IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
MoNaKo wrote:Ja płaciłam 850 zł za badania: Aktywność komórek NK, p-ciała Helicobacter, ocena cytokin TH1/TH2 i p-ciała ANA a za wiytę 150 zł. Badania obiłam w Łodzi
-
nick nieaktualny
-
eni33 wrote:Ranigast to na zgage. Masz z tym problem ? Ze ci to przepisal czy tak wyszlo z badan.
eni33 nie ma problemów z żołądkiem, dc tak zlecił. Może ranigast działa też jakoś osłonowo na żołądek i dał zapobiegawczo bo te pozostałe leki maja podobno mocne działanie...?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
eni33 wrote:A te badani to ty i maz mieliscie te same.
Nie, tylko ja miałam zlecone. Jeśli ten transfer się nie uda i bedziemy robić szczepienia to mąż ma mieć aktualne badania:
- cytomegalia IgG i IgM
- HIV
- Odczyn WR
- P/c anty HBS
- Antygen HBS
- P/c anty HCV
- alat
- aspatWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 14:51
-
aniabbb wrote:dzieki dziewczyny za rady, mam nadziej ę że przejdzie!
Na gardło najlepszy pod słońcem jest Orofar max. Zdrówka!
A ja tymczasem ciągle śpię, wieczorem padłam o 20 i spałam do rana i teraz wybudziłam się z 3 godzinnej drzemki. Nie wiem co mi się stałoAsia_88 lubi tę wiadomość
* IVF -10/2016 - brak rozwoju zarodków
* 5 IUI -
ukulele wrote:Na gardło najlepszy pod słońcem jest Orofar max. Zdrówka!
A ja tymczasem ciągle śpię, wieczorem padłam o 20 i spałam do rana i teraz wybudziłam się z 3 godzinnej drzemki. Nie wiem co mi się stało
A na katar?
Bo mnie zalewaaaa!!5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
nick nieaktualny
-
ukulele wrote:Na gardło najlepszy pod słońcem jest Orofar max. Zdrówka!
A ja tymczasem ciągle śpię, wieczorem padłam o 20 i spałam do rana i teraz wybudziłam się z 3 godzinnej drzemki. Nie wiem co mi się stałonika03 lubi tę wiadomość
-
Mag ostatnio ukulele pisala ze jest w klinice ze robia u niej weryfilacje badania w 3,7 i 10 dpt.. jutro ma 7 dzien jak dobrze pamietam
soleil lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Mag ostatnio ukulele pisala ze jest w klinice ze robia u niej weryfilacje badania w 3,7 i 10 dpt.. jutro ma 7 dzien jak dobrze pamietam
Zgadza się, takie są wymogi kliniki. Nie wiem, czy ma to sens, ale cóż... tylko niepotrzebne nerwy
* IVF -10/2016 - brak rozwoju zarodków
* 5 IUI -
nick nieaktualny