocysty. Moglo byc plamienie ze tam naruszyli cos czy to nie wrozy juz nic dobrego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 11:52
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Jagna no niby nie ale juz kolezanka ma czarne mysli, wiadomo zreszta, nigdy tak nie miala po transferze...
dziewczyny a bierzecie tez nospe 3x1 czy tylko magnez?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Troszku halloweenowo dziewczyny
http://static.pokazywarka.pl/i/7037730/508398/fb-img-1477827286840.jpg
nicka1234, Mirabelka30, Tyszanka81, Milkowiec, Angie 31, Angela*, Mag85, Kunia, ukulele, mkl, nika03, sisi, Cala, SzewskaPasja lubią tę wiadomość
-
Kochane moje melduje, że mój 2BB dał chyba radę jestem 8 dpt i z popołudniuwego moczu wyszły dwie tłuste ciemne krechy. Jestem w szoku, bo byłam pewna, że się nie udało.
Mag 85 dobrze Twój doktor mówił, jeżeli zarodek dotrwal do blastki to znaczy, że jest mocny.problemik, Neo84, Tyszanka81, Mirabelka30, Milkowiec, Angela*, Beata.D, Bella93, Mag85, Kunia, MedA, ana1122, Konwalia, ukulele, anakonda, mkl, nika03, kassik, sisi, Asiula86, słodka, SzewskaPasja, lilou, Joanna85, Bianka4, MoNaKo, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jagna 75 wrote:Dziewczyny mam pytanie takie z tych bardziej "fuj" ale odkàd jestem na lutinusie mój stolec jest luzny,robie go bez napinania sie.Choc nigdy nie mialam problemu z oddawaniem stolca to byl raczej twardszy troszku.Sorki za opis ale ponoc nie ma glupich pytan,mialyscie tak moze?Nie wiem czyja sprawka lutinusa czy inny powód.Jem nirmalnie nic nie zmienilam w jadlospisie,wode pije te samà..
Jagna to normalne[/url]
07.2016 Crio
II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
11.2016 et 4tc
02;07;09.2017 crio
11.2017 leczenie immuno
12.2017 crio ☃☃4tc
III ICSI ⛄⛄
4.2018 crio
07.2018 pożegnanie z Novum
10.2018 telefon do OA (tylko tel...)
07.2021 IV ICSI nowa nadzieja